Grillet PB & J - Mynutritionalpal.com

Grillet PB & J

Hvordan har jeg boet i næsten 30 år uden nogensinde at grille mine jordnøddesmør og gelésmøringer !? PB & J-sandwich er et af mine gå til frokoster for mine børn og jeg, fordi de er så hurtige og nemme, og vi kan aldrig få nok af den jordnøddesmørke godhed, men jeg havde aldrig tænkt at grille dem for noget ekstra dekadence indtil for nylig. Det gør sådan en over-top PB & J, og det giver det bare den perfekte gylden skarpe skorpe med blødt brød inde og smeltende kogt syltetøj og jordnøddesmør indenfor. Plus det er dejligt at have en varm sandwich i den kolde årstid, så det er den perfekte måde at betjene dem i løbet af denne tid af året. Dette er min idé om en voksen PB & J, men selvfølgelig vil børnene også elske det!

Jeg elsker at lave disse med Smucker's Fruit Spreads, de er min go-to, fordi jeg ved, at jeg kan regne med deres autentiske frugtagtig smag plus jeg elsker alle de forskellige sorter, de laver at vælge imellem. Oprettelse af PB & J med Smucker's Fruit Spreads hjælper mig med at nyde tiden med mine børn og sætter pris på denne gang i deres liv. Plus, det tager mig tilbage til min egen barndom og bliver barn igen hver gang jeg nyder en PB & J. Et par af mine personlige yndlingssmag er Smucker's Low-Sugar Strawberry Spread og Smucker's Blueberry Preserves, og selvfølgelig hvem kan få nok af den cremet Jif Peanut Butter? Jeg elsker at dykke i for en frokostmad!

I vores hus spiser vi en PB & J når som helst på dagen, men vores favorit tid er til frokost, så vi kan tage en pause halvvejs gennem dagen for at sidde og nyde dem sammen med en enkel, men velsmagende frokost. Det er den sandwich, der er godkendt til børn, vokset op godkendt og altid sikker på at sætte et smil på andres ansigt!

Husk at abonnere på Mynutritionalpal.com nyhedsbrev for at modtage nye opskriftsmeddelelser leveret til din indbakke!

Følg Mynutritionalpal.com på Facebook | Instagram | Pinterest | Twitter til alle de seneste opdateringer, opskrifter og indhold.

Print

Grillet PB & J

Har du lavet denne opskrift? Efterlad en anmeldelse.

ingredienser

  • 2 skiver hjertelig hvid eller hvede sandwich brød
  • 1 spsk usaltet smør, blødgjort
  • 1 1/2 – 2 spsk Jif Creamy Jordnøddesmør
  • 1 1/2 – 2 spsk Smuckers Frugt spredes, enhver smag

Instruktioner

  1. Smør ydersiden af ​​brød ved hjælp af 1/2 tsk på hver skive og spred derefter jordnøddesmør på den ubøjede side af en skive og spred syltetøj på den ubøjede side af den resterende skive. Sandwichbrød sammen. Varm en medium non-stick stegepande over medium varme. Placer sandwich i stegepande og kog indtil gyldenbrun på bunden, så flip og kog modsat side indtil gyldenbrun. Skær halvt og tjen varmt.
Like this post? Please share to your friends:
Skriv et svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: