Easy Chicken Tetrazzini gryderet med Spaghetti Squash

Easy Chicken Tetrazzini gryderet med Spaghetti Squash

Det er let kylling tetrazzini gryderet opskrift er en fantastisk måde at bruge op på kylling eller kalkun. Poached kylling kan også bruges, hvis der ikke er tilberedt kød på hånden.

Jeg elsker bare vinter squash fordi den har en så lang holdbarhed. Min all-time favorit er spaghetti squash, som er sådan en god lav carb glutenfri erstatning for pasta. En skål jeg laver er en broccoli spaghetti squash gryderet.

Som det meste af den anden hårdskalede vinterkamp er høstet spaghetti squash i det tidlige efterår. Vi spiser meget vinter squash på denne tid på året, fordi det er så rigeligt og bredt tilgængelig frisk på markederne i efterårssæsonen.

Denne opskrift på en lav carb glutenfri kylling tetrazzini gryde bruger spaghetti squash i stedet for almindelig pasta. Tetrazzini har normalt svampe i det, men jeg forlod dem i denne opskrift. Svampe er lave i carbs, så de kan tilføjes hvis det ønskes.

Jeg valgte at tilføje en pose frosset broccoli i stedet for svampe. Det gør denne nemme gryde en en skål måltid, da det indeholder både kød og grøntsager.

Tetrazzini er en perfekt opskrift på brugen af ​​kylling eller kalkun. Det bruger et par kopper af tærte kogte fjerkræ så hold denne gryde i tankerne for at bruge op de Thanksgiving rester.

Jeg havde ikke noget forkogt kød, så jeg pocherede nogle skinless og udbenede kyllingebryst og lår i min Instant Pot. Ligesom stegning holder koteletter kødet saftigt og skærer ikke kanterne som stegning.

Hvis du har en elektrisk trykkomfur og har brug for nogle kogte fjerkræ, er det en film at pochere kylling eller kalkun under pres. Jeg har lige sat min Instant Pot på høj og sæt kokken tiden til 8 minutter. Så gør jeg en hurtig trykfrigivelse.

Jeg kogte også spaghetti squash i trykkogeren til denne nemme kylling tetrazzini gryderet. Kogning denne vinter squash i Instant Pot kommer ud perfekt hver gang. Den elektriske trykkomfur er også fantastisk til fremstilling af græskarpuré.

Du skal lave en hurtig creme sauce til kylling tetrazzini gryderet. Men det kommer hurtigt sammen og er super nemt. Det bør kun tage et par minutter at forberede sig.

Når saucen er færdig, tilføjer du blot i spaghetti squashstrengene, broccoli og de kogte kyllingestykker. Derefter spredes hele blandingen i en grydepande.

Jeg kan godt lide at gryde med gryderet parmesan overalt. Det burde blive lidt crusted under bagning, hvis du lader det brune i slutningen.

Yderligere revet parmesan kan sprinkles oven på hver servering, hvis det ønskes. Den cremet parmesan sovs går godt med kylling og broccoli.

Jeg vil gøre denne super nemme kylling tetrazzini gryderet parabol igen efter Thanksgiving at bruge op nogen resterende kalkun kød. Min kylling spinat tomat en gryde skål er en anden stor opskrift på at bruge op kogte fjerkræ.

Hvis du leder efter en fantastisk keto dessert til at servere med denne gryderet, tjek min lave carb tiramisu. Det er min absolutte favorit dessert, og jeg er så glad for, at jeg har en version, jeg kan nyde på denne måde at spise.

Hvad er din yndlingsmåde til at bruge ekstra kogt kylling eller kalkun? Jeg leder altid efter flere ideer.

Like this post? Please share to your friends:
Skriv et svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: