Keto Low Carb Sushi Rolls Opskrift uden Ris (Sund) - 5 Ingredienser

Keto Low Carb Sushi Rolls Opskrift uden Ris (Sund) – 5 Ingredienser

Ring mig skør, men jeg har aldrig været en fan af ris. Allerede før jeg tog øje på carbs. Måske er det noget om tekstur? Sjov har altid været en udfordring af denne grund, selvom jeg elsker alle andre aspekter af det. Så det er kun naturligt, at jeg vil skrive en keto lav carb sushi ruller opskrift, der er lavet uden ris. Ikke engang blomkål ris.

Gør mig ikke forkert, jeg har faktisk ikke noget imod blomkål ris. Men i et forsøg på at lave keto sushi ultra simpleJeg forlod det.

Low Carb Sushi Options – Er Sushi Low Carb?

Sushi på en lav carb diæt er en udfordring! Normalt er lav carb sushi valg ret ret begrænset. Næsten meget alt sushi er ikke lav carb, på grund af risen i det, og nogle gange også på grund af saucerne.

På de fleste sushi restauranter har du virkelig kun en keto-venlig indstilling, som er sashimi. Desværre er sashimi ret kedeligt. Det er dybest set bare at spise fisk almindelig, serveret over ris, som du ikke kan spise, hvis du er carb bevidst. Selvom der ikke er noget galt med det (jeg elsker fisk!), Er det nogle gange ikke nok.

Nogle steder har noget, der hedder naruto, som er en rulle indpakket i agurk i stedet for ris. Hvis du spiser ud, anbefaler jeg bestemt at bestille det, hvis det er tilgængeligt! Desværre har jeg hørt om dette, men har faktisk ikke set det overalt. Du kan prøve en hjemmelavet opskrift på naruto ruller, hvis du vil have dem.

Jeg har altid ønsket at jeg kunne have faktiske sushi uden ris i det! Som i, wrapper, fisken og andre fyldninger. Bare ingen ris! Jeg har endnu ikke fundet en restaurant, der rent faktisk vil gøre dette til mig.

Nogle gange har jeg endda været kendt for at tage ud af sushi i en restaurant i Japenese, så jeg kunne nyde kombinationen af ​​smag derinde og efterlade risen bagved. Jeg hader dog at gøre det. Det ser latterligt ud og er et komplet spild af mad.

Det var på tide at undersøge nogle bedre lav carb sushi muligheder – selvom det betød at gøre dem hjemme!

Nem Keto Sushi Rolls

Min ven introducerede mig faktisk til denne keto sushi opskrift. Hele hele familien er glutenfri og for det meste lav carb, plus hun er en utrolig kok. Jeg fortæller hende, at hun skal starte en blog. Siden hun nægter, accepterede hun at lade mig dele sin opskrift her i stedet. Jeg vil ikke nævne hendes navn af privatlivets grunde, men nok at sige, jeg får altid de bedste ideer, når jeg er derovre!

Hun lavede disse lav carb sushi ruller, da vi gik til hendes hus for et par måneder siden. De var fantastiske! Uden risen kvalificerede de sig også som paleo sushi. Jeg kan være lidt forudindtaget at sige dette, men hvem har alligevel brug for risen? 😉

Før jeg prøvede min ven keto sushi, var det allerede på min liste at eksperimentere med måder at gøre det på. Min oprindelige plan var at forsøge at lave paleo sushi med blomkål ris og finde ud af en måde at binde det sammen. Det lød som lidt af et besvær, og jeg fortsatte med at sætte det af.

Efter at have smagt min venns version, vidste jeg, at jeg havde fundet det, jeg havde brug for. Selv min mand sagde at denne sushi uden ris var bedre end normal sushi med ris i det!

Hvordan man laver Sushi uden ris

At lave hjemmelavet sushi uden ris er utrolig simpelt. Du behøver kun fem ingredienser, og det tager cirka femten minutter fra start til slut!

Yep, at hoppe over ris sparer meget tid. Den anden gang at spare del skiver ikke rullerne. Du kan, hvis du vil, men jeg har lige forladt dem i samme størrelse som tungepladerne. Hvorfor ikke?!

Du kan tilpasse påfyldningen baseret på, hvad du kan lide i dine low carb sushi ruller. Jeg brugte røget laks, avocado, agurk og rød peber. På den måde kunne hele min familie spise det, da jeg ikke ville give min datter rå fisk. Plus, hun elsker avocado og laks, så det var en god måde at få hende til at prøve sushi. Du kan helt sikkert bytte i rå fisk, hvis du foretrækker det.

Jeg brugte ikke nogen sauce til min paleo sushi, da det ikke syntes nødvendigt. Min ven gjorde heller ikke. Hvis du føler at du har brug for det, anbefaler jeg kokosnødder over sojasovs.

Den egentlige proces til at lave keto sushi ruller er hurtig og nem. Hakk alle dine fisk og grøntsager i ensartede stykker på forhånd. Lay ud tunge ark, våd kanterne med lidt vand, læg dine fyldninger inde, og rul dem op! Det er det. Vandet på kanten hjælper rulleforseglingen og forbliver lukket. Du kan takke min ven for at dele denne metode med os!

Keto Low Carb Sushi Rolls Opskrift uden Ris (Sund) – 5 Ingredienser:
Pin den for at gemme til senere!

Klik på knappen ovenfor for at åbne stiften, og klik derefter på "Gem" for at gemme den til et bræt. Du kan også følge mig her!

RECIPE CARD

4.67 fra 3 stemmerFind en anmeldelse eller et spørgsmål Print RecipePin Share

Keto Low Carb Sushi Rolls Opskrift uden Ris (Sund) – 5 Ingredienser

Den bedste lav-carb keto sushi opskrift behøver kun 5 ingredienser og 15 minutter! Brug bare denne nemme metode til, hvordan du laver sushi uden ris. Kursusforretter, Hovedretter, Snack Køkken Japansk Søgeord Dairyfri, Glutenfri, Keto, Lav carb, Nutfri, Paleo, Sukkerfri, Sushi, Hele 30 Kalorier 80 kcalPrep Tid 15 minutterTotal Tid 15 minutterAuthor Maya Krampf fra WholesomeYum.comServings 5 ​​portioner (4 stk hver)

ingredienser

Klik på den understregede tekst nedenfor for at købe ingredienser!
Sørg for, at Safari-læsertilstand er OFF for at se ingredienser.

  • 4 oz Røget laks
  • 1/4 stor rød peber
  • 1/2 medium agurk (~ 8 "lang)
  • 1/2 medium Avocado
  • 20 ark Seaweed snacks (ca. 1/2 0,6 oz pakke)
  • Vand

Enhedskonvertering for ingredienser:US Customary – Metrisk

Instruktioner

Flere tips om denne opskrift i posten ovenfor!
Tjek nedenfor for opskriften video (hvis nogen) og ernæringsinfo.

  1. Skær de røde peberfrugter og agurker i meget smalle matchstick-stykker af lige længde – ca. 1/4 i (ca. 1/2 cm) bred og samme længde som den smalle side af et tang-tavle. Skær laks og avocado i stykker af samme længde, men bredere. Du skal bruge 20 stykker af hver.

  2. Arranger en række med 5 tang i et enkelt lag på et skærebræt. Hæld noget koldt vand i en skål i nærheden. Våd fingeren med vand og våd kortkanten af ​​hvert tangark. Placer et stykke hver af laks, rød peber, agurk og avocado på den modsatte kant af det første tang-snack.
  3. Gentag trin 2 for hele rækken. Når hele rækken er færdig, skal du først rulle den første tang og trykke på kanten for at forsegle. (Vandet skal have blødgjort kanten ved dette punkt, hvilket gør det let at forsegle. Den våde kant fra det første stykke vil blødgøre naturligt, når du er færdig med at tilføje til sidst.) Sæt søm side ned på en plade.
  4. Gentag trin 2-3, indtil du bruger op alle dine tang-tavler.

LAV CARB & KETO UGE MÅLPLAN

LAV CARB & KETO UGE MÅLPLAN

FRA HELLIGE YUM

Spare tid. Spis lækker mad. Tabe sig. Prøv det uden risiko.

Få din gratis prøve

Opskrift Noter

Portionsstørrelse: 4 stykker

NÆRINGSOPLYSNINGER PER SERVICE

Hvor kommer næringsinformation fra? Ernæring fakta leveres som en høflighed, hentet fra USDA Food Database. Du kan finde individuelle ingredienser carb tæller vi bruger i Low Carb & Keto Food List. Carb-tæller udelukker sukkeralkoholer. Netto carb-tæller udelukker både fiber- og sukkeralkoholer, fordi de ikke påvirker blodsukkeret hos de fleste mennesker. Vi forsøger at være præcise med disse oplysninger, men vær så velkommen til at lave dine egne beregninger.

Ernæring FaktaAmount per portion. Servering størrelse i opskrift noter ovenfor. Calories 80Fat 5gProtein 6gTotal Carbs 4gNet Carbs 2gFiber 2gSugar 1g

Ønsker du mere lave carb & keto ressourcer?

Hvis du vil vide mere om, hvordan man starter en lav carb diæt, eller undrer sig over at erstatte sødestoffer, skal du tjekke disse vejledninger:

Low Carb & Keto Diet Plan
Starter Guide Sweetener Conversion Calculator

Alle tekst og billeder © Copyright Maya Krampf for Sund Yum.

Aktier opmuntres og meget værdsat! Du er velkommen til at dele denne opskrift ved at dele et link, ikke et skærmbillede.

Kopiering / indsætning af fuld opskriftstekst til websteder eller sociale medier er forbudt. Du kan dele et uddrag og / eller et enkelt foto, forudsat at fuld og klar kredit er givet til Sund Yum med link tilbage.

Har du brug for lave karb essenser?

SE ALLE MIT KØKKEN MÅ-HAR

Like this post? Please share to your friends:
Skriv et svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: