Strawberry Greek Frozen Yogurt - Mynutritionalpal.com

Jordbær Græsk Frosne Yoghurt

Så min læge siger, at jeg ikke kan løbe mere (på grund af det hofteproblem jeg har) og ja jeg er fuldstændig bummed ud, ødelagt, græder i min pude hver dag om det og smider tilfældige små genstande ud af min bilvindue, håber det kan negle den løber springer ned for fortovet – haha ​​jeg er helt sjov. Jeg er bare en smule jaloux :). Jeg ved, at det kunne være meget værre, og jeg er stadig glad for alle dine løbere derude. De fleste af jer tænker nok, seriøst, du er ked af det, du kan ikke løbe længere, er det værste. Virkelig den hårde del for mig er ikke, at jeg elskede at køre den, jeg elsker sukker, så nu kan jeg ikke bare løbe af alt det uønskede jeg spiser (hvilket var en dårlig ide alligevel). Jeg må bare tilføje nogle sundere desserter i min kost nu, da jeg stadig ønsker dessert hver dag. Den gode ting, selvom min læge i det mindste ikke fortæller mig, at jeg ikke kan bage mere, så ville jeg være virkelig deprimeret. Min verden kan bare falde fra hinanden, hvis jeg fik at vide det :).

Denne jordbær græskfrosne yoghurt er enkel, lækker og meget sundere end is. Med sine tre ingredienser og minimal prep skal du have det hele sommeren lang, især med sin overflod af friske jordbær. Jeg kan bare spise det til morgenmad :). Det er også lækkert at blande en scoop eller to med mælk (eller mandelmælk) og lav en smoothie. God fornøjelse!

Husk at abonnere på Mynutritionalpal.com nyhedsbrev for at modtage nye opskriftsmeddelelser leveret til din indbakke!

Følg Mynutritionalpal.com på Facebook | Instagram | Pinterest | Twitter til alle de seneste opdateringer, opskrifter og indhold.

Print

Jordbær Græsk Frosne Yoghurt

Har du lavet denne opskrift? Efterlad en anmeldelse.

ingredienser

  • 1 lbs friske jordbær
  • 2 1/2 kopper ren 2% Chobani græsk yoghurt
  • 2/3 kop lys agave nektar

Instruktioner

  1. Puree jordbær i en fødevareprocessor, indtil godt pureed og jordbærstykker ikke længere forbliver, skraber ned sider en gang under forarbejdning. Force renede jordbær gennem en fin maskeringsfilm i en stor blandeskål (hvis du ikke har noget imod frø, kan du springe over dette trin). Tilsæt ren græsk yoghurt og agave nektar til jordbærpuré og vispblanding, indtil den er godt blandet. Dækskål med plastikpakning og frysning 30-40 minutter, omrøring en gang under afkøling, derefter overfør blandingen til en ismaskine og procesblanding i henhold til producentens anvisninger. Nyd blød eller overfør til en lufttæt beholder og fryse indtil halvfast (eller fast og lad det optøes lidt ved stuetemperatur, før du nyder det).
  2. Opskriftskilde: Mynutritionalpal.com
Like this post? Please share to your friends:
Skriv et svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: