Kokosmør Chokolade Chip Cookie Dough

Kokosmør Chokolade Chip Cookie Dough

Glutenfri lav carb kokosmælk chokolade chip cookie dej bid betød at blive spist rå. Ingen bagning kræves! Spis med skeer eller lav bitesize

Er du en elsker af enkle og hurtige ingen bageopskrifter? Med min travle tidsplan har jeg tendens til at favorisere de nemmeste og hurtigste opskrifter, jeg kan finde.

Jeg har bare ikke råd til at bruge for meget tid i køkkenet. Hvis jeg ikke havde et job eller børn, har jeg tendens til at se, jeg kunne se mig selv eksperimentere mere med komplicerede opskrifter.

Når mit yngste barn begynder at blive mere selvstændig, kan jeg have mere tid til madlavning og bagning af ting, jeg elsker. Eller hvis jeg kan klare at gå på pension tidligt fra arbejde på en eller anden måde. Vi kan alle drømme, ikke?

Da kokosmel er ret billigt og let at finde. Jeg arbejdede det i en ingen bage chokolade chip cookie dej opskrift.

Jeg ved, at kokosmel har mere kulhydrater end mandelmel, men de fleste af dem er fibercarbs, som ikke er så dårlige. Du har heller ikke brug for så meget kokosmel som mandelmel, når du erstatter almindeligt mel i opskrifter.

Det meste af fedtet i mandmel er Omega-6, som har vist sig at forårsage betændelse i store mængder. Den amerikanske kost har tendens til at være for høj i omega-6.

Det anbefales at balancere Omega-6 og Omega-3 i et forhold et sted omkring 2: 1 – 4: 1 eller lavere. Den typiske amerikanske kost har et forhold mere som 14: 1 – 25: 1, hvilket er for stort.

Så skal du være opmærksom på omega fedtene og forsøge at afbalancere dem efter behov. Dette er en af ​​grundene til, at jeg har brugt mere kokosmel og mindre mandelmel. Smør, som kokosolie er også lav i Omega-6.

Der er en hel del tung fløde, der bruges i denne opskrift. Hvis du er bekymret for kulhydraterne i tung fløde, foreslår jeg, at du kun bruger ren tunge creme, der ikke indeholder tilsætningsstoffer.

Jeg køber Farmer's Cow heavy cream. Det er et lokalt mærke, der ikke indeholder carrageenan eller rBHT hormoner.

Carrageenan er et almindeligt naturligt fødevareadditiv, der findes i tung fløde og andre mejeriprodukter. Det er en stærkt bearbejdet forbindelse stammer fra rødt tang.

Som for meget Omega-6 kan carrageenan forårsage betændelse. Jeg har læst mad etiketter omhyggeligt for at undgå det. Det tilsætter kulhydrater og kan føre til glukoseintolerans, insulinresistens og hæmning af insulinsignalering.

Lyder ikke som noget, en diabetiker skal spise! Du kan læse mere om farerne ved carrageenan på Dr. Weils hjemmeside.

Min far har fulgt Dr. Weil i et par årtier. Og jeg begyndte at læse sine nyhedsbreve for over 15 år siden.

Det handler om, da jeg begyndte at rydde op i min kost og bruge naturlige lægemidler.

Jeg deler min erfaring med alternativ medicin og mere på min allnaturalideas.com hjemmeside, som netop blev lanceret i sidste uge.

Nogle mennesker foretrækker smagen af ​​mandelmel over kokosmøt som mandler har en mere neutral smag. Den karakteristiske smag af kokosmøt bryder mig ikke.

Hvordan laver man lavt Carb Glutenfri Kokosmør Chokolade Chip Cookie Dough

Hvis du ikke kan lide smagen af ​​kokosmel, kan disse lavkarbonchokoladechips-cookiebid sandsynligvis fremstilles ved hjælp af mandelsmør i stedet for kokosmel, hvis du foretrækker det.

Det ville ikke have brug for næsten lige så meget væske, så du kunne reducere eller muligvis fjerne den tunge creme. Jeg kan prøve en mandel smørversion næste gang for at se, hvordan den sammenligner med denne kokosmælksbaserede opskrift.

Like this post? Please share to your friends:
Skriv et svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: