Kokos Gul Squash Pie Opskrift (Glutenfri)

Kokos Gul Squash Pie Opskrift (Glutenfri)

Kokos i dette kokosnød sommer squash tærte tilføjer virkelig en god smag til desserten. Det er en dejlig godbid at lave, når du har en have fuld af gul sommer squash.

Selvom jeg har lavet en mock kokosnødspai før med gul sommer squash, havde denne opskrift ikke nogen ægte kokos i den. Jeg troede, at tæren ville være bedre med noget usødet kokosnød tilsat i stedet for at stole på ekstrakten til smag.

Sommerkampen vokser altid godt for os i vores have, så jeg forsøger altid at bruge den til mere end bare en dampet vegetabilsk sidefad til middag. Jeg kan godt lide denne kokosnød sommer squash tærde opskrift lidt bedre end den, jeg bogførte sidste år, fordi denne tilføjer kokos.

For at få en ægte vinsmagning kokosnød tærte, skal du virkelig tilføje kokos. Det er bare ikke det samme, der udelukkende afhænger af ekstraktsmag.

Og tekstur af gul sommer squash er ikke så tæt på kokosnød. Jeg vil dog indrømme, at den oprindelige tærte smagte meget bedre end jeg troede det ville.

Low Carb Coconut Summer Squash Pie – Glutenfri

Så hvis du har en have, der overproducerer gul squash, skal du holde denne lave karbon kokosnød sommer squash tærte i tankerne. Det er en flot frugtmad som sød tærte, der sniger sig i en lille grøntsag.

Hvis du vil prøve en anden sød opskrift på sommer squash, har jeg nogle flere gode på stedet. Du kan måske lide min gule sommer squash kage eller sødt brød.

Like this post? Please share to your friends:
Skriv et svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: