Gammeldags Ultra Chewy Brownies med Chokolade Cream Cheese Frosting - Mynutritionalpal.com

Gammeldags Ultra Chewy Brownies med Chokolade Cream Cheese Frosting

Vi har alle vores favorit type brownie. Nogle af os kan lide dem, oooeey gooey, nogle af os kan lide dem sej. Nogle som en mere moderne brownie, der er ultra rig og næsten bittersød, og nogle af os kan lide dem søde og milde – mere af en melkkokoladebrune. Nå, sej melkechokolade brownie elskere, denne post hvis for dig (jeg forstår stadig ikke helt den halvt søde chokolade dille. Jeg kan ikke lide bittersød, jeg kan lide sød. Men hvem ved, måske som jeg fortsætter med at blive gammel og min smag ændrer jeg vil begynde at forstå det mere … eller måske vil jeg altid være mere af en mælkchokolade kærlig dame =)!


Jeg kan godt lide forskellige brownies til forskellige humør og trang, men størstedelen af ​​tiden jeg kan godt lide dem sej, ikke for flot og ikke overvældende chokolade. Jeg synes at dække dem med frosting er en god splurge og en klar opgradering også.
Jeg nævnte før jeg ofte besøger et lokalt bageri, og jeg får altid den samme ting – deres utroligt seje brownie dækket med chokoladekremostfrosning. Efter alt for mange ugentlige (og somme tider biweekly) besøg der besluttede jeg endelig, at jeg skulle genskabe det hjemme. Efter flere forsøg har jeg endelig gjort det! Jeg vil sige, at denne opskrift er en nøjagtig kopi af den brunie, jeg elsker. Første gang jeg købte og smagte en, husker jeg, at det var så forskelligt fra andre brownies, og de er. Disse brownies bruger et langt mindre smør til mel forhold (end din gennemsnitlige brownie), de har ingen bagning chokolade i dem bare almindeligt gammelt kakaopulver, de bruger to typer sukker og de indeholder lidt mælk. Disse vil nok være de chewiest brownies du nogensinde vil spise! Det er som en stor, tyk, cookie tekstur som brownie (du kan endda kalde dem brownie cookie barer).
Jeg besluttede at ringe til disse gammeldags brownies af nogle få grunde. For det første er det, hvad jeg billedet min bedstemor gør. For det andet har bageriet, der inspirerede disse, en gammeldags fornemmelse. Endelig tror jeg, at den mere moderne tendens i brownie er mørk chokolade, super rig og gooey og disse er ret modsatte af det, mere klassisk og gammeldags.
Jeg håber du elsker disse brownies så meget som jeg gør!

Husk at abonnere på Mynutritionalpal.com nyhedsbrev for at modtage nye opskriftsmeddelelser leveret til din indbakke!

Følg Mynutritionalpal.com på Facebook | Instagram | Pinterest | Twitter til alle de seneste opdateringer, opskrifter og indhold.

Print

Gammeldags Ultra Chewy Brownies med Chokolade Cream Cheese Frosting

Har du lavet denne opskrift? Efterlad en anmeldelse.

Udbytte: 12 brownies

ingredienser

 • 1 1/4 kopper universalmal
 • 1/2 kop kakaopulver *
 • 1/4 tsk bagepulver
 • 1/4 tsk salt
 • 3/4 kop granulat
 • 3/4 kop pakket lysbrunt sukker
 • 1/2 kop smør, smeltet
 • 2 store æg
 • 1 tsk vanille ekstrakt
 • 3 spsk mælk
 • 1 opskrift Chokoladekremost Frosting, opskrift følger

Chokoladekremost Frosting

 • 5 oz cremeost, blødgjort
 • 3 spsk smør, blødgjort
 • 1/2 tsk vanille
 • 2 kopper pulveriseret sukker
 • 2 spsk kakaopulver

Instruktioner

 1. Forvarm ovnen til 350 grader. I en blandeskål, pisker sammen mel, kakaopulver, bagepulver og salt, afsat. Bland i en separat blandeskål med en træsked sammen granuleret sukker, lysebrunt sukker og smeltet smør, indtil det kombineres. Rør i æg og vanilleekstrakt og bland til blandet. Tilsæt i halvdelen af ​​melblandingen og bland bare indtil kombinere, tilsæt i mælk og bland bare indtil kombineret, og tilsæt derefter resterende melblanding og bland bare indtil kombinere (smøren bliver meget tyk). Hæld batter i en smurt 8×8 bageplade og spred i et jævnt lag. Bages i forvarmet ovn 40 – 45 minutter, indtil midten er næsten indstillet. Lad afkøle helt derefter frost med chokoladekremost Frosting og skåret i firkanter (frosten er et must til denne opskrift). Opbevares i en lufttæt beholder.

Chokoladekremost Frosting

 1. I en blandeskål, ved hjælp af en elektrisk håndblander med mellemhastighed, pisk sammen flødeost og smør til glat og fluffy, ca. 1 minut. Tilsæt i vanille og pulveriseret sukker, derefter sigt i kakaopulver og bland til glat og fluffy, ca. 1 minut.
 2. Opskriftskilde: Mynutritionalpal.com

Opskrift Noter

* Opskrift opdateret 6/3/13 – Forøgelse af kakao fra 1/3 kop kakao til 1/2 kop kakao og mel faldt lidt (på grund af kakaoforøgelse).

Like this post? Please share to your friends:
Skriv et svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: