Ginger Pork Opskrift med Sweet Lime i Crock Pot

Ginger Pork Opskrift med Sweet Lime i Crock Pot

Du kan stadig nyde søde kød marinades på lav carb. Denne langsomt kogte crock pot sød kalk ginger svinekød opskrift er kogt i en lækker sød sovs.

Jeg har ikke postet mange svinekødrecept på denne side. Jeg er mere af en kylling og malkekød slags kok. Men jeg så en god opskrift på langsom koge svin loin, som jeg ønskede at prøve. Du kan se den oprindelige opskrift her.

Desværre er opskriften ikke lav carb, da den har en betydelig mængde honning i den. Der er en ret god lav carb erstatning for honning. Det er Fiber Syrup Gold lavet af Sukrin. Men for meget af sirupen kan spike insulin, så du vil bruge det sparsomt.

Jeg brugte kun et par spiseskefulde fibersirup i opskriften. Til resten af ​​sødmen tilføjede jeg en koncentreret flydende stevia. Det holder kulhydraterne i kontrol for hver servering.

Den oprindelige opskrift behøvede ikke at blive ændret meget. Udover at erstatte honningen, underlag jeg også sojasovs og majsstivelse. Tamari er en fantastisk glutenfri erstatning for sojasovs.

Hvis du hellere vil eliminere soja alt sammen, kan du bruge kokosnødder i stedet. Jeg finder coconut aminos lidt dyrt, så jeg bruger tamari til lejlighedsvis. I stedet for at bruge majsstivelse til at tykke saucen brugte jeg glucomannonpulver, men xanthangummi virker også.

Hvis du gerne vil skære ned på samlede carbs, kan du fjerne fibersirupet sammen. Du kan udskille det med nogle mere stevia eller munkfrugt. Eller lad det være mindre sødet.

Sausen gør virkelig parret ser elegant ud. Det dækker op de lidt grimme udseende svinekød. Jeg har altid problemer med at få billeder af kød. Men med saucen i denne low carb crock pot sød lime ginger svinekød opskrift, billederne kom ud temmelig appetitvækkende.

Sauce opretter virkelig smag af kød. For en anden velsmagende måde at klæde almindelig svinekød på, skal du tjekke Apple Cider Eddike Glasur på Bacon Wrapped Pork Chops over på Low Carb Maven.

Bortset fra bacon spiser jeg virkelig ikke meget svinekød. Jeg er ikke sikker på hvorfor. Pork loin nedskæringer er temmelig øm og lækker. Jeg elsker især dem langsomt kogte.

Dette er en smuk skål, som du kan tage sammen til en sammenkomst med venner og familie. Crock potten vil holde det varmt. Hvis du har brug for at fodre mere end ti, kan du altid fordoble opskriften.

Du behøver ikke at pynte skålen med koriander eller skåret lime. Men jeg tror, ​​at den grønne farve virkelig gør denne lille carb crock pot sød lime ginger svin skinne.

Langsom madlavning gør kødet så ømt og saftigt. Jeg hader bare, når svin tørrer ud efter madlavning. Men ikke når du bruger crock potten med en marinade!

Det har været et stykke tid siden jeg har lavet en af ​​mine foretrukne low carb svinekødsretter. Det ville blive trukket svinekød! Jeg har lav carb opskrift, jeg har lavet her, men jeg lagde det ikke i langsom komfur. Næste gang jeg laver trukket svinekød, vil det være i enten Instant Pot eller Crock Pot.

Hvad er dit yndlingskød til langsom madlavning?

Like this post? Please share to your friends:
Skriv et svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: