Instant Pot No Noodle Lasagne - Glutenfri

Instant Pot No Noodle Lasagne – Glutenfri

Leder du efter lave carb måltider til at lave i din elektriske trykbeholder? Her er det nemt Instant Pot no noodle lasagna det er en pause at lave.

Jeg har taget det let i det seneste. De dovne dage om sommeren er her, og jeg prøver ikke at gøre for meget. Men det er svært, når du arbejder på fuld tid, har et lille barn og administrerer to blogs.

For at gøre måltider nemmere bruger jeg min Crock Pot og Instant Pot. Instant Pot er et ret nyt apparat til mig, og jeg lærer stadig, hvordan man bedst kan bruge den. Men det bliver hurtigt et af mine mest foretrukne køkkenapparater.

Takket være Instant Pot's multi-funktioner har jeg været i stand til at slippe af med min dampkoger og riskomfur. Det er også en langsom komfur, men jeg holder min crock potter, fordi du aldrig kan få nok langsomt komfur.

Det har været super varmt de sidste par uger, så jeg er lidt tilbageholdende med at tænde ovnen, hvis jeg ikke skal. Vi har iskold central klimaanlæg, men jeg kan ikke altid tænde det. Og når det er tændt, kan jeg holde temperaturvælgeren på højsiden.

Jeg længte efter nogle lasagne, da jeg kom hjem fra en kort ferie i New York.

Vejret var varmt, så jeg ikke ønskede at tilføje varme til køkkenet ved at tænde ovnen.

Jeg kunne have lavet en skillet lasagne ligesom opskriften her, men besluttede at prøve en lasagne opskrift i Instant Pot i stedet.

Min traditionelle lasagne opskrift bruger en ricotta ost påfyldning lagene. Nogle kan lide at bruge cottage cheese, men jeg foretrækker smagen af ​​ricotta.

Hvilken ost foretrækker du?

Denne instant pot no noodle lasagne opskrift blev tilpasset fra min spaghetti squash lasagne opskrift her.

Jeg besluttede at forlade veggie nudlerne dog.

Jeg formoder, at jeg kunne have brugt lag af courgette for at hjælpe med at holde tingene sammen. Men jeg gider ikke at gøre det.

Derfor kalder jeg denne opskrift en instant pot no noodle lasagne. Der er ingen NOODLES, ægte eller faux.

Det kan være længe at dække lasagen med aluminiumsfolie, mens den koger i Instant Pot. Jeg tænkte ikke på dette før. Det ville forhindre kondens fra at dryppe oven på osten.

Hvis du foretrækker det, kan du forlade det øverste lag ost under madlavningsprocessen. Derefter, når tiden er op, skal du blot tilføje osten til toppen efter trykpåvirkning. Læg derefter låget på igen og lad varmen i den varme cyklus smelte osten.

Under alle omstændigheder er dette en super let opskrift, der koger op i Instant Pot. Og det smutter kun en gryde, da du kan brune kødet lige i gryden!

Jeg tror, ​​du vil elske denne enkle Instant Post no noodle lasagne. Det ligner meget en stegepande lasagne, men hopper over pastaen.

Hvad er dit foretrukne familiemåltid til at lave mad i en elektrisk trykkomfur som Instant Pot?

Like this post? Please share to your friends:
Skriv et svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: