Frosne Jordbær Margaritas

Frosne Jordbær Margaritas

Det er den tid på året, når små kaniner og lejlighedsvis chipmunk begynder at scampering gennem min baghave. Græsset er grønt igen (hvornår skete der?) Og træer spirer friske grønne blade. Lyset ændrer sig altid på mig omkring nu, så vær venlig at undskylde de hårde skygger og højdepunkter i et stykke tid. De gør fotografiprocessen mere udfordrende, på en måde, der er både sjov og prøvende.

I går eftermiddag, efter at jeg havde spændt over kogebogen hele formiddagen, gik jeg udenfor og indså, at jeg manglede den mest strålende halvfjerds to-eftermiddag. Jeg havde stadig masser af arbejde at gøre, dog, ligesom dette blogindlæg.

Mit køleskab var (ironisk) tomt, men min fryser er velforsynet med lækre frosne bær sendt fra Cascadian Farm til et kommende projekt. Og jeg har altid tequila. Jeg besluttede at bremse og lave nogle frosne jordbær margaritas for at fejre foråret. De var bare dejlige: forfriskende, ikke for sød, boozy men fuld af moden jordbær og frisk citrusfrugt. Håber du vil sænke og nippe en snart! Hvis du ikke føler jordbær, så tjek mine andre margaritas her.

Frosne jordbær margaritas er så forfriskende! Denne margarita opskrift er lavet af naturlige ingredienser, og den er klar inden for 10 minutter. Opskrift som angivet nedenfor giver 1 cocktail, så multiplicere som nødvendigt. Fyld ikke blenderen forbi den maksimale fyldningslinje (tro mig!).

ingredienser

Per margarita multipliceres efter behov

 • 2 ounce sølv / blanco tequila *
 • 1½ ounces frisk limejuice
 • 1 ounce frisk appelsinjuice
 • 1 tsk agave nektar eller simpel sirup, mere til smag
 • Heaping ½ kop frosne jordbær, fortrinsvis økologisk
 • Scant ½ kop isterninger

Til saltning af brillernes fælg

 • Ca. 2 teskefulde kosher salt
 • Lille lime kile

Instruktioner

 1. Forbered først dit glas (er): Hæld saltet på en meget lille plade. Kør en lille kalk kalk omkring dine brillers øvre yderkant (jeg normalt kun salt halvdelen af ​​fælgen, så jeg kan styre, hvor meget salt jeg får i hver sip). Rul den dæmpede kant ind i saltblandingen. Sæt glasset til side og gentag efter behov.
 2. I en blender kombineres tequila, limesaft, appelsinsaft, agave nektar eller simpel sirup, jordbær og isterninger. Blend indtil glat.
 3. Smag og tilføj mere en smule mere agave nektar, hvis blandingen smager hårdt eller bare ikke synger helt, bland derefter igen. Hæld blandingen i dine forberedte briller. Du er velkommen til at tilføje et par isterninger til dine briller for at holde din drink kold. Server med det samme!

Noter

Opskrift tilpasset fra min frosne blåbær margaritas og skinny margarita opskrift.
* Tequila anbefalinger: Du vil helt sikkert have en 100% agave tequila for at undgå unødvendige tilsætningsstoffer (også 100% agave tequila er glutenfri, mens andre måske ikke er). Mine yndlingsmærker er Espolón og Milagro.

Flere jordbærcocktails: Gå ikke glip af min jordbær-inficerede Mint Julep og Jordbær Smash!

▸ Ernæringsoplysninger

De viste oplysninger er et estimat fra en online ernæringsberegner. Det bør ikke betragtes som en erstatning for en professionel ernæringseksperts råd.

Like this post? Please share to your friends:
Skriv et svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: