Keto Meal Delivery Service - Ketoned Bodies

Keto Meal Delivery Service – Ketoned Bodies

Har du ikke tid til at lave mad i din egen lavt carb mad? Prøv Ketoned Bodies keto måltid leveringstjeneste at få frosne middage sendt til din dør.

Jeg har aldrig været meget af en måltid planlægger. Det er en af ​​grundene til, at jeg ikke har mine egne lave carb måltid planer. Jeg bliver nødt til at blive organiseret først.

Og på trods af at jeg er lav carb food blogger, har jeg ikke meget tid til at lave mad så mange måltider. Jeg koger typisk i partier, så jeg spiser mange rester, der bliver rigtig kedelige.

En af de ting, jeg kan lide at holde hånden på, er frosne måltider fra en keto måltid leveringstjeneste. Dette giver mig mulighed for at ændre hvad jeg spiser.

Den måltid service jeg har brugt er fra Ketoned Bodies. Og de tilbyder en 10% rabat til Low Carb Yum læsere, der bruger rabatkode YUM10 ved kassen.

Du har måske set mit tidligere indlæg på denne lave carb måltid service. Det indlæg blev skrevet, da firmaet først startede i landsdækkende salg, og jeg var en af ​​de første til at prøve tjenesten.

Ketoned Bodies har foretaget flere forbedringer af deres måltider og levering siden mit sidste indlæg. Den største ændring er, at måltiderne er flashfrosne før levering.

Og beholderne er lufttæt og afsendes i tøris, så fødevaren forbliver frosset under levering over hele landet. Alle mine måltider ankom i perfekt stand i den nye bionedbrydelige isolerede forsendelsesbeholder.

Måltidens containere er også blevet opgraderet til dem, der både er ovn og mikrobølgeovn. For at spise skal du blot skille en del af plastikdækslet og opvarme i mikrobølgeovnen i 4 minutter på 50% strøm. Eller tag plastikdækslet helt ud og læg beholderen i forvarmet 350°F ovn i 15-20 minutter.

Med Ketone Bodies keto måltid leveringstjeneste, vil du have bekvemme middage klar til at gå helst. Og det er nemt at bestille et bredt udvalg, så du spiser ikke det samme hele tiden.

Disse frosne lav carb middage har holdt mig i gang, når min arbejdsplan bliver hektisk. Jeg behøver aldrig bekymre mig om at finde tid til at lave mad, da jeg har fået et stykke af måltider klar til at gå i min fryser.

Hvorfor bruge en keto måltid leveringstjeneste?

Hvis du ikke har råd til at have din egen lave karb kokken, får du færdiglavede gourmetretter, der er sendt direkte til dit hjem, den næste bedste ting. Prisen er rimelig og kvalitet er så god eller bedre end hvad du ville få i en restaurant.

Med Ketoned Bodies er måltiderne lavet med kun de fineste ingredienser som 100% Grass-Fed Beef, 100% Pastured Pork and Poultry, og økologiske produkter. Og du vil ikke finde noget korn, soja, tilsat sukker og rapsolie. Derudover er måltiderne alle kogte på rustfrit køkkentøj !!!

Sikker på, at du kan spare lidt penge for at lave dine egne fryser måltider. Men tid er penge, og jeg finder, at min tid er meget mere værd. Plus, Low Carb Yum-læsere spar 10% på disse lækre måltider bare ved at bruge rabatkode YUM10!

Så hvad venter du på? Kom og kig på alle de lækre måltider, som du kunne spise i dit hjem uden at skulle lave opskrifterne selv. Det eneste, der ville gøre tjenesten bedre, er, hvis de begyndte at tilbyde keto desserter som min Boston cream cheesecake også.

Like this post? Please share to your friends:
Skriv et svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: