Jordnøddesmør Lav Carb Ice Cream Opskrift

Jordnøddesmør Lav Carb Ice Cream Opskrift

Har brug for en nem at forberede lavt lavede iskrem opskrift? Denne frosne dessert kommer sammen på ingen tid ved hjælp af en standard ismaskine.

Det er sommertid, og jeg har krævet tons og tonsvis af is til at håndtere varmen. Min favorit smag er jordnøddesmør, og jeg har været kendt for at gøre en lejlighedsvis undtagelse for at spise almindelig sukkerbelastet is, når det er jordnøddesmør.

Så for at være tro mod mit sukkerfri levende, støvede jeg af min gamle Cuisinart-ismaskine. Derefter lavede jeg en lav carb-cremeopskrift med lavt jordnøddesmør.

Maskinen jeg har er den slags, der bruger en gel, så du ikke har brug for isterninger og salt. Men beholderen har brug for mindst en dag i fryseren, før den kan bruges.

Jeg er utålmodig, hvorfor min ismaskine ikke bruges så meget som det burde være. For at lave en lav carb-iscremeopskrift skal den planlægges mindst en dag i forvejen. Det gør det muligt for gelen i ismaskinens beholder at blive helt frosset.

En dag vil jeg opgradere til en ismaskin med en kompressor, som denne, så jeg behøver ikke at planlægge. Det kan være muligt at lave denne jordnøddesmør uden en maskine.

Jeg har ikke testet ved hjælp af en no churn metode til at lave denne lav carb ice cream opskrift. Det er dybest set en metode, hvor du pisker blandingen til fluffy med en elektrisk mixer inden frysning og rør hver 30-60 minutter under frysning.

Jeg forarbejdede jordnøddesmørblandingen i ismaskinen i ca. 20 minutter, hvilket gjorde en god blød serveringskonsekvens. Isen har et par timer i fryseren til at være som almindelig hård is.

Imidlertid var jeg utålmodig, jeg kunne kun vente en time før prøveudtagning. Så min første servering var et sted mellem blød og hård is.

Tilsætningen af ​​xanthangummi holder isen tyk, så den holder sammen bedre og bliver ikke mælkagtig. Jeg var bange for at bruge erythritol fordi det kan krystallisere, så jeg brugte et inulinbaseret sødemiddel.

Du er velkommen til at eksperimentere med det uanset sødestof, du har til stede, men pulveriserede ville fungere bedre end granulære, da de opløses hurtigere. Og jeg finder at blande sødestoffer har den bedste smag.

Jeg har ikke eksperimenteret meget med at bruge koncentreret flydende sødestoffer i en masse hjemmelavet lavcarb-is. Men jeg brugte flydende sødestofdråber i min æg hurtig vaniljefrosne vanille.

Efter at have eksperimenteret med denne lave carb-iscreme lidt fandt jeg, at tilsætning i nogle valleproteiner hjælper med at give en bedre tekstur. Det bulker også op blandingen, når du bruger et koncentreret sødemiddel som stevia eller munkfrugt.

Brug af valleproteinet er helt valgfrit, hvis du bruger et bulksødemiddel. Du kan forlade det, hvis du foretrækker det, eller hvis du ikke har nogen til rådighed.

Jeg brugte det kun til at massere opskriften op, så jeg kunne skære ned på bulkcarbon sødestoffet. Tilføjelse i æggeblommer kan være en anden ide, de er en stor isstabilisator.

Det er så rart at have lavt lavendel-iskremtegning, som jeg kan nyde i sommermånederne. Og det er en ingen kok opskrift uden æg, så prep er hurtig og nem.

Vi ved alle, at jordnøddesmør går godt med chokolade. Jeg kan godt lide denne is med varm fudgesauce og flødeskum på toppen.

Denne yummy is parret med hot fudge gør den perfekte lav carb sundae! Jeg har også frosset blandingen i forme til at lave chokolade jordnøddesmør isbarer ved hjælp af denne opskrift.

Du vil gerne se din del størrelse med denne himmelske godbidde. Jeg finder, at slik og nødder kan forårsage veje boder eller vinde, hvis for meget bliver spist. Prøv at holde sig til en scoop og spise den langsomt. Det hjælper også med at bruge en lille ske.

Som du kan se, er der ingen grund til, at du ikke kan finde tid til at lave en lav-carb-iscremeopskrift. Selv om det er nemmest at bruge en ismaskine, har jeg fundet ud af, at mange opskrifter kan laves uden en.

Hvad er din yndlingscreme? Jeg er en stor fan af jordnøddesmør samt kokosnød.

Like this post? Please share to your friends:
Skriv et svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: