Keto leveret anmeldelse - Low Carb Subscription Box

Keto leveret anmeldelse – Low Carb Subscription Box

Vil du have lavkvalitetsfødevarer af høj kvalitet, der sendes direkte til dig hver måned? Kom og se hvad du kan få i en Keto Leveret abonnementskasse.

Selvom jeg har fået månedlige forsendelser af Keto Krate hver måned, regnede jeg med at jeg ville prøve en lignende tjeneste for at se, hvordan den sammenligner. Vises, det er meget ens, så det giver dig en anden mulighed for bekvem lav carb mad levering hver måned.

Du har sikkert hørt om tjenesten. Det er Keto Delivered, og de har eksisteret i omtrent samme tid som deres konkurrent Keto Krate.

For at være ærlig ser jeg ikke en stor forskel i de to abonnementskasser. Jeg er dog lidt delvis til Keto Krate, og de har været meget gode til at handle på kundefeedback. Da jeg ikke har prøvet Keto Delivered så længe, ​​ved jeg ikke, hvordan de vurderer på dette område.

Jeg kan fortælle dig, at kassen jeg modtog var fyldt med højkvalitetscarbohydrater, som jeg absolut elskede. Ikke en dårlig ting i boksen. Og prisen, $ 39,99 / month, er næsten identisk med Keto Krate.

Keto leveret Unboxing Video

For at introducere dig til Keto Delivered, regnede jeg med at jeg ville vise dig en lille video af unboxing. Kødpinden forsvandt dog fra min kasse (jeg har en fornemmelse af, hvem der måske har spist det), så du kan ikke se det i kassen fotos eller video.

Lad os se nærmere på varen i forsendelsen:

Arette Tea Seed Oil – Tomat Chili: Detailhandel $ 7,95

Tea frøolie har et højt røgpunkt, så det er perfekt til stekning af din yndlings keto måltid. Olien inkluderet i Keto leveret forsendelse er infunderet med soltørrede tomater og chili pepper flager.

Jeg laver en masse asiatiske stil røre stege retter som min koreanske oksekød og kylling bok Choy. Den aromatiserede tefrøolie er en god ændring fra at bruge standard sesamolie.

Tomat chili smag tilføjer også et godt strejf til salater. Jeg kan godt lide at blande det ind med en lille balsamik eller rødvineddike. Det tilføjer sikkert et spark til ethvert lavt carb måltid.

Du lærer mere om Arette Tea Seed Oil på AretteOrganic.com. Du kan også bestille det fra Amazon.

Keto & Co – Dry Riced Blomkål: Retail $ 7.99

Jeg elsker blomkål stegt ris, så jeg var begejstret for at se en pose tørret ris blomkål i æsken. Hvis du ikke har set min fulde anmeldelse af dette produkt, kan du tjekke det her.

Det er så nemt at lave. Du simpelthen sautée den tørrede ristede blomkål i en gryde med lidt olie og vand. Jeg kan godt lide at tilføje en lille kokosnød aminos og æg med scallions.

Det gode ved at bruge dehydrerede blomkål er, at den har en lang holdbarhed. Så hvis du bliver optaget og ikke kommer til at gøre den ristede blomkålskål du har købt den til, vil den ikke ødelægge. Det holder i par år.

Få mere at vide om dette fantastiske produkt hos Keto og Co. Keto Leverede abonnenter fik en kupon til 20% rabat! Du kan også finde denne tørrede blomkål på Amazon.

Fox Sriracha – 17 ounce flaske: Detailhandel $ 7,99

Hvis du elsker krydderi, er gourmet Fix Sriracha sauce til dig! Og gutterne på Keto Delivered inkluderede en stor 17 ounce flaske, som er nok til at spicing dine lave carb fødevarer.

Der er ikke sukker i saucen, så du får en ægte glat forbrænding. Det er perfekt at bruge som ingrediens eller til at tilføje et stænk af varmt krydderi til ethvert måltid.

De siger, at varme krydderier kan hjælpe med at øge stofskiftet, så det gør aldrig ondt for at give det en chance. Jeg elsker at sparke krydderiet og denne sriracha sauce er den perfekte måde at gøre netop på.

Du kan finde ud af mere om denne hot sauce på FixHotSauce.com, hvor Keto Delivered abonnenter kan bruge en 15% kupon. Eller bestil dette produkt næste gang du besøger Amazon.

Fat Snax – Chokolade Chip Cookies: Detailhandel $ 7,95

Fat Snax cookies er en anden ting, jeg var begejstret for at se inkluderet i Keto Delivered boksen. Jeg havde fornøjelsen af ​​at teste hver smag, de tilbyder. Du kan se min fulde anmeldelse af disse cookies her.

Når det kommer til keto cookies, er Fax Snax dem en af ​​de bedste. Jeg kan især lide gurkemeje ingefær smag. Chokoladechipkagerne er dog også fantastiske.

Kagerne er lavet af et lille firma i Brooklyn, New York. Produktet er fremragende, så jeg håber, at virksomheden virkelig tager afsted for dem.

Du kan finde ud af mere om disse lækre cookies på FatSnax.net. Og de med den særlige Keto Delivered kuponkode får 15% rabat.

Alpine Start Instant Coffee: Detailhandel $ 4,99

Kaffe er en af ​​mine yndlings ting, men jeg er normalt ikke en fan af øjeblikkelig. Imidlertid er Alpine Start premium instant coffee næsten lige så god som frisk brygget.

Jeg elsker de små single serving pakker. De er meget mere bekvemme at bruge i forhold til den spoonable slags. Og Alpine Start instant coffee kan bruges i enten varmt eller koldt vand.

Hvis du rejser eller går camping i sommer, skal du holde en kasse med disse handy. Du har kun brug for noget vand for at få en god kop Joe på farten.

Du kan finde ud af mere om dette produkt hos AlpineStartFoods.com og spar 20% med Keto leveret kupon. Alpine Start Premioum Instant Coffee er også tilgængelig på Amazon.

ChocZero – 50% mørke chokoladefirkanter: Detailhandel $ 5.50


Chokolade, især ChocZero mærke, er altid et velkomment syn. Disse tunge chokolader er så lækre og med kun 1 g netto carb pr. Kvadrat, behøver du ikke bekymre dig.

Jeg har svært ved at spise kun en firkant af disse yummy chokolade. Men jeg forsøger at begrænse mig til tre. Ellers spiser jeg hele tasken.

Chokoladeene er sødet med munkekstrakt, der har den reneste smag af alle de lavt karbon sødestoffer, jeg har prøvet. Jeg elsker, at der ikke er tilsat sukkeralkoholer. Det er mit yndlingsmærke med lavkarbon chokolade!

Du kan lære mere om produkterne på ChocZero.com eller gå direkte til Amazon for at bestille. Mælk chokolade er at dø for!

Vermont Cured – Cracked Pepper: Detailhandel $ 1.99

Jeg er ikke helt sikker på, hvad der skete med Vermont Cured Cracked Pepper meat stick, der skulle inkluderes i min Keto Delivered boks. Måske blev det savnet i forsendelsen, eller måske har nogen i mit hus snagged det.

Jeg har dog smagt kødpinden, da den var inkluderet i en af ​​mine Keto Krate forsendelser. Du kan se min fulde anmeldelse af produktet her i maj 2017 Keto Krate anmeldelse.

Hvis du vil vide mere om denne yummy krakket peberkød og svinekød, skal du gå videre til vermontsmokeandcure.com, hvor du kan bruge 20% rabatkuponen inkluderet i forsendelsen. Eller du kan købe dem på Amazon.

Keto leveret anmeldelse – endelige tanker

Er Keto Leveret værd den månedlige abonnementskasse? Den samlede detailpris på produkterne i kassen kommer ud til $ 44,36, så det synes helt sikkert at være en god handel.

Og hvis du tager højde for, at forsendelsesafgiften kan være mere, hvis alle produkterne blev købt separat, kunne det koste mere. Der er også inkluderet rabatkoder i boksen for at spare flere penge.

Jeg nød hvert produkt. Hvis alle forsendelser ligner denne, vil jeg helt sikkert være en glad abonnent. Klar til at tilmelde dig? Bare gå videre til den officielle hjemmeside for at komme i gang!

Like this post? Please share to your friends:
Skriv et svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: