Eggnog Chia Pudding Opskrift

Eggnog Chia Pudding Opskrift

Nyd du æg i løbet af ferien? Hvorfor ikke gøre det lidt sundere ved at lave lavt carb eggnog chia pudding? Det er så nemt at lave.

Som normalt i ferien har det været meget travlt for mig. Så travlt, at jeg næsten ikke har startet min julehandel. Jeg har mere end en uge fri fra arbejde før jul, så jeg håber at få det hele gjort da.

I sidste uge lavede jeg et parti af min low carb eggnog. I stedet for at bruge mandelmælk valgte jeg at bruge en blanding af halv tung fløde og halvt vand. Det gav det meget mere fedt og en bedre smag.

Da jeg nyder mit glas velsmagende ægnog, ramte ideen mig, at det kunne være en base for eggnog chia pudding. Selvom chia pudding er en film at lave, holder jeg glemme om beholderen af ​​chia frø i spisekammeret.

Da jeg havde alle ingredienserne ved hånden, herunder et parti æggehug, der allerede var lavet, regnede jeg med at jeg ville prøve at lave nogle eggnog chia pudding. Alt du behøver for denne opskrift er et par kopper med lavt carb ægget og nogle chia frø.

Du behøver ikke meget chia for at gøre din væske til en budding. Jeg brugte omkring 1/3 kop med 2 kopper æggeblomme til at gøre eggnog chia pudding.

Bare tag en blandeskål og dump din æggekage i, og rør derefter din chia frø. Du vil gerne lade det sidde lidt og derefter røre det igen.

Efter at chia frøene er blevet omrørt i lavkarbid eggnog over en periode på 10-15 minutter, skal blandingen begynde at gelé lidt. På dette tidspunkt sætter jeg det i køleskabet, hvor det vil tykke lidt mere.

Jeg kan godt lide at lade min chia pudding sidde i køleskabet natten over. Så rører jeg det endnu en gang næste morgen. Du kan lade det stå i blandeskålen på dette tidspunkt eller opdele det i individuelle serveringsretter.

Jeg lægger min low carb eggnog chia pudding i individuelle cup størrelse beholdere med låg. På den måde var jeg i stand til at bringe dem til arbejde for snacks.

En god ting ved at omdanne ægget til chia pudding er, at du ikke behøver at bekymre sig om lækager i din frokostpose, når du tager dem med dig. Du kan også justere mængden af ​​chia som ønsket for at gøre pudding lidt tykkere eller tyndere.

De sundhedsmæssige fordele ved chia frø er rigelige. De er fyldt med næringsstoffer, højt antioxidanter, lavt kulhydrater, indeholder knoglebærende mineraler og har vist sig gavnligt for dem med type II diabetes.

Denne velsmagende low carb eggnog chia pudding er en fantastisk måde at få sunde chia frø i din kost. En anden god måde at forbruge chia frø er at lave chia syltetøj.

Jeg kan godt lide at lave et parti af hindbær chia marmelade i feriesæsonen for hindbærstoppebillede. Du kan også tilføje om en spiseskefuld chia i en vandflaske og ryste den op for en vandbobletrik.

Udvalgte fødevarer tilbyder endda chia frø i bærbare pakker, bare for at gøre chia vand på farten! Hvad er din foretrukne måde at forbruge chia frø på?

Like this post? Please share to your friends:
Skriv et svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: