Ingen Bake Black Forest Cheesecake Mousse

Ingen Bake Black Forest Cheesecake Mousse

Denne lave carb ingen bage sorte skov ostekage mousse er perfekt til sommer. Top med barberet chokolade eller en frisk kirsebær. Kan laves i en sukkerfri tærte.

Der er en ting, jeg virkelig ikke kan lide om varme Connecticut somre. Det er fugtigheden. Jeg nyder varmt vejr, men fugtigheden gør det så meget mere ubehageligt.

Vi tilbragte det meste af dagen på en forlystelsespark det sidste lørdag, og jeg burde have draget mere vand. Parkerne her tilbyder gratis drikkevarer til gæsterne, så de ikke dehydrerer, men jeg antager, at jeg ikke tog nok.

I slutningen af ​​dagen følte jeg mig syg, svimmel og havde en bankende hovedpine. Først troede jeg, at min forfærdelige hovedpine var fra de støjende folkemængder, men da jeg begyndte at føle mig svag og svimmel,

Jeg begyndte at kigge op tegn på varmeudmattelse, og jeg var sikker nok på, at jeg havde de fleste symptomer. Selv om den høje temperatur var omkring 88F, føltes det som om det var godt ind i 100'erne.

I sommervarmen foretrækker jeg hurtig og nem at bage desserter. Det bliver ikke meget nemmere end lav carb mousse.

Jeg lavede noget sukkerfri, ikke bage sorte skov ostekage mousse med kakao og kirsebær ekstrakt. Ekstraktet, jeg bruger, har ingen tilsat sukker, og det tilføjer næsten ingen carbs. Det indeholder glycerin, så det er ikke helt fri for carbs, men den anvendte mængde er så lille, at det er sikkert at sige, at det er temmelig ubetydeligt for de fleste.

Denne mousse ville lave en lækker, ikke bage sorte skov ostekage cirkel, men jeg ønskede ikke at stå op med at lave en skorpe. Skorpen ville tilføje et par mere kulhydrater så godt. Men en sukkerfri, ingen bagepai er altid en mulighed med lav carb mousse.

Jeg har ikke regnet ud en måde at bruge kun en mixer, når du laver ostekage mousse. Jeg skal altid blande flødeost med en og få en anden til rådighed til at piske fløden.

Jeg kan godt lide at bruge KitchenAid stand mixer til piskekrem og den almindelige håndblander til flødeostblandingen. De tunge cremer former topper meget hurtigere i stativblanderen. Jeg kan også godt lide at bruge stativblanderen til den endelige piskning, da den er meget kraftigere end håndblanderen.

En ikke bagt sorte skov ostekage ville typisk være toppet med kirsebær. Jeg garneret med et par drys af revet chokolade, fordi jeg ikke havde nogen friske kirsebær.

Like this post? Please share to your friends:
Skriv et svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: