Kærnemælk Fransk Toast - Mynutritionalpal.com

Kærnemælk fransk Toast

En dag sad jeg og spiste en af ​​mine foretrukne mad, kærnemælk pandekager, og jeg troede hvorfor ikke kærnemælk fransk toast? Så jeg lavede denne opskrift, og jeg har brugt den hver gang jeg har lavet fransk toast siden. Hvis der er en ting, jeg ved, hvordan man laver det er morgenmad =). Jeg elsker fransk toast! Vi spiser det nok en gang om ugen i mit hjem. Det er så godt, at vi ofte spiser det til middag. Kærnemælk giver det bare det ekstra slag af smag, som du ikke finder i din gennemsnitlige franske toast. Jeg har prøvet mange franske toast opskrifter og denne er langt min favorit! Jeg har kastet i nogle "hemmelige" ingredienser, som jeg ville kalde franske toastforstærkere. Jeg tror, ​​de rent faktisk gør en stor forskel. Jeg har aldrig soggy eller tør i midten fransk toast, og det synker ikke efter kogningen. Den har sin lette, bløde tekstur. Giv denne opskrift et forsøg, og smæk de få "hemmelige" ingredienser ind. Dette vil sandsynligvis blive din tur til fransk toast opskrift for livet =).

Husk at abonnere på Mynutritionalpal.com nyhedsbrev for at modtage nye opskriftsmeddelelser leveret til din indbakke!

Følg Mynutritionalpal.com på Facebook | Instagram | Pinterest | Twitter til alle de seneste opdateringer, opskrifter og indhold.

Print

Kærnemælk fransk Toast

Har du lavet denne opskrift? Efterlad en anmeldelse.

ingredienser

 • 1/2 kop kærnemælk
 • 1/2 kop mælk eller halv og halv
 • 5 æg
 • 1 spsk granulat
 • 2 spsk all-purpose flour
 • 1/8 tsk bagepulver
 • 1/8 tsk salt
 • 3/4 tsk jorden kanel
 • Knivspids af muskatnød
 • 1 tsk vanille ekstrakt
 • 10 1 "skiver dag gammelt fransk brød (jeg skærer min på en diagonal for ekstra fantasi =)

Instruktioner

 1. Forvarm nonstick gitter over medium varme. Kombiner alle ingredienser (undtagen brødet selvfølgelig) i en blender. Blend på lav hastighed i 10 sekunder. Hæld blandingen i en lav skål. Smør forvarmet gryde og dip brød i blanding (giver det nogle få sekunder at opsuge blandingen) og dække begge sider. Placer på gryde og kog indtil gyldenbrun (ca. 2-3 minutter) løft derefter fransk toast med en spatel, smørgryde igen og flip fransk toast. Kog modsat side indtil gylden. Server med det samme. Serveres med ahornsirup, bæresirup, pulveriseret sukker eller din yndlingssyste.
Like this post? Please share to your friends:
Skriv et svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: