Keto Krate Review - juli 2016

Keto Krate Review – juli 2016

For de fulde ingredienser og instruktioner, se opskriftskortet nederst. Før du ruller, har posten ekstra tips!

Har du nogensinde prøvet en mad abonnementstjeneste? Vidste du, at der er en fantastisk en til lave carb snacks? Jeg gjorde først for et par uger siden, da jeg opdagede Keto Krate. Jeg er så glad for, at jeg gjorde det, og er så begejstret for at dele det med dig!

Hvis du ikke har hørt om Keto Krate, er det en månedlig abonnementskasse fyldt med lavt carb snacks. Hver måned sender de 7-9 produkter, som omfatter en række forskellige barer, nødder, krydderier, madlavningsingredienser, tørret ost, kød og drikkevarer – alt sammen med ikke mere end 5 gram kulhydrater pr. Portion.

Det er klart, at boksen er perfekt til folk, der følger en lav carb eller ketogen kost, men jeg synes det er også en god form for nogen udskærer sukker eller gluten, fordi alle de inkluderede produkter er naturligt glutenfrie og praktisk talt sukkerfrie. Det er en bekvem måde at opdage nye produkter eller mærker, du måske ikke ellers har vidst om, og de indeholder endda kuponer, så du kan købe mere af hvad du kunne lide. De har også en 100% pengene tilbage garanti, som bare viser, hvor meget de står bag deres service.

Hvis du er klar til at prøve Keto Krate, kan du tilmelde dig her – eller fortsæt med at læse for at se, hvad der er i det.

Da min første Keto Krate ankom, føltes det som min fødselsdag. Jeg kunne ikke vente med at se, hvad der var inde i denne store mystery boks med lav carb godbidder! Jeg må tilstå, det var svært at modstå trangen til at rive åbne alle pakkerne for at prøve alt med det samme. Overvej dig selv heldig at du får se billederne i dette indlæg – det tog lidt viljestyrke fra min side.

Sandheden bliver fortalt, jeg er faktisk skeptisk til abonnementstjenester det meste af tiden. Uden at vide, hvad du vil få, hvordan ved du, om de vil være ting, du rent faktisk vil have? Ja, jeg er en slags kontrolfreak. Det var ikke let for mig at lade en anden gøre valget, men med Keto Krate blev jeg glædeligt overrasket. Jeg vidste, jeg ville få kun lavt carb snacks, så det var allerede et skridt op fra enhver abonnementsservice, jeg havde hørt om, men det bedste var, at jeg faktisk kunne lide hver eneste vare i kassen!

Lad os tale om hver enkelt …

Keto Krate Juli 2016 Indhold

Kokkens kutte Buffalo Chicken Jerky
Jeg havde forsøgt kylling jerky en gang før, men var ikke en stor fan. Tilsyneladende hvad jeg forsøgte før var ikke et godt mærke, fordi denne buffalo kylling rykkede var utroligt! Det var tæt, men ømt, uden de hårde, udtørrede stykker, som du nogle gange finder i rystende. Buffalo smagen var intens, men ikke for varmt at håndtere. Jeg elsker ideen om at have buffalo kylling på farten.

Du kan købe det her.

Guy Award Winning BBQ Sauce
Det var svært at vælge kun en favorit genstand i min Keto Krate, men hvis jeg skulle, ville det være det. Forud for dette havde jeg aldrig prøvet en lav carb barbecue sauce før. Jeg plejede bare at købe naturlig grillsås uden konserveringsmidler, men måtte holde det til et minimum, da selv de naturlige har en del sukker. Det var altid på min liste at prøve at lave min egen lave carb version, men jeg har endnu ikke gjort det.

I mellemtiden var det en behagelig overraskelse at prøve en grillsås, der faktisk er lav carb! Det er sødet med sucralose, som jeg typisk ikke bruger, men ingrediensen er listet sidst, så jeg tror ikke, der er meget derinde. Det er absolut det værd, fordi saucen smager sødt, rig og røgfyldt – alt hvad man kan forvente af en god grillsauce. Sådan et velkomment produkt at have rundt om sommeren!

Du kan købe det her.


Læge i køkkenet Rosemary Flackers

Hvis du aldrig har hørt om "flackers", er de krakkere lavet af hørfrø. Hørfrø er høje i raske omega 3 fedtstoffer, fibre og antioxidanter. Disse krakkere er lavet af hørfrø, der spire, hvilket ifølge firmaet letter dem at tygge, fordøje og absorbere. De understreger også, at de dehydrerer dem ved lave temperaturer for at bevare vitaliteten af ​​næringsstoffer. Jeg kan godt lide at have disse rosmarin basilikere rundt som en crunchy lav carb snack. De er meget påfyldning, så den medfølgende generøst størrelse pakke er nok til at snacking flere gange.

Du kan købe dem her.


Sarayo Sauce Original

Jeg elsker, elsker, kærlighed krydret mayonnaise. Jeg laver mig selv ofte (du kan finde min opskrift her) og bruge den som en dipping sauce til alt – kød, grøntsager og appetitvækkere. Det er også fantastisk på en lav carb sandwich.

Denne fra Sarayo er praktisk at have til rådighed som en klar til spisning mulighed. Umami smagen er rig og har et dejligt spark til det. Jeg ønsker Sarayo ville overveje at gøre det uden konserveringsmidler, men de er sidst opført på ingrediensetiketten, så mængderne er meget små. Jeg elsker virkelig smagen, så jeg vil sige det er værd at gøre en undtagelse. Jeg kombinerede det med nogle shredded kylling til en hurtig to-ingrediens kylling salat!

Du kan købe det her.


Roam Sticks Hickory Røget Pork Stick

Jeg køber græsfødte oksekødspander hele tiden som et godt måltid at tage på arbejde eller på flugt, men det var min første gang at prøve en svinekød. Jeg spiser normalt ikke svinekød uden for bacon og pepperoni, men denne lille svinekød var overraskende god! Du kan virkelig smage den hickory røget smag derinde.

På etiketten står der økologisk dextrose og ahornsukker som ingredienser på etiketten, men det bekvemte forklaringskort, der fulgte med min Keto Krate, forklarede, at disse sukkerarter er fuldt forbrugt af starterkulturen, der virker som et naturligt konserveringsmiddel. Godt at vide! Jeg kan også lide det faktum, at svinekød er ikke-GMO, græshøje, og fri for konserveringsmidler, antibiotika og kunstige smagsstoffer.

Du kan købe det her.


Oloves Citron & Rosemary Oliven

Jeg var lidt forvirret på denne lille pakke mærket oliven, fordi jeg ikke troede, du kunne gemme dem i en pakke sådan. Jeg er faktisk ikke en stor fan af oliven, men gav dem til min datter at prøve. Jeg kunne fortælle med det samme, da jeg åbnede pakken, at de var friske, og de havde dejlig citron & rosmarin aroma. Min lille pige nød dem! Disse bærbare pakker gør dem meget nemme at tage fat på farten.

Du kan købe dem her.


Everly Peach Mango Drink Mix

Dette var sådan en forfriskende måde at afkøle på en varm sommerdag. Det tog en smule indsats for at få pulveret helt blandet i mit iskoldt glas vand, men efter det var det ren lyksalighed. Peach mango smagen er vidunderlig. Det var lidt tangy og ikke overdrevent sød – bare perfekt.

Jeg kan godt lide, at denne drikkeblanding sødes naturligt med stevia og erythritol. Jeg finder sjældent produkter på markedet sødet med erythritol, som er min favorit favorit sødestof, så det var rart at se det. Du kan smage stevia lidt i det, men det er ikke overvældende. Keto Krate inkluderede en kupon for at prøve fire andre smag af Everly Drink Mix gratis, så jeg glæder mig til at prøve de andre smagsoplevelser!

Du kan købe dem her.


Epic Uncured Bacon Pork & Sea Salt Bites

Disse baconbid var faktisk den første ting, der fik øje i boksen, og det var nok nok en af ​​mine favoritter. Jeg var allerede en ivrig fan af epic-mærket før, lige siden at opdage deres bærbare kødbarer lavet med græsfødt oksekød og lam. Ved at vide, hvor stor deres produkter er, var jeg begejstret for at prøve disse baconbider. De skuffede ikke! Smagen ligner bacon, men tekstur er mere som ømfuldt rykkende. Hvad jeg virkelig kunne lide er at alle stykkerne syntes at være lavet fra min favorit del af bacon – den kødfulde del, ikke den fede del.

Du kan købe dem her.

Resumé

Jeg tror virkelig, at Keto Krate-boksen er en fremragende værdi, og glæder mig til at modtage en ny kasse hver måned. Omkostningerne er $ 34,95 plus $ 4,95 fragt, men værdien af ​​produkterne er altid højere end prisen på kassen. Og du ville bruge mindst $ 20 på fragt, hvis du ønskede at have alle disse produkter afsendt til dig separat.

Det bedste er, at du kommer til at opdage nye produkter, leveret lige til din dør uden tilsagn. Hvem har tid til konstant at søge efter nye, lave carb snacks? Med den sort, du får i hver Keto Krate, kan du prøve en masse forskellige produkter, og brug derefter de medfølgende kuponer til at købe flere af dine favoritter.

Da de tilbyder en pengene tilbage garanti, kan jeg ikke se nogen grund til ikke at prøve det.

Ligesom hvad du ser?
Tilmeld dig Keto Krate
at få din egen lave carb boks!

Oplysning: Keto Krate venlig sendte mig disse produkter til anmeldelse. Alle meninger er virkelig mine egne, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg oprigtigt tror på. Jeg vil gerne betale fuld pris for Keto Krate, da jeg tror det er en stor værdi.

Like this post? Please share to your friends:
Skriv et svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: