December 2015 Keto Krate Box Opening

December 2015 Keto Krate Box Opening

Et detaljeret kig på indholdet af indholdet af Keto Krate i december 2015. Keto Krate leverer lavt carb snacks hver måned til din dør!

Er du ny på den lave carb måde at spise og har problemer med at finde nye og interessante snacks til at passe til din nye livsstil? Jeg keder mig med den samme gamle mad og er altid på jagt efter nye ting at prøve. Problemet er, at der stadig ikke er mange lave carb valg i de lokale butikker, hvor jeg bor. Derfor er jeg så begejstret for, at Keto Krate er kommet ind i mit liv!

Sidste måned introducerede jeg denne nye keto snack service på min blog. Jeg fik to Keto Krate snack kasser til at prøve. Og det var kærlighed ved første bid! Efter ferien slog jeg mig op for en Keto Krate abonnementstjeneste, så jeg kan altid få nye lækre keto-snacks hjemme.

Januar er en ny måned, og jeg glædede mig virkelig til at se, hvad der er i denne måneds boks, men jeg bliver nødt til at vente. Med alle dem, der flytter til lavt carb i det nye år, er alle januar-kasser alle udsolgt for nye abonnenter! Jeg bliver nødt til at vente til februar til min næste forsendelse. Keto Krate Box i november 2015 blev gennemgået i mit første indlæg. Så lad os tage et kig på, hvad der var i december 2015 Keto Krate Box.

December 2015 Keto Krate Box Opening

Creminelli Campania Salami – $ 11.99 Detail

Creminelli Campania Salami i min kasse mindede mig om hjemmelavet suppe, som vores nabo plejede at lave. Det var så lækker, min mand og jeg sluttede det den første dag. Jeg tænker jeg må bruge den medfølgende rabat på 5 $ for at købe mere. Det var helt fantastisk med nul kulhydrater!

Det ser ud til at du kan få to 7 ounce Creminelli kødpinde fra Amazon til 19,99 dollar med gratis forsendelse. Jeg kunne ikke finde den krydrede & røgfyldte Campania salami, der var inkluderet i min Keto Krate-kasse i december 2015, men jeg tænker på den salami, som dette firma gør, bliver utrolig. De har endda nogle lavet af vild texasvin!

Du vil helt sikkert ikke være vanvittigt at spise for meget kød på lavt carb, men disse fine håndlavede italienske salamisticks fra Creminelli er et yummy keto-snack uden karbonhydrater. Dette er et produkt af høj kvalitet, der er uhærdet. Næsten umuligt at finde disse lokalt, medmindre du gør det selv. En rabat på 5 $ blev inkluderet i boksen for at få mere!

The Gilded Nut – $ 3,99 Retail

En enkelt størrelse del af krydrede pistacienødder blev inkluderet i december Keto Krate kassen. Jeg tog posen i arbejde, og det lavede en god snack at nyde på mit skrivebord. Disse nødder er fra Gilded Nut-selskabet. De koldpresser pistacienerne i ekstra jomfruoliven og taster dem derefter i de fineste urter og krydderier fra Californien.

Den Gilded Nut tilbyder 4 forskellige smag af krydrede pistacienødder: Original Blend, Middelhavet Herb, Habanero Heat og Salt & Pepper. Jeg fik en kasse af den oprindelige blanding, der havde en dejlig smag uden at være for krydret. Delestørrelsen var perfekt til en person, så jeg behøvede ikke at bekymre mig om at overeating dem.

Selv om disse var en virkelig god behandler, der er bedre end almindelige pistacienøer, ville jeg nok ikke købe dem igen. Jeg er bare ikke den til smagsoplevede pistacienødder eller andre smagede nødder. Hvis du var, kunne du bruge den medfølgende 20% rabat rabat for at købe mere.

Uskyldig chokolade – $ 4,99 Detail

Jeg var begejstret for at prøve den uskyldige chokolade bar. Hvem elsker ikke chokolade? Dette var en temmelig stor bar chokolade, der tjener to. Hver servering har 7g kulhydrater og 7g fiber, så netto carb er nul. Det er ret fantastisk for en bar chokolade. Den er lavet med 77% økologisk mørk cacao og sødet med en stevia / erythritol blanding. Jeg er en fan af bittersød mørk chokolade, så denne keto-snack ramte virkelig stedet.

Uskyldig chokolade indeholder en sukker- og stivelsesblokerer stammende fra brunt tang, der hæmmer fordøjelsen af ​​disse carbs. Den indeholder også en plantefiber, der forhindrer fedtsyrer i at blive fordøjet. Sådan en pæn ide at lave en chokoladebar med disse sundhedsmæssige fordele! Nu kan du nyde din chokolade i en skyldfri behandling, der rent faktisk hjælper dig med at tabe sig og holde fedt væk. Der er en rabatkode på 15% for Keto Krate-abonnenter at købe mere af denne skyldfri chokolade.

Brooklyn Biltong – $ 9.99 Detail

Jeg har hørt om biltong, en sydafrikansk jerky, men det var første gang jeg prøvede det. I stedet for at tørre kødet ved varme, er det tørret med vind. Brug af vind mod varme holder kødet bud. Jeg kunne virkelig godt lide denne stil af jerky, så jeg tvivler på, at det vil være sidste gang jeg nyder det.

Denne lækre oksekød, der er lavet af Brooklyn Biltong, har ingen tilsatte sukkerarter, så det er en anden nul carb snack. Det er svært at finde rykkende, der ikke bruger sukker i marinade, så jeg var glad for at opdage dette nye mærke. Der er også nrmsg, nrnitrater, nrkemiske konserveringsmidler, nrtilsætningsstoffer, og nejunaturlige aromaer i denne biltong jerky. Det er også glutenfri!

Keto Krate inkluderede en rabatkode på 15%, så jeg kan spare lidt af detailhandel for at opbygge denne perfekte keto snack.

Miracle Noodle – $ 3.99 Detail

Miracle Noodle nudler har været en favorit af de lave carb kosthold tilhængere i årevis. Det var rart at se en taske af dette i Keto Krate. Disse yummy nudler er højt i fiber og lavt kalorieindhold med 0g netto kulhydrater. Jeg elsker bare dem, men spiser nok ikke nok af dem. Hvis de blev solgt i min lokale butik, ville jeg købe dem hele tiden.

Hvis du aldrig har prøvet shiratakapasta, skal du prøve dem. Tilsæt dem til din yndlingsret i stedet for almindelige nudler. Jeg elsker at bruge dem i asiatiske retter. Jeg kan fylde på nogle flere poser ved hjælp af 10% rabat.

Raw Revolution Glo Bar – $ 1.99 Detail

Creamy jordnøddesmør og havsaltproteinbjælke med rårevolution inkluderet i december 2015 Keto Krate kassen var virkelig god. Det er lavet med økologiske og rå ingredienser med omega-rige superfoods. De kalder det en Glo bar som ingredienserne er designet til at holde dig glødende udefra.

Jeg har nogle gange en proteinbar fra morgenmad på farten. Denne bar har kun 3g netto kulhydrater, så det er en god lav carb snack at tage på vejen. Jeg elskede det er blødt sweat tekstur og cremet jordnøddesmag. Jeg troede, at denne proteinstang var meget lig den populære Quest bars. Fibersirupet, der bruges til at lave Raw Rev Glo-stængerne, kommer fra tapioka, ikke majs.

Detailprisen er under $ 2 per bar, men ved at bruge 20% rabatkortet gør dem endnu mere overkommelige, især hvis de købes i 12 pakker ved hjælp af rabatkoden. En kasse på 12 går til 19,99 dollar, så du sparer $ 4 en kasse ved hjælp af den medfølgende kupon.

Køkkenbord Bakers Crackers – $ 4,99 Detail

Sidst, men bestemt ikke mindst, var en kasse med køkkenbordsbagere ostkirsebær. Disse var chia frø parmesan smag. Jeg nød dem på nytårsaften sammen med andre lavcarbo-appetitvækkere.

Jeg har netop for nylig opdaget parmesan chips, da der er et andet mærke, der sælges hos en af ​​de lokale købmandsforretninger, men kommer kun i den almindelige smag. Køkkenbord Bakers gør chips i en række smag. Chia frø smagen blev inkluderet i december Keto Krate. Der var ingen rabat til at købe flere af disse lækre chips.

Værdiopdeling december 2015 Keto Krate


Er Keto Krate værd at bruge $ 34,95 om måneden? Her er nedbruddet af, hvordan Keto Krate-kassen i december 2015 stiger i værdi:

$ 41,93 – Detailomkostninger af produkter
$ 27,93 – Penge gemt på fragt en boks vs. individuelle produktordrer
$ 19,40 – rabatkode værdi
$ 89,26 – TOTAL VÆRDI

Efter afslutningen af ​​Keto Krate-kassen i december 2015 var jeg overbevist om, at Keto Krate var for mig, så jeg gik videre og abonnerede. Desværre abonnerede jeg for sent og gik glip af den januar-boks, der solgte på grund af alle de nye abonnenter, der har tilmeldt sig denne vidunderlige nye service, der leverer yummy low carb snacks til din dør hver måned. Klik her for at se, hvad der var i feltet November 2015.

Er du klar til at deltage i keto snack klub? Klik på billedet herunder for at abonnere på Keto Krate!

Like this post? Please share to your friends:
Skriv et svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: