Keto Cream of Chicken Soup med Bacon

Keto Cream of Chicken Soup med Bacon

Varm op med nogle lækre fløde af kyllingesuppe med bacon og svampe. Det er sikkert at slappe af på et køligt efterår eller vinterdag og tilfredsstille sult.

Jeg ved ikke om dig, men jeg har gjort meget mere ægte madlavning i disse dage. I det varmere vejr spiser jeg typisk en masse enkle måltider som grillet kød og salater.

Nu er faldet i fuld gang med bladene i deres smukke farver, jeg har ønsket mig trøstfødevarer som supper og gryderetter. I sidste uge havde jeg lyst til at lave lidt fløde kyllingsuppe.

Creme supper har altid været min favorit. Jeg kan ikke lide dem, der er alt for tykke.

Jeg plejede at tykke supper lidt med xanthangummi, men nu gider jeg ikke. Den eneste fordel er, at den stikker bedre til skeen. Ikke en stor ting for mig, og jeg vil hellere ikke lægge ekstra fyldstoffer i suppen.

Jeg ville have suppen til at være ekstra påfyldning og fuld af fedt, så jeg brugte kylling lår kød og tilføjede lækker bacon. For lidt crunch sætter jeg i noget selleri mod slutningen.

Jeg tænkte på at opfange en daikon radish for nogle kartoffel som bidder, men følte mig ikke som trekking til den ene butik, som jeg ved, bærer den. Jeg tilføjede nogle svampe, da jeg også er vild med creme med svampesuppe. For at gøre det lidt anderledes end min normale brugte jeg shiitake-svampe.

Denne suppe er hjertelig nok til at tjene som hovedretter, hvilket er, hvordan jeg tjente det. Du kunne også servere det i mindre portioner ved starten af ​​et måltid. Eller gør det fremad, og hold det i køleskabet for at varme op som en påfyldningsmad.

Det var ikke så længe siden, at jeg kun ville købe kyllingebrystkød. Nu foretrækker jeg benkødet, fordi det har meget mere sundt fedt til det, og jeg finder det mere smagfuldt.

Det tog mig et stykke tid at virkelig omfavne en fedtfattig kost. Ligesom mange mennesker blev jeg hjernevasket til at tænke for meget kostfedt var dårligt.

Faktisk, da jeg først startede på en lav carb diæt over et årti siden, troede jeg lavt carb højt protein var vejen at gå. Jeg forstod aldrig rigtig, hvordan det hele virkede.

Jeg var under indtryk af, at det var proteinet, der holder en fuld i stedet for fedtet. Imidlertid forstod jeg ikke, at for meget protein kan blive glukose i kroppen.

Det var først for nylig, at jeg opdagede, at jeg havde brug for at få fat i min fedtindtagelse for virkelig at udnytte min lave carb-diæt. Jeg spiser så meget mindre, når jeg spiser højtfedtindhold, fordi jeg kan gå så meget længere uden at føle mig sulten.

Jeg har fundet ud af, at jeg gør bedst, når jeg får 70% eller mere af mine kalorier fra fedt. Jeg vælger ikke engang fedtet af kødet mere som jeg plejede. Jeg vælger ikke længere de skæmmeste stykker af kød eller dræner hele fedtet længere, og mine måltider smager meget bedre nu.

Fedtfattige fødevarer er ikke altid de sunde valg, og så mange mennesker falder ind i den fælde. Jeg ønsker virkelig, at produkter rettet mod børn ville gå tilbage til at være højt fedtindhold.

Selv de fastfood restauranter bruger lavt fedtindhold mælk og yoghurtprodukter i børnene måltider. Jeg giver kun min datter fuldmælk, så hun har intet at gøre med mælk, der ikke har fuld fedt.

Det er svært, når vi er ude på vejen, fordi det ofte er svært at få fuldmælk med et børnemel. Mange gange får jeg lidt vand og lad hende have fuld fedtis til dessert.

Jeg glæder mig virkelig til at bruge mere tid på at lave mere salte retter. Helligdage synes altid at være om de søde godbidder, men jeg har i stedet fået mere i kød- og grøntsagskålene.

Jeg har stadig ikke besluttet hvad jeg skal lave til Thanksgiving. Men jeg vil gerne prøve nogle nye kreative sider til at tjene sammen med den traditionelle kalkun.

Næste gang jeg laver denne creme af kyllingsuppe med bacon og svampe, skal jeg lave en dobbeltbatch. Det var super lækker og varede ikke længe. Jeg ville have ønsket et par rester til at varme op og nyd i min frokost crock pot på arbejde.

Jeg har ikke mange suppeopskrifter, så jeg skal bruge lidt tid på at udvikle mere til at lave mad og nyde i løbet af vinteren. Hvilken slags suppe foretrækker du, klar bouillon eller cremet?

Like this post? Please share to your friends:
Skriv et svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: