Glutenfri Thumbprint Cookies Opskrift med Jam

Glutenfri Thumbprint Cookies Opskrift med Jam

Her er en subtly sød shortbread cookie med en dollop af hindbær marmelade på toppen. Det er en glutenfri thumbprint cookies opskrift du vil gerne gøre året rundt.

Thumbprint cookies serveres ofte i feriesæsonen. Jeg fandt en vidunderlig skandinavisk opskrift på disse populære julekager og tilpassede den til at være lav carb.

Disse hindbærkager er så gode, at selv dine venner og familie, der ikke følger en lav carb-diæt, sandsynligvis vil tørre dem ned. Faktisk varede de ikke meget længe i mit hus.

Med en subtly sød shortbread base og en dukke af raspberry chia frø syltetøj på toppen, er denne glutenfri thumbprint cookies opskrift noget, du vil gøre året rundt. Det bedste er, at de er så nemme at lave og komme ud og se spektakulære ud.

Disse low carb behandler vil definitivt blive serveret på vores sammenkomster denne ferie sæson. Jeg har ikke besluttet, hvilke andre cookies der skal medtages.

Måske laver jeg nogle af valnød chokolade chip cookies til ferien som de er en ny favorit af mine. Jeg kan endda forsøge at lave nogle dekorerede lavcarb kutte cookies i år.

Jeg brugte en standard cookie scoop til for denne glutenfri thumbprint cookies opskrift, så hver cookie er omkring samme størrelse. Derefter brugte jeg min pegefinger til at lave en lille indrykning i hver dejboll og flette dem lidt ud.

Jeg fik 36 cookies fra opskriften, og hver cookie tog ca. en teskefuld syltetøj. Jeg anbefaler at forme kikspladen med pergamentpapir eller en Silpat-mat, så du ikke behøver at bekymre sig om de småkager, der holder fast i gryden.

Disse yummy cookies vil blive en hæfteklammer til vores familieferiefirmaer. Hvis du stadig er på udkig efter en fantastisk low carb ferie cookie, bør du absolut give dem en chance.

Jeg er virkelig glad for, at jeg besluttede at prøve disse hindbær glutenfri fingeraftryk cookies. De er lidt anderledes end jordnøddesmørkagerne med et chokolade-fingeraftryk, som jeg lavede tidligere.

Da jeg har flyttet væk fra at spise jordnødder, er den frugtagtig topping en meget bedre mulighed. Ligesom de fleste bælgfrugter er jordnødder ganske betændende, så det er bedst at undgå at spise dem.

Det er en grund til, at jeg elsker kokosmel mere end mandelmel. Nødder er inflammatoriske, men da kokosnød ikke er en sand træmøtrik, har den ikke den samme virkning. Jeg kombinerer faktisk begge mel i denne glutenfri thumbprint cookies opskrift.

Hvis du gerne vil se nogle af de andre forskelle mellem de to lavcarbiummælter, skal du tjekke mandlen vs. kokosmørartikelen på All Natural Ideas. Jeg tror helt sikkert, at kokosmel er det bedre valg til lav carb-bagning.

Kombination af begge low carb-mel synes at give det bedste af begge sider. Men fordi jeg gerne vil begrænse betændelsen, har jeg flyttet mere mod kokosmel.

Jeg formoder, at jeg kunne have valgt et mel eller det andet til at bage disse glutenfrie cookies. Men da jeg stadig eksperimenterer med kun kokosmel, valgte jeg at bruge den lette mulighed.

Har du en præference af mel, når du laver low carb-behandler? Hvilket lavt carb mel bruger du normalt?

Like this post? Please share to your friends:
Skriv et svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: