Kokosmælk Jordbær Smoothie

Kokosmælk Jordbær Smoothie

En lav carb kokosmælk jordbær smoothie det er så hurtigt at lave. Det er lavet med kun fire lav carb ingredienser og tager mindre end 2 minutter at forberede.

Jeg har været lidt på hegnet med frugt på det seneste. Det er ikke gratis for alle lave carb mad og frugtsukker kan virkelig tilføje op, hvis du ikke er forsigtig. Jeg finder, at jeg har problemer med at holde min delstørrelser til en servering med frugt, især bær, fordi de er så små.

Jeg begynder at blive vant til at beregne carb i en opskrift, før jeg gør det. Hvis tællingen for en servering er tæt på 10g pr. Portion eller højere, justerer jeg opskriften. Jeg var nødt til at gøre med denne lav carb kokosnød mælk jordbær smoothie.

En servering af frugt er typisk 1/2 kop og en halv kop jordbær indeholder 5,5 g kulhydrater med 1,4 g af det er fibre. Det er helt inden for min servering carb grænse, men de fleste smoothie opskrifter bruger 1 kop bær pr. Portion.

Jeg kunne have tilføjet isbiter til vandture, men i stedet opdelte jeg opskriften i to portioner. Dette giver dig mulighed for at nyde den bedste smag og og stadig begrænse carbs. Og du forbliver inden for den anbefalede halv kop for en servering af jordbær.

Tro mig, jeg ved, hvor nemt det er at spise en kop eller flere søde jordbær, der tror, ​​at det ikke vil gøre ondt, fordi de er lavt carb. Du skal virkelig se dine portioner, før tingene bliver ude af kontrol!

Der er kun tre nøgle ingredienser til at gøre denne lækre kokosmælk jordbær smoothie. Du skal bruge kokosmælk, frosne jordbær og lidt mandelsmør.

Jeg tilføjede nogle stevia sødestoffer for at gøre det til en sødere behandler, men du behøver ikke at tilføje noget sødemiddel, da jordbær er ret søde. Du kan også bruge mandelmælk i stedet for kokosmælken, men jeg foretrækker smagen af ​​kokos i denne opskrift.

Den bedste del af denne opskrift er, at det er hurtigt og nemt at piske op! Du skal bare dumpe ingredienserne i en blender og give det et spin. Jeg lader NutriBullet gå i ca. 15-30 sekunder. Så denne opskrift er let lavet på mindre end et minut.

Jeg kan godt lide stilen på min NutriBullet blender, fordi den er lille og praktisk. Jeg holder det lige på min køkkenbord ved siden af ​​kaffemaskine. Det eneste problem jeg har med det er, at det ikke er meget godt at hugge is.

Mens jeg købte i et lokalt indkøbscenter et par uger siden, så jeg dem ved at bruge en Vitamix-blender i en madlavnings demonstration i Williams-Sonoma-butikken. Jeg ved, at mange mennesker sværger ved Vitamix, men jeg har lige aldrig retfærdiggjort prisen.

Men butikken demo solgte mig på blenderen, så jeg holder øje med mig for en god handel. Da blenderne jeg ikke har knust is og min ismaskineknuser er brudt, tror jeg, at dette er året, jeg endelig skal behandle mig selv med en højere blender.

Det kommer til at blive god til at lave sunde, lave carb smoothies derhjemme. NutriBullet og mine gamle Cuisinart-blandere vil gøre for nu, men jeg tror, ​​at en god Vitamix kan være min efter julen.

Like this post? Please share to your friends:
Skriv et svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: