Keto Fødselsdagskage i minutter

Keto Fødselsdagskage i minutter

Har du brug for en personlig størrelse lav carb kage til nogen speciel, der tager minutter at lave? Prøv denne glutenfri keto fødselsdagskage. Den bakker om kun 2 minutter.

I dag er indkomstskatten forfaldsdato i USA, men det er også en speciel dag for mig. Jeg er endnu et år ældre og fejrer med en lav carb og glutenfri fødselsdagskagekage, der tog to minutter at bage i mikrobølgeovnen.

Jeg indrømmer, at denne kagerbagning i mikrobølgeovnen ikke rigtig appellerede til mig i starten, men efter at have set en dejlig Valentinsdagskagekage på SugarFreeMom.com blev jeg solgt på ideen. Så jeg vil gerne takke min kollega Low carb blogger Brenda for at vende mig rundt.

Jeg ville ikke bruge meget tid på at bage en kage til min fødselsdag, og jeg ønskede især ikke at have rester, som jeg ville spise efter.

Jeg er den eneste i familien, der følger en lav carb diæt, så denne personlig størrelse keto fødselsdagskage var perfekt til mig. Det gør 4 søde mellemstore skiver!

Jeg havde planlagt at pynte kagen lidt mere med dekorative frosting, men batchet af frosting, jeg lavede, var lige nok til at forfryse kagen uden at være tilbage til at dekorere.

Havde jeg planlagt ting bedre, ville jeg have lavet en dobbelt parti frosting, så jeg kunne lave de traditionelle fødselsdagskage dikkedarer. Åh godt. Måske næste år.

Kruskager er typisk bagt i en kop og forlod derinde. Da jeg ville have, at dette skulle være en miniature dobbeltlagsfrydet fødselsdagskage, brugte jeg en 2-kops rund Pyrex opbevaringsbeholder til hvert kage lag.

En almindelig ramekin er en anden stor skål til bagning af disse keto fødselsdagskage lag. Hvis du har et stort krus, ville det nok også fungere. Du vil bare sikre dig, uanset hvad du bruger, er mikrobølgeovn.

Jeg er ikke en fan af plast eller bruger dem i mikrobølgeovnen, så jeg anbefaler ikke at bage disse kage lag i plastskål. Min Pyrex-beholder var temmelig varm og tog den ud af mikrobølgeovnen, så vær forsigtig med at fjerne de varme kager. Jeg brugte potholdere.

Dette er en gul glutenfri kage, der bager fint i mikrobølgeovnen. Jeg antager, at kagerne også kunne koges i en ovn, hvis du ikke har noget imod at vente lidt længere for at de skal gøres.

Den frosting jeg brugte var opskriften fra mine glutenfri kokosmuffin. De mængder, der blev givet i denne opskrift, var lige nok til at frostbehandle denne tolagskagekage.

Hvis du foretrækker chokoladefrysning, er der en god opskrift på min chokoladefrosne courgettebrune. Dette er den perfekte kage til at bage op, når du ønsker noget sødt, men vil ikke have mange portioner.

Det kan også være en sjov aktivitet at gøre med børnene. Størrelsen slags minder mig om kagerne fra Easy Bake Oven, som jeg plejede at lave med min ældre datter. Selvfølgelig er dette en meget sundere kage end de blandinger, vi brugte tilbage da.

Like this post? Please share to your friends:
Skriv et svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: