Frosne Blomkål Pizza Skorpen Pizzær af Real Good

Frosne Blomkål Pizza Skorpen Pizzær af Real Good

Leder du efter at købe frosne blomkål pizza skorpe pizzaer? Tag et kig på de kornfrie, lavcarboner, der er lavet af Real Good Pizza Co. De smager ligesom den rigtige ting!

Ansvarsfraskrivelse: Dette indlæg er blevet sponsoreret af Real Good Foods, men alle meninger er mine egne.

Jeg vil indrømme det igen i mine høje carb dage, jeg lavede en masse frosne pizzaer. Faktisk var de et hæfteklammer på college, da jeg havde brug for noget hurtigt og billigt at spise.

Men i disse dage er jeg meget smartere om de bekvemmeligheder, jeg køber. Og jeg læser etiketter omhyggeligt for at sikre, at der ikke er noget tilføjet, som jeg ikke ville bruge i mit eget køkken.

Heldigvis er disse dage frosne fødevarer blevet sundere. En af mine favoritter er frosne blomkål pizza og nu kan du købe de lækre, der er lavet af Real Good Pizza Co. lokalt. Det er en god lav carb alternativ, når du ikke har tid til at lave din egen skorpe.

Hvor kan man købe frosne blomkål pizza skorpe pizzaer af Real Foods?

Lige nu er disse frosne low carb pizzaer tilgængelige hos Kroger, Walmart og Wegmans. Hvis du ikke er sikker på om produktet er tilgængeligt i dit område, kan du bruge den praktiske butikslokaliser.

Desværre er der ikke nogen Kroger eller Wegmans butikker, hvor jeg bor, og jeg har ikke set dem i den lokale Walmart endnu. Men for dem som mig, der ikke kan få dem lokalt, er det nemt at købe online lige fra Real Good Foods hjemmeside.

Mine pizzaer kom helt frosne, selv om vejret har været varmt til efterår. Produktet sendes i en kølerboks med tøris, så det forbliver frosset under transport.

Frosne Blomkål Pizza ved Kroger, Walmart, & Wegmans

Hvis du har en lokal Kroger eller Wegmans købmand i nærheden af ​​dig, skal du kigge i sektionen for frosne fødevarer for at se, om disse nye low carb pizzaer er på lager. Jeg tror, ​​at når folk får en smag af dem, er de sikker på at være en bedst sælger.

Da ingen af ​​disse butikker ligger i mit område, håber jeg, at produktet snart bliver tilgængeligt på min lokale Walmart-butik, der bærer nogle af de andre Real Good Foods-produkter.

Sådan tilberedes de lave carb glutenfrie pizzaer

Det kunne ikke være nemmere at få disse frosne blomkål skorpe pizzaer kogte og klar til at tjene til en hurtig en let lav carb måltid. Så du vil holde i fryseren til de tidspunkter, hvor du ikke har lyst til madlavning.

Alt du skal gøre er at fjerne pizzaen fra kartonen. Fjern derefter beskyttelsesemballagen og pap. Den lægges derefter på en bageplade og koges i en ovn på 400 ° F i 16-20 minutter eller indtil det er brunet på kanterne. På dette tidspunkt skal du blot skære og nyd!

Hvordan smager det?

Jeg tror personligt, dette er den bedste frosne blomkål pizza skorpe jeg nogensinde har smagt. Skorpen er meget brød ligesom og har ikke nogen påviselig hint af blomkål.

Skorpen er let krydret med hvidløg og basilikum. Der er også en osteagtig smag, som jeg virkelig kan lide. Jeg elsker også, at pepperoni bruges til topping er uhærdet.

Denne anmeldelse er baseret på uhærdet pepperoni pizza, som er den vare jeg samplede. Men de frosne cauli skorpe er tilgængelige med tre andre påfyldninger: ost, grøntsager og margherita.

Hvad med carbs og ingredienser?

Hver hel pizza serverer 4 personer. Så hvis du skar det i 8 lige skiver som jeg gjorde, er hver servering to skiver. Og hver to skive servering har 9 gram total carbs, 3 gram fiber, 6 gram netto carbs, 20 gram protein og 21 gram fedt med 9 gram er mættet fedt. Dette gør det til en god mulighed for et keto måltid!

Skorpen er lavet med blomkål, mozzarellaost, parmesanost, mandelmel, cheddarost, kokosmel, æg, tapiokamel og krydderier. Så der er ikke nogen funky ingredienser, som du skal bekymre dig om!

Klar til at tjekke det ud?

For at lære mere om denne nye low carb pizza-løsning, kan du gå til produktsiden på webstedet Real Good Foods. Og hvis du ikke kan købe den hos en lokal købmand, kan du bestille et tilfælde af pizzaer, der skal sendes direkte til dit hjem.

Like this post? Please share to your friends:
Skriv et svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: