Keto Hørfrø Crackers Opskrift med Hvidløgsparmesan

Keto Hørfrø Crackers Opskrift med Hvidløgsparmesan

En nem at gøreketo hørfrø krakkere opskrift med hvidløg parmesan smag. Disse enkle low carb crackere er en fantastisk hjemmelavet snack.

Det er en god idé at gå gennem pantryet og afgøre, hvilke genstande der har været på hylden i et stykke tid. Jeg havde fyldt op på hørfrø for flere måneder siden, fordi der var mange lave carb opskrifter i min bunke, der krævede hør. Desværre har jeg ikke haft tid til at prøve mange af de opskrifter, jeg har sparet.

Jeg har lyst til at prøve Laura Dolson's Hvidløg Parmesan Hørfrø Seed Cracker opskrift. Jeg blev mindet om, da jeg så en Cheddar Asiago Cheese Cracker opskrift. Selv om disse lavkarb crackere så meget bedre ud end Laura, havde jeg ikke noget Vermont ostpulver. Og jeg var på udkig efter at bruge lidt hør måltid.

Jeg må muligvis lægge en ordre for det pågældende ostepulver meget snart. De cheddar asiago crackers så så godt ud og er højt på min liste over ting at prøve. Men i mellemtiden har jeg lige brugt almindelig gammel parmesanost til at lave nogle lavkarbonskærere.

Carbs i linfrø

Hvis du gør en online søgning på ernæringsmæssige makeup af hørfrø, kan du måske ikke overveje dem lavt carb. Dette skyldes, at en kop har næsten 50 gram kulhydrater. Imidlertid er de fleste kulhydrater fibre, så netto carb tællingen er meget lav.

Faktisk er en kop meget hør. Den anbefalede serveringsstørrelse er kun en spiseskefuld. Derfor har en typisk servering kun omkring 3 gram kulhydrater. Og næsten alle disse kulhydrater er fibre!

Så kulhydraterne i hørfrø er forholdsvis lave, og netto kulhydrater i en servering er temmelig tæt på nul, når du trækker fiberen af. Derfor er disse næringsrige frø almindeligt anvendt i keto fødevarer. Plus, de har tilføjet fordele ved omega-3 fedtsyrer samt at være en god kilde til thiamin, magnesium, mangan og kobber!

Hvordan laver man hjemmelavede hørfrøskærere

Dette var første gang jeg nogensinde lavede hjemmelavede low carb crackere, så jeg var ikke sikker på hvad jeg kunne forvente. Det var meget lettere end jeg havde forventet.

Processen til fremstilling af hørfrøskærere er enkel. Du kombinerer hørfrø, vand, salt og valgfri krydderier i en stor skål. For den rette konsistens kan vandmængden justeres efter behov. Derefter rulles dejen fladt på enten pergamentpapir eller en silikonebagemåtte.

Jeg havde problemer med at få dejen til at rulle ud selv, og krakkerne i midten var mærkbart tykkere end dem på kanterne. Hvis du kan lide tynde og sprøde krakkere, vil du prøve at rulle dejen ud så tyndt og jævnt som muligt. Du kan bruge et tandstikker til at stikke i midten for at bestemme tykkelsen.

Jeg brugte et pizzaskærerhjul til at skære den udrulede dejen, før jeg satte den i ovnen, men jeg skulle have lavet guider for at få krakkerne mere ensartet i størrelse. Dette er ting, jeg vil arbejde for at rette op næste gang jeg laver crackere.

Hvor mange carbs i krakkere?

En generøs betjening af disse hørkakere har kun et gram netto kulhydrater. Det skyldes, at hørfrø er næsten alle fibre.

Parmesanost og hvidløgspulver tilføjer små mængder kulhydrater, men det er ikke meget. Men du kan lade disse smagsoplevelser ud og bare krydse crackers med salt.

Urter som rosmarin kan tilsættes for at ændre smagen. De fleste krydderier øger ikke carb-tællingen betydeligt. Men det er en god ide at kigge op carb-tællingen af ​​enhver ingrediens, du vælger at bruge.

Hvorfor lave dine egne hør krakkere?

Jeg har købt boxed lav carb crackere i fortiden, og de er ikke bedre end denne enkle opskrift. Jeg husker ikke prisen, men jeg er sikker på, at det er billigere at gøre dem hjemme. Jeg har altid ønsket at have crunchy snacks, og den tilsatte fiber i disse hør krakkere gør det helt sikkert et sundt valg.

Jeg vil gerne lave nogle krakkere ud af mandelmel, da det ville give en mere neutral smag. Måske endda lave en lav carb version af ost-it crackers som mine børn elsker. En dag håber jeg, at hele min familie vil konvertere til lavt carb-spisning, da jeg forsøger at langsomt skjule dem.

Disse krakkere serveres godt med osteskiver. Eller du kan dyppe dem i en varm krabbe dukkert til en særlig forretter.

Hvidløg Parmesan Keto Hørfrø Krydderi Opskrift

Nyd denne lette carb-snack! Og sørg for at lade os vide, hvad du synes i kommentarerne.

Like this post? Please share to your friends:
Skriv et svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: