Hjemmelavet græskar Chai Latte

Hjemmelavet græskar Chai Latte

Jeg sad den anden dag på sofaen mens visioner af græskarmuffiner, varme chai lattes og faldende røde blade dansede i mit hoved. "Pumpkin chai lattes!" Jeg udbrød. "Hvorfor har jeg ikke haft en af ​​dem ?! Er der endda eksisterer ?! "Sommetider kommer inspiration ud af ingenting.

Så konsulterede jeg Google, som fødevarebloggere gør i denne situation, og endnu en gang var jeg ikke den første person til at komme med det her strålende koncept. Hvis du vil have en lige nu, kan du bestille en hos Starbucks nærmeste dig.

Uanset om jeg satte op for at skabe min egen ideelle græskar chai latte. Jeg ønskede en cremet, ahorn-sødet latte lavet med ægte græskar og masser af opvarmning krydderier. Jeg ønskede en godbid, som jeg kunne nyde om morgenen (lavet med regelmæssig chai te) eller aften (lavet med koffeinfri chai rooibos te). Jeg ønskede alt det uden en bazillion-kalorier – ikke fordi jeg er en kalorieindretning, men fordi jeg ikke kan lide at drikke mine kalorier.

Jeg holdt tinkering med proportionerne af ingredienser og nailed det endelig på det fjerde forsøg. Jeg bryggede nogle stærke chai te og tilføjede ekstra krydderier, fordi chai lattes på kaffebarer er næsten aldrig krydret nok til mig. (Vidste du at kanel er rigtig god for dig?)

Jeg brugte en base af almindelig usødet mandelmælk, så jeg kunne tilføje ahornsirup (til den lækre karamelsmak) uden at drikke drikken for sød. Pumpen bidrager med lidt creme, men den blandede latte var stadig ikke så rig og cremet som en latte lavet af fuldmælk.

Det var da jeg tænkte at prøve at tilføje en lille smule pilroot stivelse, som jeg har brugt i min kokosmælks is (som denne chai is!) Og mere for nylig i creme-mindre rød peber suppe. Arrowroot pulver var bare billetten-jeg nød til at nyde en super rig og cremet græskar chai latte uden at føle, at jeg havde forbruget en milkshake bagefter. Hele drikken klokker i kun 90 kalorier. Succes!

Til disse billeder ønskede jeg en cremet, skummende top, så jeg tilføjede kokos flødeskum til min lattes. Det gjorde definitivt drikkevarer mere rige, søde og overbærende, men jeg ærligt foretrak dem uden. Det var bare lidt for meget for mig.

Jeg har overhørt nok folk til at bestille lattes at vide, at alles særlige om deres drikkevarer (halvcaffelmælk latte med en pumpe sukkerfri vanille til Sally?), så jeg inkluderer den flødede fløde, hvis det er din papirstop. Bare ved, at flødeskum ikke var med i næringsfakta. Jeg ved ærligt ikke, hvordan man beregner fakta for flødeskum, da den er lavet af cremen fra en dåse af kokos.

Produkter anvendt i denne opskrift

Vitamix Blender (c / o)
For flere af mine foretrukne madlavningsværktøjer, shoppe mit køkken essentials!

Græskar krydderi chai latte lavet med naturlige ingredienser: græskarpuré, mandelmælk, ahornsirup og krydderier. Denne cremede, men tynde latte klokker i kun 90 kalorier (uden den helt valgfrie kokoskrem). Beløbene anført nedenfor giver en latte så flere op som nødvendigt. Hvis du vil spare tid, tror jeg, at du kunne bruge ca. ½ tsk græskarpur krydderi i stedet for krydderierne nedenfor. Jeg tror også, at du kan lave et stort parti af dette, opbevare det i køleskabet og genopvarme individuelle drikkevarer på ovnen (visp godt at rekombinere).

ingredienser

Latte

 • 1 tepose med krydret chai (eller decaf krydret chai rooibos)
 • ½ kop almindelig, usødet mandelmælk eller mælk af valg *
 • 2 spsk ægte græskarpuré
 • 1 spiseskefulde ahornsirup eller honning
 • ¼ tsk vanille ekstrakt
 • ⅛ teske kanel
 • ⅛ teskefrit ginger
 • Dash muskatnød
 • Dash cloves
 • Lille dash salt
 • ½ tsk arrowroot stivelse eller majsstivelse (valgfri, gør latte super cremet)
 • Valgfri garnishes: 1 kanelstok eller anisost, kokosflødeskum

Valgfri kokos flødeskum

 • 1 kan (14 ounce) fedtfattig kokosmælk, afkølet mindst 10 timer (kokosmælken SKAL være fedtfattig og SKAL køles i mindst 10 timer. Sæt en blandeskål i fryseren for at slappe af, mens du er ved det. )
 • 1 spsk ahornsirup
 • ½ tsk vanilleekstrakt
 • ⅛ teske kanel

Instruktioner

 1. I en lille gryde bringes ½ kop vand til en mild koge. Fjern vandet fra varme, tilsæt teposen, og lad den stejlere i 4 minutter. Før du fjerner teposen, skal du trykke vandet tilbage ved at trykke teposen mod siden af ​​panden med bagsiden af ​​en ske.
 2. Tilsæt mandelmælk, græskarpuré, ahornsirup, vanille, kanel, ingefær, muskatnød, nelliker og salt til gryden. Pisk i den valgfrie arrowroot stivelse eller majsstivelse. Hæld blandingen i en stativblender og bland i et minut eller to, indtil komponenterne blandes sammen og drikken er flot og cremet. (Du kan alternativt bruge en nedsænkning blender, men jeg havde meget bedre resultater med min stativblender.)
 3. Hæld blandingen tilbage i panden og gentag forsigtigt på komfuret, og hæld det derefter i et krus. Top med helt valgfri pisket kokoskrem og / eller garnér med helt valgfri kanelstok eller anisstjerne.
 4. Til fremstilling af kokosflødeskum: Træk den kølede dåse af kokosmælk og blandeskål. Åbn dåsen af ​​kokosmælk og skub den faste kokoskrem i den kølede skål (du kan bruge det resterende kokosnødvand i smoothies). Ved hjælp af en elektrisk håndblander, slå cremen til fluffy og glat. Tilsæt ahornsirup, vanilleekstrakt og kanel og blend forsigtigt igen for at kombinere. Brug kokosnøddecreme straks eller dække og opbevar i køleskabet til senere (det vil være blødt ved stuetemperatur og mere fast, når det er koldt).

Noter

* Jeg brugte Califia Farms mærke almondmælk (min favorit).Du er velkommen til at erstatte din mælk efter eget valg til mandelmælken. Husk dog, at denne drikke ernæringsinformation og allergenindhold afhænger for det meste af den mælk du bruger – hvis du vil have en nødfri drink, skal du vælge en nødfri mælk mv.
Mere krydret græskar godbidder: glutenfri græskar havre pandekager, veganske græskar pecan scones og ahorn søde græskar muffins.

▸ Ernæringsoplysninger

De viste oplysninger er et estimat fra en online ernæringsberegner. Det bør ikke betragtes som en erstatning for en professionel ernæringseksperts råd.

Like this post? Please share to your friends:
Skriv et svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: