Keto Mini Flourless Chokoladekage med Hindbær

Keto Mini Flourless Chokoladekage med Hindbær

Keto mini flourless chokoladekage er en rig lav carb og glutenfri behandling. Søde hindbær komplimenterer den rige chokolade og tilføjer farve.

Nu hvor jeg har en måde at lave min egen Stevia-sukkerfri chokoladechips, har jeg søgt efter mere lav carb opskrifter, som jeg kan bruge dem i. Mens du kiggede gennem et gammelt Prevention-magasin, kom jeg over en opskrift på Flourless Chocolate Raspberry Cakes . Opskriften var i december 2005-udgaven i en artikel for skyldfri chokoladefterretter.

Jeg lavede et par ændringer, da den oprindelige opskrift krævede Splenda og margarine. Jeg valgte kun at bruge stevia som sødemiddel, fordi min hjemmelavede chokoladechips har rigeligt med erythritol i dem, der blandes i smeten, når de smeltes.

Og vi ved alle sammen, at margarine ikke er så sundt som de gør det til at være. Så selvfølgelig bruger jeg kun ægte højtfedt smør i denne keto mini flourless chokoladekage opskrift.

Disse mini kager er som meget tætte brownies. Hindbærene giver et godt præg. Jeg brugte frosne, fordi bær ikke er i sæson lige nu. Dette er en anden simpel opskrift, der ikke tager lang tid at forberede med ingredienser, som de fleste lave karbere har på hånden.

Du vil også elske størrelsen af ​​hver keto chokolade kage. Du behøver ikke at bekymre sig om overspisning, hvis du bare tager fat på en til en lille behandler i løbet af dagen.

Hvis du vil spare nogle kulhydrater, kan du udelade hindbærene og spise hver mini flourless chokoladekage plain. Men tre små bær på toppen tilføjer ikke meget.

Jeg anbefaler også at bruge din egen hjemmelavede chokoladechips versus butikken lavet. Jeg har endnu ikke fundet en lav carb chokoladechip, der ikke giver mig gas og oppustethed.

Hvis du hellere vil lave en hel kage, har jeg også en opskrift på det! Du kan tjekke min større keto flourless chokoladekage opskrift her.

Like this post? Please share to your friends:
Skriv et svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: