Hvordan laver Blomkål Ris den nemme måde

Hvordan laver Blomkål Ris den nemme måde

Keto friendy ristede blomkål er hurtig og nem at forberede. Ikke underligt, det er en hæftning på lavt carb diæter. Her er hvordan man laver blomkål ris den nemme måde.

Blomkål er en af ​​de lave carb grøntsager, der er super alsidig. Lavkarber har fundet måder at forkæle ting, der er forbudt på kosten ved hjælp af det.

Du finder lav carb pizza skorpe, en faux stegt ris og mere lavet af ristet blomkål. Og kogte blomkål, der behandles godt med smør, fløde, hvidløg og ost, gør en stor erstatning for kartoffelmosfisk.

Jeg finder en fødevareprocessor er værd at prisen når det kommer til ricing blomkål. Apparatet er også det, jeg bruger til at gøre min blomkål mos kartofler.

Mange mennesker ved ikke, hvordan man laver blomkål ris. Men det er super nemt, hvis du har en fødevareprocessor. Så hvis du ikke har en, vil jeg anbefale at købe en, da det er den bedste måde at makulere ost og courgette også.

Men det er ikke vigtigt at risere dit eget blomkålspids. De fleste købmandsforretninger sælger i disse dage også ristet blomkål i produktionen.

Jeg bruger gitterbladet på min fødevareprocessor til at lave ristet blomkål. Når jeg er fint revet i processoren, lægger jeg den i et overdækket glas Pyrex gryderet skål og mikrobølgeovn det i cirka 5 minutter.

Der er ikke behov for at tilføje vand til fadet, da der er masser i den friske blomkål, der damper den i mikrobølgeovnen. Det er bogstaveligt talt bare at tage ristet blomkål, placere den i en overdækket mikrobølgeovn og derefter lave mad i et par minutter på højt niveau.

Jeg finder denne sunde keto ris er en hæftning til den lave carb diæt og så let at lave. Og det er perfekt til at gøre blomkål svinekød stegt ris, når du har lyst på lavcarbins kinesisk mad.

Nu hvor du ved hvordan man laver blomkål ris, hvordan vil du tjene det? Der er så mange ting, du kan gøre med ristet blomkål, det er umuligt at liste dem alle!

Jeg har lige opdaget en opskrift med blomkål ris, der er så god, min 13-årige datter spiste det uden at opdage, at den indeholdt en grøntsag, hun aldrig ville spise.

Min datter er yderst kræsen og hader næsten enhver grøntsag kendt for mand. Men hun elsker den hurtige stegte blomkål med ost og bacon, som jeg pisker op i mikrobølgeovnen.

Selv da hun var en baby, spyttede hun de mosede grøntsager, jeg forsøgte at føde henne. Skinnede æbler er en af ​​de få frugter, hun spiser.

Jeg har også været i stand til at få hende til at spise blåbær og druer. Grøntsager er dog noget, hun sjældent rører ved, så jeg vidste, at jeg fandt en dejlig opskrift, da min datter fortalte mig, hvor lækker blomkålrisen lugtede, da den lagde mad.

Hun rusede også for at prøve et stykke, da det kom ud og fortalte mig, at jeg skulle gøre det oftere. Den fantastiske opskrift er den altid populære blomkål pizza opskrift med pepperoni og ost!

For nu vil jeg sende den grundlæggende forsøgte og sande metode til, hvordan man laver blomkål ris på den nemme måde. Hvis du ikke har et gitterblad, kan blomkål hakket fint ved at pulsere i processoren eller bare skære hånden eller bruge en håndrist.

Eller køb bare en pose præ-ristet blomkål i produktionen sektionen. Jeg har endda set den solgt blandet med ristet broccoli. Det er også en dejlig blanding, hvis du søger at ændre tingene op.

Og hvis du finder dig selv med for meget ristet blomkålflok, har jeg også en løsning på det. Jeg sammensætter en samling af lette og lækre opskrifter med ristet blomkål.

Hvad er din foretrukne måde at spise cauli ris på? Spiser du det almindeligt, steger det op, eller bruger det som ingrediens i en favorit lav carb opskrift?

Like this post? Please share to your friends:
Skriv et svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: