Stir-Fried Millet - Vegetar Opskrift

Forårssteg-stegt hirse

Kan vi blive virkelige i et øjeblik? Jeg har nogle tilståelser at gøre. Før vi kommer i gang, vil jeg dog gerne påpege absurditeten af ​​ovenstående billede. Det er en skål stablet oven på en anden skål. Hvem bruger to skåle, når man klart gør jobbet ?! Laura seneste indlæg kørte virkelig hjem, hvor dumt madfotografi kan være. Jeg vil have min mad til at se rigtig ud, som om du kunne grave lige ind uden et plakatbræt, der var anbragt mod en Patrón-flaske, der faldt på hovedet (der skete).

Denne Saveur ting har fået mig til at reflektere over alle de absurditeter, der er forbundet med denne blog, og en oplysende korrespondance med Kelsey hjalp mig til at verbalisere dem. Til at begynde med, navnet Cookie og Kate. Mit navn er ikke Kate, det er Kathryne! Min far kalder mig Kate, men jeg ville aldrig introducere mig selv i virkeligheden som Kate. Jeg troede, at Kate ville være lettere at stave, og jeg følte mig lidt sikrere ved at gå på et pseudonym på internettet. Imidlertid er jeg og vil altid være Kathryne, opkaldt efter min bedstemor Mildred Kathryne. Jeg er ked af forvirringen.

Også denne blog startede ikke som en fødevareblog. Det er helt tilfældigt, at min vedtagne hunds navn er også navnet på en mad. Jeg har virkelig valgt navnet Cookie og Kate, fordi jeg troede det havde en dejlig ring til det og domænenavnet var til rådighed. Jeg er taknemmelig for, at navnet passer til en fødevareblog, men nogle gange bekymrer jeg mig om, at det lyder cutesy, hvilket er problematisk, fordi jeg ikke er en cutesy slags pige. Jeg bærer sjældent lyserødt, jeg tilføjer ikke sprinkler, og jeg laver kagen pops.

Jeg har ikke fortalt mange af mine venner eller min udvidede familie om denne blog. Af en eller anden grund er det ok, når fremmede bruger timer på min blog, men jeg ryster i mine støvletter, når en ven kommer på besøg. Jeg har hældt så meget af mig selv ind i det, at jeg har lyst til at have lagt mig op på en piedestal, og jeg kan ikke stå som centrum.

Selvom jeg har nedsænket mig i verden af ​​mad og madlavning i de sidste par år, bliver jeg stadig nervøs, når jeg laver mad til venner. Jeg inviterer dem ikke til at spise så ofte som jeg gerne vil. De fleste af mine måltider består af tilfældige kombinationer af rester, der spises på min sofa med Cookie på crumb patrol.

Jeg elsker at lave mad til mig selv, fordi jeg har total frihed til at prøve nye ideer. Jeg er den eneste, der skal spise resultaterne! Opskrifterne du finder her er dem, jeg har oprettet eller testet og tweaked, indtil de er helt rigtige. Når det kommer tid til at fotografere dem, klæder jeg mine måltider til denne blog som jeg ville for firmaet (fordi du er mit firma).

Flere tilståelser: Hver enkelt opskrift på denne blog er vegetar, men jeg kan ikke modstå en sizzling skive bacon. Jeg kan ikke holde mit køkken rent for at redde mit liv; retter er stablet op på min tæller som jeg skriver. Jeg har en irrationel frygt for løbende æggeblommer. Jeg fortaler for at nyde en scoop is, som jeg ikke besætter over de dumme fem pund (jeg gør). Jeg blander fancy drikkevarer i dagslys timer til denne blog, men du vil finde mig nipper på to dollars bourbon og sodavand med citron, når jeg er ude med venner. Bare troede, at alle skulle vide.

Jeg er vedvarende forbløffet over, at du alle kommer og besøger mit lille sted på internettet. Jeg er ydmyget for at høre, at du prøver mine opskrifter, og så glad, når du nyder dem. Handelsnotater og deling af opskrifter med dig er en fornøjelse. Jeg er glad for, at vi har ryddet alle disse små ting op, fordi jeg bare tror, ​​at alle er de største. Mange tak for din støtte.

-Kathryne

Denne stegte hirse med sæsonbetonede grøntsager er trøstende, lækker og påfyldning. Det er perfekt til regnfulde forårsdage. Jeg brugte asparges og gulerødder her, men er velkommen til at erstatte skiverne broccoli, paprika strimler eller enhver anden tyndt skiver vegetabilsk.

ingredienser

 • 1 kop hirse, skyllet
 • 3 kopper vand
 • Salt til smag
 • 1 spiseskefulde eller mere organisk jordnøddeolie eller vegetabilsk olie, opdelt
 • 1 spsk ristet sesamolie, delt
 • 2 æg, slået
 • ½ tommer frisk ingefær, hud fjernet og finhakket eller revet gennem en Microplane
 • 2 fed hvidløg, hakket eller presset
 • 3 gulerødder, skiver i bånd med en vegetabilsk peeler
 • Håndfuld asparges, hårde ender slået af og skåret i 2-tommers stykker
 • ½ kop hakkede grønne løg
 • 1 spsk tamari, shoyu eller sojasovs *
 • Anbefalet garnishes: hakket friske koriander og rød peberflager

Instruktioner

 1. Kog hirse: Bring 3 kopper saltet vand til kog i en stor kasserolle. Tilsæt hirse, lavere til en simmer og kog, dækket, i 20 til 25 minutter. Fluff med en gaffel, sæson med salt til smag og lad det hvile, dækket i 5 minutter. (Du kan gøre dette i forvejen og afkøle den resterende hirse, indtil du er klar til at varme op i stegepanden).
 2. Arranger alle dine tilberedte ingredienser inden for rækkevidden af ​​komfuret. Over medium høj varme, varme halvdelen af ​​jordnødde / vegetabilsk olie og halvdelen af ​​sesamolie i en wok eller stor stegepande. Når det er varmt, hæld i æggene og hvirv gryden for at skabe et tyndt lag æg. Lad det oprette (ca. 45 sekunder), fold derefter æggene over på sig selv og kog i ca. 30 sekunder og overfør til en plade eller skærebræt. Lad det køle lidt og derefter skære det i strimler.
 3. Tør eventuelt resterende æg ud af panden og returner det til medium høj varme. Tilsæt den resterende olie og lad den varme op nok, så en dråbe vand sizzles ved kontakt. Rør i ingefær og hvidløg og kog i ca. 15 sekunder. Rør i gulerødder, asparges og grønne løg i yderligere 30 sekunder, omrør konstant. Rør i hirse og tamari / shoyu / sojasovs i 30 sekunder, tilsæt derefter ægget og kog i yderligere 30 sekunder.
 4. Opdel i to skåle og top med nogle friske cilantro blade, et drys af røde peberflager og et lille strejf shoyu, sesamolie eller tamari, om nødvendigt.

Noter

Opskrift tilpasset fra Super Natural Cooking af Heidi Swanson.
Sjov næringsfakta: Du kan genkende hirse som fuglfoder, men det er også helt folk mad! Heidi siger, at det er let fordøjeligt og højt i magnesium. Det er også glutenfri. Jeg har spillet rundt med kogte hirse og fundet jeg foretrækker det i salte måltider, denne er min favorit. Du kan også tilføje rå hirse til bagværk til en sjov knap, som jeg gjorde i min græskarbrød.
Skift det op: Du er velkommen til at erstatte kogt ris til hirse, hvis du foretrækker det, men jeg elsker den næsten cremet, bløde tekstur af hirse.
Gør det møtrik gratis: Brug vegetabilsk olie i stedet for jordnøddeolie.
* Vent, hvad er det? Shoyu er en japansk sojasovs, der ikke smager så hård eller salt som de fleste andre sojasovs. Det er dog ikke glutenfri. Stedfortræder reduceret natrium tamari, hvis du er følsom overfor gluten.
Tak skal du have: til indfødte rødder marked for at levere de smukke lokale æg og den tørrede hirse.

▸ Ernæringsoplysninger

De viste oplysninger er et estimat fra en online ernæringsberegner. Det bør ikke betragtes som en erstatning for en professionel ernæringseksperts råd.

Like this post? Please share to your friends:
Skriv et svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: