Hjemmelavede Larabars: Abrikos Almond Bars

Hjemmelavede Lærebars: Abrikos Almond Bars

I sidste uge slog jeg til Atlanta for en magasinkonference. Og for en gang troede jeg at tage back-up snacks til mine rejser. De sørgede for om morgenen, da morgenmad på ti etager syntes så langt væk og holdt mig rolig, da vores fly hjem tog en pludselig omvej fra Chicago til Indianapolis i løbet af middagstid.

At spise godt og ofte er så forvirret i mit daglige liv, at jeg glemmer, hvor afgørende det er, før jeg forlader mit køkken i et par dage. Jeg nævner sjældent det her, men jeg er hypoglykæmisk. Skippede måltider, enkle carbs og junk food gør mig til et rystende, elendigt, mumlende rod … og hvis du spørger min mor, et monster. Jeg er ved min værste, når jeg er sulten, og min mest munter bedste, når jeg er godt fodret. Derfor kom denne madblogs motto til at "fejre hele mad".

Jeg prøvede min første Larabar tidligere i år, så jeg antager ikke, at du har oplevet en endnu. Larabars er "energi" barer lavet med ægte ingredienser som datoer, nødder og anden tørret frugt eller add-ins som chokolade. Deres ingrediensliste er bemærkelsesværdigt kort, og de er overraskende lækre for emballeret mad. På en eller anden måde er deres sum større end deres dele.

At være nysgerrig person (se også: billig), det tog mig ikke lang tid at prøve at lave dem selv. Jeg er glad for, at jeg gjorde det, fordi disse små firkantede snacks gjorde hele forskellen for mit humør under rejsen.

Jeg kan ikke hævde at være ekspert på Larabar smag, men jeg har prøvet flere af min mands foretrukne smag, som kirsebærpai og æbletærte. Han er den, der fik mig til Larabars og Trader Joe's tærte tørrede abrikoser i første omgang. Jeg har også forsøgt et par af Larabars smarte navn og nut kombinationer-cashew cookie og pecan pie-men det er ikke mine favoritter. De bedste, efter min mening, omfatter nogle sure frugt og / eller citrusskal for at modvirke datoenes dræbende honningsmag.

Til dette parti brugte jeg tørrede abrikoser til at lyse op frugtblandingen, som er mere overkommelig pr. Ounce end sige tørrede kirsebær. Jeg valgte mandler til møtrikdelen; deres nutty sødme leverede supplerende smag sammen med protein og stof. Endelig tilføjede jeg en knivspids havsalt fordi havsalt gør alt bedre (fra salte retter til havregryn, smoothies og chokolade desserter, prøv det). Min version tilbydes ikke af Larabar, så du bliver nødt til at lave din egen, hvis du vil prøve det. Plus, jeg tror min er billigere selv med økologiske ingredienser.

Endelig dom? Aprikos-mandelversionen fik tommelfingeren op fra min Larabar-ekspert. De fik skeptisk godkendelse fra min mor, som bad om en anden, da vi sad på Indianapolis-landingsbanen. Jeg delte en med vores redaktør, som allerede har sendt mig til opskriften; en anden redaktør spurgte mig om jeg sælger disse ting. Jeg håber du nyder dem så meget som vi har. Jeg er færdig med den købte slags!

Hjemmelavede Larabars lavet simpelthen med tørrede abrikoser, mandler og datoer. Disse er lette at lave og koster mindre end butikken købte Larabars.

ingredienser

 • 1 ½ kop mandler (eller andre nødder, rå eller brændt men absolut usaltet)
 • 1 generøse kop Medjool datoer, pitted
 • 1 kop tørret abrikoser (eller anden tørret frugt som kirsebær, tranebær eller dehydrerede æbler)
 • kniv havsalt
 • (valgfri tilføjelse: små mængder citronskal, limezest, nødderør eller kakaopulver)

Instruktioner

 1. Linie en 8- eller 9-tommers firkantet bageplade med pergamentpapir eller vokspapir. I en fødevareprocessor skal du pudse mandlerne, indtil de hakkes (stop, før de begynder at blive i nødderør). Hæld dem i en skål.
 2. Behandl de udstødte datoer, tørrede abrikoser og havsalt, indtil de tørrede frugter mashes i en pasta. De kan forsøge at boble i processoren, i hvilket tilfælde vil du stoppe og bryde op med en sked, inden du fortsætter.
 3. Opbrud frugtblandingen og tilsæt møtrikkerne til fødevareprocessoren. Proces, indtil de hakket nødder er indarbejdet jævnt i frugtblandingen. Overfør blandingen til bageplade, og brug dine hænder til at presse den ind i et jævnt lag.
 4. Chill bagepanden i fryseren i mindst 30 minutter, og brug en skarp kniv til at skære frugt-og-møtrikblandingen i firkanter eller stænger (jeg skærer mine i 16 kvadrater).
 5. Sæt hver bar stramt til de enkelte portioner (se noter). Disse stænger bør vare i et par uger ved stuetemperatur, men opbevar dem i køleskabet eller fryseren for længere holdbarhed.

Noter

 • Opskrift oprettet med vejledning fra Kitchn og Damy Health.
 • For mere smagsideer, tjek Larabars officielle smag.
 • Mine pergamentpapirindpakninger klæbte ikke godt sammen, men kiggede rigtig søde, når de var pakket ind med farvestrålende varhi tape. Plastfolie eller plastikposer ville være nemmere.
 • Hvis du vil ændre formen, skal du prøve at rulle frugt-og møtrik blandingen i bolde.
 • Beklager, jeg ved ikke, hvordan man laver disse uden en fødevareprocessor. Denne overkommelige Cuisinart Food Processor er en værdifuld investering.

▸ Ernæringsoplysninger

De viste oplysninger er et estimat fra en online ernæringsberegner. Det bør ikke betragtes som en erstatning for en professionel ernæringseksperts råd.

Like this post? Please share to your friends:
Skriv et svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: