Kokos Chokolade Chip Cookies - Glutenfri

Kokos Chokolade Chip Cookies – Glutenfri

Blød og sej Chokoladekager med lavt indhold af carbococonut Chokoladechips. Disse glutenfrie cookies er lavet med kokosmel og sødet med stevia og erythritol.

Cookies er et af mine foretrukne snacks. Jeg elsker kokosmakaroner, men ønskede at prøve noget lidt anderledes.

Jeg kom op med denne opskrift på chokoladekager med lav carb kokosnød chokolade, efter at jeg så et par opskrifter til kokosmørkekager. For at gøre disse glutenfrie cookies mere lækre, tilføjede jeg nogle chokoladechips. Jeg elsker smagen af ​​chokolade og kokos.

Disse cookies viste sig fabelagtige, ligesom almindelige high carb ones. Tekstur var blød og sej, næsten som at smelte i munden. De holdt også sammen meget godt.

Den bløde og bløde tekstur af cookies er sandsynligvis tilsætningen af ​​polydextrose. Jeg skal forsøge at gøre disse næste gang uden polyd. Jeg finder ud af, at polydextrosens høje fiberindhold bringer mig lidt. Det har en afførende virkning og kan forårsage krampe, oppustethed og gas, hvorfor jeg forsøger at begrænse min brug.

Blackstrap-melasse er en god tilføjelse, når du udskifter brunt sukker med sødestoffer med lavt carbindhold. Den er relativt lav i carbs og er rig på vitaminer og mineraler. Der kræves kun en lille mængde blackstrapmelasse, som holder kulhydraterne lave.

Hvis du vil have en blød chokolade chip cookie uden kokos, prøv denne opskrift. Til kokoskager uden chips, bruger jeg opskriften her.

Like this post? Please share to your friends:
Skriv et svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: