Keto Fat Bomb: Mælkfri Chokolade Jordnøddesmør

Keto Fat Bomb: Mælkfri Chokolade Jordnøddesmør

Elsker du chokolade og jordnøddesmør? Tilfreds dit trang med denne lave carb chokolade jordnøddesmør keto fedt bombe opskrift. En perfekt ketogen snack!

Jeg har fundet mig selv mere travl og travl i løbet af dagen. Jeg får sjældent tid til pauser på arbejde, og jeg jager en toårig, når jeg ikke arbejder som ingeniør.

Min eneste nedetid er, når min datter sover, og det er, når jeg prøver at indhente bloggen. Selvom mange mennesker måske føler at være en madblogger, er meget arbejde, ser jeg det ikke sådan.

Jeg nyder virkelig at skabe lækker mad som denne lav carb chokolade jordnøddesmør keto fedt bombe opskrift og dele det med andre. For mig er blogging min flugt og tid til at slappe af.

Mange mennesker kan undre sig over, hvordan jeg formår at have en fuldtids karriere som ingeniør, køre en fødevareblog og tage vare på et rastløst barn uden at hjælpe nogen. Min mand arbejder hjemmefra, hvilket gør os i stand til at holde vores yngste datter ude af dagplejen.

Så når jeg kommer hjem om eftermiddagen, er han bestemt klar til at vende hende til mig. Vi har to ældre børn, der er college alder, så de er ikke altid rundt eller villige til at hjælpe med at se deres lille søster

Det efterlader mig at komme hjem efter en lang arbejdsdag at overtage som mor. Min datter bliver 3 år om nogle få måneder, så jeg begynder at overveje at sende hende til dagpleje nu, i hvert fald deltid.

Jeg indrømmer at det ikke altid er nemt at afbalancere alt i mit travle liv, men jeg har været en ingeniør i et stykke tid, hvilket betyder, at jeg har tjent meget ferie tid. Jeg arbejder også med en fleksibel tidsplan, hvor jeg har hver anden fredag ​​fra.

Jeg plejede at have hver fredag, men der var en afvejning. Arbejde fire dage uger betød 10 timers arbejdsdage. Arbejde hver anden fredag ​​betyder, at jeg kun skal arbejde 9 timers dage og en 8 timers fredag ​​hver anden uge.

Selvom jeg savner at have hver fredag ​​af, har jeg lyst til at komme ud af arbejde en time tidligere. Det virker ikke som meget, men jeg føler, at mine aftener er meget længere nu.

Når tingene bliver travle på arbejde, ser jeg en masse af mine kolleger, der nyder godt af højt carb-behandler. Jeg begyndte at holde et strejf af disse lavkarbon chokolade jordnøddesmør keto fedt bombe snacks i fryseren på arbejde. Jeg plejede at løbe til candy maskine tilbage før jeg gik lavt carb, nu skal jeg holde min egen forsyning med sund snack mad.

Med min travle tidsplan har jeg ikke altid meget tid til at lave lavkarbohydrater til mig selv. Denne lavkarboks chokolade jordnøddesmør keto fedt bombe opskrift kræver meget lidt forberedelse, da du bare skal smelte ingredienserne sammen derefter hæld i forme.

Da kokosolie smelter let i dine hænder, kan jeg holde dem i en lufttæt beholder i fryseren. Kalorier er ret lave, så du kan snige sig i to af dem og ikke overdrive det! Du kan også lide mine opskrifter til hvid chokolade og brombær kokosfedt bomber. Eller tjek kokosnødene hos Ditch The Carbs.

Like this post? Please share to your friends:
Skriv et svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: