Pumpkin Cheesecake Breakfast Smoothie - Mynutritionalpal.com

Græskar Cheesecake Breakfast Smoothie

Jeg elsker, når jeg kan lave en sund morgenmad, der også kan lande under dessertkategorien. Cheesecake til morgenmad? Det er rigtigt! Hvis du har fulgt, er du sikker på at du har bemærket min cheesecake besættelse. Det skal være en af ​​de bedste ting, jeg sender i en eller anden form. For et par dage siden skrev jeg Pumpkin Cheesecake Cupcakes med saltet karamelsauce. Jeg elsker dem alvorligt. Vi har spist dem hver nat efter aftensmad de sidste 3 nætter. De har været så lækre og inspirerende, jeg har besluttet, at jeg vil have en sundere version til morgenmad. Nej disse har ikke karamelsausen (selvfølgelig ville jeg ikke dømme, hvis du ønskede at tilføje en dråbe over dette :) men du ville ikke tro, hvor fantastisk de er. Så nemt og påfyldning også.

Du kan også tilføje is til disse, hvis du foretrækker det. Hvis du ønsker at skære lidt på fedtet, gå med fedtfattig flødeost i stedet for almindelig flødeost (næste vil jeg gerne prøve fedtfri og fordoble mængden. Jeg har forsøgt fuld fedt og lødfedt men ikke fedtfri endnu), og for at reducere kalorierne udgår graham cracker (det er virkelig ikke nødvendigt alligevel. Jeg vil nok gøre disse uden det meste af tiden).

Jeg ville aldrig have troet, at nogen kunne få mig til at drikke græskar. Det var altid bare lige så underligt. Som at drikke en rå græskarpai eller noget. Jeg er så glad for, at jeg endelig har givet og givet det en chance, fordi jeg ved, at jeg vil være hooked på disse. De er utroligt cremet (ikke græskar fedtede sludgy som var den ulige tekstur jeg frygtede), med lige den rigtige mængde græskar og sødme. Og selvfølgelig er de pakket i vitamin, med en kæmpe 1/2 kop græskar i hver servering, der skal være god. Dette er en let opskrift, jeg vil meget anbefale at prøve. Start morgenen lige, med ostekake smoothies. God fornøjelse!

Husk at abonnere på Mynutritionalpal.com nyhedsbrev for at modtage nye opskriftsmeddelelser leveret til din indbakke!

Følg Mynutritionalpal.com på Facebook | Instagram | Pinterest | Twitter til alle de seneste opdateringer, opskrifter og indhold.

Print

Græskar Cheesecake Breakfast Smoothie

Har du lavet denne opskrift? Efterlad en anmeldelse.

Udbytte: 2 små portioner eller 1 stort

Forberedelsestid: 4 minutter

ingredienser

 • 1 kop mandelmælk (helst original)
 • 1/2 kop kogt græskarpuré
 • 1 lille skrællet og frosset godt modnet banan *
 • 1/4 kop hurtig havre
 • 1 oz cremeost, almindelig eller fedtfattig
 • 1/4 tsk jorden kanel
 • 1 knivsmademad
 • 1 knivsmed ginger
 • 1 spsk knust graham kiks eller graham tærskød (valgfrit)

Instruktioner

 1. Tilsæt alle ingredienser til en blender (undtagen graham crackers hvis du bruger). Dæk og blend indtil det er godt pureet, og tjen så toppet med knuste Graham-krakkere, hvis det ønskes.
 2. * Bananen er for det meste hvad der giver denne smoothie det er sødme, så jeg anbefaler at bruge en der er flekkede (ikke grødet selv).
 3. Opskriftskilde: Mynutritionalpal.com
Like this post? Please share to your friends:
Skriv et svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: