Keto Diet Tracker Carb Counter App til Ketosis

Keto Diet Tracker Carb Counter App til Ketosis

Det Keto Diet Tracker lav carb diæt manager er en af ​​de bedste apps til at spore daglige makroer på en ketogenic diæt. Og det er mere end en carb counter app til ophold i ketosis.

Ansvarsfraskrivelse: Dette indlæg er blevet sponsoreret af Keto Diet Tracker. Men alle meninger er mine egne.

Keto diæt er super populært i disse dage, men du kan undre sig over, hvordan man holder sig på sporet dag til dag. Den gode nyhed er, at der er en app til det.

Men med flere apps at vælge imellem er det svært at bestemme, hvilken en vil fungere bedst for dig.

Hvis du leder efter en enkel carb counter app til at spore dine daglige makroer, anbefaler jeg at give Keto Diet Tracker et forsøg. Det er tilgængeligt fra ke.to, og jeg elsker det virkelig.

For at begynde at bruge appen skal du indstille dine ernæringsmål ved hjælp af den indbyggede regnemaskine. Disse mål er baseret på dit køn, vægt, kropsfedtprocent og aktivitetsniveau.

De daglige makromål tager også højde for, om du forsøger at tabe sig, holde vægt eller opnå masse. Jeg har min indstillet til vægttab, da jeg forsøger at miste vintervægtens gevinst.

Når du har sat dine mål, kan du begynde at indtaste de fødevarer, du har spist eller planlægger at spise for hver dag. App'en vil øjeblikkeligt opdatere mængden af ​​kalorier, fedt, carbs og protein for dagen.

Denne carb counter app har mulighed for at spore enten samlede carbs eller netto carbs. Hvis du ikke laver en streng keto diæt, finder jeg det bedst at tælle netcarbs, da det typisk er dem der har størst effekt.

Men hvis du kæmper for at opfylde dine vægtmål, især hvis du ikke ser vægttab, kan du måske ændre indstillingen for at spore samlede carbs.

Det er en af ​​de fantastiske ting om Keto Diet Tracker-appen. Selvom det er simpelt, tillader det nogle tilpasninger at justere indstillingen til dine egne præferencer.

Det er super nemt at komme ind i fødevarer, som du har spist eller planlægger at spise. Appen indeholder også de fleste af de varer, du finder i en bedste keto fødevarer liste, men alt, hvad der ikke er angivet, er hurtigt og nemt at gemme i appen.

Der er mange populære retter fra restauranter inkluderet i databasen. Du vil også finde emballerede fødevarer og populære keto fødevarer som Bulletproof kaffe.

For at få fat i en fødevare fra databasen i denne carb-tællerapp, har du to muligheder. Du kan enten bruge søgefeltet eller scanne en stregkode på emballeret mad. Stregkode scanneren er en meget cool funktion.

Og hvis fødevaren tilføjes, vil dine daglige makroer blive overskredet, vises carb-tællingen i rødt. Derfor er det en god ide at tjekke appen før du spiser.

Jeg synes, det er en fantastisk måde at sikre, at du ikke overskrider din daglige carb tæller!

Faktisk gik jeg tilbage og kom ind i nogle af mine vanlige spisevaner og mange overskred de anbefalede makroer til vægttab. Ikke underligt, jeg har så mange problemer med at kaste de ekstra pund.

Det er også nemt at føje dine egne brugerdefinerede fødevarer til Keto Diet Tracker carb counter app. For at gøre det, skal du bare trykke på ikonet for lille blyant og notesblok for at bruge menuen "Hurtig mad".

Og eventuelle hurtige fødevarer, du tilføjer, vil være tilgængelige for at bruge igen på din enhed ved hjælp af søgefunktionen. Så vil du være sikker på at tilføje alle dine foretrukne Low Carb Yum opskrifter!

Så hvis jeg ønskede at tilføje en af ​​de fantastiske lavcarb brødopskrifter fra en favorit keto hjemmeside, ville jeg bare skrive i navnet på opskriften sammen med kalorier, fedt, carbs og protein mængder pr. Portion.

Da jeg altid tester mine egne opskrifter, finder jeg, at denne funktion er en real-time saver. Alt jeg skal gøre er at sætte min opskrift i min ernæringsberegner og indtast makroerne til en enkelt servering i Keto Diet Tracker-appen.

Så når jeg spiser rester, er det en leg at tilføje det måltid, da dataene er gemt på min mobiltelefon. Det tager bogstaveligt talt mindre end et minut at tilføje en brugerdefineret madvare.

Jeg kan også godt lide, at Keto Diet Tracker lader dig spore dit vandforbrug, motion og vægt med valgfrie widgets.

Når jeg bliver optaget, glemmer jeg ofte at drikke tilstrækkeligt vand om dagen. Så appen er en fantastisk måde at få en konstant påmindelse om at indtage vand hele dagen.

Selvom vægten hopper rundt, er det godt at holde øje med det regelmæssigt, så du ikke bliver for langt væk. Det er ikke nødvendigt at veje hver dag, så jeg kan lide at indtaste det i ugentligt.

Og jeg kan blive dårligt ved at sidde på computeren det meste af dagen. Derfor valgte jeg at bruge den valgfrie aktivitetssporing til at hjælpe med at motivere mig til at flytte.

Når du er vant til at bruge en carb counter app til at spore dine daglige makroer, bliver det en simpel rutine. Jeg tror, ​​at Keto Diet Tracker er en fantastisk måde at spore daglige makroer nemt.

Jeg indrømmer, at da jeg først begyndte at bruge appen, måtte jeg spille for dagen før. Desværre overgik jeg mine mål, og appen pegede det klart på mig.

Derfor synes jeg, det er en god ide at planlægge dine måltider på forhånd, så du ved, før du tager de første bites af mad.

Keto diættracker lader dig hurtigt se, hvilke fødevarer der holder dig på rette spor, så du kan lave de rigtige madvalg i løbet af dagen.

App'en har også nogle nyttige oplysninger om keto dietten for at hjælpe dig med at komme i gang, hvis du er nybegynder. Du finder endda en prøve ugentlig kostplan!

Og de komplette instruktioner til brug af appen er også angivet. Men det er så nemt at bruge, du skal ikke bruge meget tid på at læse dem.

Selv dem, der fumler med teknologi, bør ikke have problemer ved hjælp af denne enkle app. Bare tag det til prøvekørsel og se selv.

Hvor finder du Keto Diet Tracker carb counter app

Appen "Keto Diet Tracker" er tilgængelig for både iOS og Android. Det er gratis at prøve, men du skal købe appen for at gå ud over et par poster.

Heldigvis er det meget overkommeligt. Det bedste tilbud er at købe et 12 måneders abonnement for $ 11,99, da det kun går til $ 1 pr. Måned. Men der er også en $ 2,99 månedlig sats og en 3 måneders sats for $ 2 / month.

Du kan lære mere om Keto Diet Tracker-appen på ke.to.

Like this post? Please share to your friends:
Skriv et svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: