Enkel græsk Avocado Sandwich

Enkel græsk Avocado Sandwich

Jeg er ikke meget af en sandwich eater, er du? Sandwicher har meget at gøre for dem med hensyn til nem forberedelse og bærbarhed, men jeg bliver generelt ikke begejstret for dem. Jeg vil hellere have en kæmpe salat eller åben kantede toast.

Denne sandwich er dog noget andet. Det er alle mine yndlings ting, der er sandwichet mellem to skiver fuldkornsbrød: buttery avocado, ristet rød peber, lige så mange af mine yndlings græske salat ingredienser som jeg kunne passe, et stænk af balsamicoeddike og rige basilikumpesto. Det ville ikke være det samme i nogen anden form; sandwich er vejen at gå. Jeg tog tilbage hver fornærmelse jeg har kastet i sandwicher på første bid. Og den bedste del? Det holdt mig fuld fra frokost til middag. Ikke mange vegetariske sandwicher kan prale af det.

Sandwichet kom til at være mens jeg spillede [læs: procrastinating] på Paneras Sandwich Showdown Contest. Du kan vælge et brød og trække over ingredienser. Avocado? Ta da! Der er det. Bacon? Ta da! Skift mening på bacon? Poof, den er væk. Hvis kun bacon kunne fjernes fra taljen så let.

Det er et sjovt lille spil, en udskydelsesaktivitet, som jeg støtter, men jeg advarer dig om, at at spille vil gøre dig sulten.

En anden bonus for at spille ved Panera showdown er, at de giver væk stjernespræmier. Grand Prize er $ 10.000 i kontanter, blandt andet godbidder, og de resterende top 20 poster er op for tusinder af dollars i kontanter (plus gavekort! Gratis bagels i et år!). Jeg har lyst til en brugt bilforhandler her, men kontanter (!) Og bagels (!) Kalder på udråbstegn, har jeg ret?

Panera er også opmuntrende spillere til at dele deres kreationer på twitter og pinterest med hash tag #SandwichShowdown. Konkurrencen er åben indtil denne lørdag den 6. oktober, så skynd dig videre og spil.

Før du går, så fortæl mig om din yndlingssandwich at lave hjemme. Jeg kan bare være på et sandwich-making spark. Jeg tog et par genveje med denne sandwich ved hjælp af købte pesto og ristede røde peberfrugter. Ta da! Frokost på under ti minutter.

Mine favorit græske salat ingredienser sandwichet mellem lag af brød smothered med avocado og pesto. En hurtig, tilfredsstillende vegetarisk frokost (veganer, hvis du bruger ostfri pesto).

ingredienser

 • 2 skiver blød hele hvede brød
 • ½ avocado
 • 1 spsk basilikum pesto *
 • ristet rød paprika (jarred er fint)
 • agurk, skåret i tynde runder
 • tyndt skåret rødløg
 • 6 pitted kalamata oliven, tyndt skåret
 • håndfuld forårsmix
 • balsamisk reduktion eller almindelig balsamicoeddike

Instruktioner

 1. Pit og skræl avocadohalvdelen og bland den med en gaffel. Brug en smørkniv til at sprede avocado på en skive brød. Spred et lag pesto på den anden skive brød.
 2. Top avocado brød med et enkelt lag med ristet rød paprika. Tilsæt derefter et lag agurkeskiver, rødløg, oliven og forårsmix. Brug en ske til at drysses lidt balsamisk reduktion over salatet. Placer pesto skive på toppen, pesto side ned.

Noter

 • Udbyder en sandwich.
 • * Brug vegansk (ostfri) pesto til at gøre denne sandwich vegan. Her er min opskrift på veganske basilikumpesto, plus tips om hvordan man laver det i bulk og fryser det til senere.
 • Lad være med at skåle brødet i forvejen let; Jeg prøvede det begge toastede og ikke ristede og kunne ikke bestemme, hvad jeg foretrak.

▸ Ernæringsoplysninger

De viste oplysninger er et estimat fra en online ernæringsberegner. Det bør ikke betragtes som en erstatning for en professionel ernæringseksperts råd.

Like this post? Please share to your friends:
Skriv et svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: