Fettuccine med bacon, mandler og orange - Mynutritionalpal.com

Fettuccine med bacon, mandler og appelsin

Du kan læse titlen på denne opskrift og få et svar deraf, som min mand gav mig, og fortæller ham, at det er hvad der var på menuen i dag. Noget som, "Nej. Det gør jeg ikke. "Nå gjorde jeg det, og jeg er her for at fortælle dig det er fantastisk (og min mand aftalt også). Så hør mig ud. Ja mange af jer har sandsynligvis forsøgt og nydt en slags citronpasta. Så hvorfor ikke orange + bacon? Appelsin og bacon er en af ​​mine nye seneste smagskombinationer. Mærkeligt, da det måske lyder, er der noget så spektakulært for det. Måske er det de mindende smag af at vaske den salte skive bacon med et glas friskpresset appelsinsaft under morgenmaden. Uanset hvad det er, er det en kombination, du vil prøve. Og vi kan lige så godt ikke stoppe der rigtigt? Hvorfor ikke tilføje flere smag, der vil holde smagsløgene tigger for mere? Ligesom mandler. Ikke bare nogen mandler, skal du være sikker på at du bruger skiver eller skiver og skål dem. Ristningen tilføjer blot en ekstra dimension af smag, der komplimenterer denne ret perfekt. Jeg elsker også den ekstra crunch det giver. Også være ikke genert med osten, og jeg vil meget anbefale at bruge begge slags, parmesan og romano.

Opskriften ideen er ikke helt min egen. Hvor skal jeg begynde? Lad os bare sige, at jeg laver magasiner. Jeg bestiller flere og venner giver mig nogle af deres, som de har læst igennem (tak venner). Jeg stash dem omkring mit hus som du ikke ville tro. Jeg har stakke under min seng, i skabet over min komfur, i skuffer og skabe. Ja, det er et tegn på, at jeg har organisatoriske problemer, men også et tegn på, at jeg er besat med mad, og jeg har svært ved at smide nogen af ​​dem væk. Alligevel bemærkede jeg den anden dag Italien-udstedelsen af ​​bon appetit blandt en af ​​mine elskede stakke, og jeg måtte se det igen. Opskriften, der stod ud for mig, var Tagliatelle med Prosciutto og Orange. Godt kan nogle sige, at jeg gik og amerikanskiserede opskriften (som jeg slags gjorde, fordi jeg er amerikansk og jeg elsker bacon), men for det meste gjorde jeg det med bekvemmeligheden af ​​ingredienser, som jeg næsten altid holder fast. En af dem er bacon. Plus, som jeg sagde, jeg elsker appelsin og bacon smag combo, så dette var den perfekte mulighed for at skabe noget spændende med det. Du har måske din tvivl om denne opskrift, men hvis du kan lide god mad med ægte smag, vil jeg anbefale at gøre dette utrolig simpelt, men alligevel så lækker opskrift. God fornøjelse!

Husk at abonnere på Mynutritionalpal.com nyhedsbrev for at modtage nye opskriftsmeddelelser leveret til din indbakke!

Følg Mynutritionalpal.com på Facebook | Instagram | Pinterest | Twitter til alle de seneste opdateringer, opskrifter og indhold.

Print

Creamy Fettuccine med bacon, mandler og appelsin

Har du lavet denne opskrift? Efterlad en anmeldelse.

Udbytte: 4 portioner

Total tid: 20 minutter

ingredienser

 • 8 oz. tør fettuccine
 • 4 skiver bacon, kogte og terninger (4 oz)
 • 1/4 kop skivede mandler, ristet
 • 1/2 kop tung piskekrem
 • kant af 1 medium orange, plus mere til garnering
 • saft af 1 medium orange
 • salt og friskmalet sort peber
 • 1/4 kop fint revet parmesanost, plus mere til garnering
 • fint revet Romano ost til garnering

Instruktioner

 1. Kog fettuccine pasta til al dente i henhold til anvisningerne på pakken. Dræn kogt pasta, forbehold 1/4 kop pasta vand *.
 2. I en medium kasserolle kombineres 1/4 kop reservert pasta vand, tung creme, appelsinjuice og appelsinske. Bring blandingen til kog, reduc derefter varmen og rør i kogt pasta. Kog i ca. 1 minut, indtil saucefrakker pasta, fjern derefter fra varme og smør i 1/4 kop parmehseost, tærte bacon og ristede mandler. Sæson med salt og peber efter smag. Plade og garnér med ekstra parmesanost og Romano-ost. Server med det samme.
 3. * Efter ca 8 minutter af pastaen kogede jeg ud 1/4 kopp pasta vandet og begyndte at lave saucen så saucen og pastaen ville gøre mad på omkring samme tid. Jeg regnede med 8 minutter, at pastaens vand ville have nok stivelse i det da.
 4. Opskriftskilde: inspireret af bon appetit, The Italy Issue, maj 2011. Pg. 132. Kan også findes på epicurious.
Like this post? Please share to your friends:
Skriv et svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: