Dark Chocolate Courgette Brownies

Dark Chocolate Courgette Brownies

Lad os spole tilbage til en housewarming fest tidligere i sommer. Senere dengang gik en pige ind med en varm-fra-ovn courgetterkage dækket af flødeostisning. Hun satte det ned på tælleren sammen med nogle gafler og spidsfulde partygoers, selv inkluderet, gravede graveligt ind.

Ved første bid, erklærede jeg det den bedste kage jeg nogensinde havde haft. Det smagede ikke engang ligesom courgetter-det var bare den mest fugtige, dejlige krydrede kage, jeg nogensinde havde smagt. Efter den anden bid udtalte jeg, at jeg fremover ville definere mit liv i forhold til pre-courgette kage æra og post-courgette kage æra. Det var en oplysende oplevelse, venner.

Hurtig frem til i sidste uge, da jeg var imod med et seriøst chokoladebehov. Jeg forsøgte at tilfredsstille det med et lille stykke mørk chokolade, som normalt gør tricket. Da det ikke lykkedes, spiste jeg en chokoladechipsekage. Det skar det heller ikke. Jeg nibbled på chokolade denne og chokolade, men mit ønske blev drevet af deadline stress og kun en alvorligt dekadent, rige chokolade behandler ville gøre. Indtast kucchini brownies.

Jeg fandt en courgette brownie opskrift, der krævede honning i stedet for sukker og fuld hvede konditor i stedet for alle formål. Jeg tog det som en mulighed for at bage med nogle nye ingredienser i mit spisekammer, idet jeg erstattede noget helt stavet mel til konditormel og kokosolie til vegetabilsk olie.

Jeg var lidt bekymret over, at kombinationen af ​​kucus, honning, kokos, chokolade og kanel smag ville overvældes smagsløgene, men de meldtes sammen perfekt.

Når jeg havde blandet sammen den sundeste brownie smør rundt, dumpede jeg i en hele tasken af mørke chokolade chips.

Chokolade trang: tilfreds.

Decadent courgette brownies lavet med fuld hvede og mørk chokolade chips. Så rig og fugtig, du vil aldrig gå tilbage til almindelige brownies!

ingredienser

 • 2 kopper courgetter, revet
 • ½ kop smeltet kokosolie
 • ½ kop honning
 • 2 æg
 • 1 tsk vanille ekstrakt
 • 1 kop fuld hvede konditor
 • ¾ kop helt speltmælk (eller en yderligere ¾ kop fuld hvede konditor)
 • ½ kop usødet kakaopulver
 • ½ tsk salt
 • 1 ½ tsk bagepulver
 • ½ tsk kanel
 • 1 ½ kopper halv-søde eller mørke chokoladechips (jeg brugte en pose med Ghirardelli 60% Kakao Chips)

Instruktioner

 1. Forvarm ovnen til 350 grader og smør en 8 tommer firkantet bagningspande.
 2. Grate courgette. Dump ind i en maskerør og klem det med et håndklæde for at slippe af med overskydende fugt. Fluff det tilbage med en gaffel.
 3. I en stor skål, slå sammen de våde ingredienser (olie, æg, honning og vanille). Rør ind i zucchini.
 4. I en separat, mindre skål, rør de tørre ingredienser sammen (fuld hvedeekage og speltmælk, kakao, salt, bagepulver og kanel).
 5. Hæld den tørre blanding i den bløde / zucchini-blanding. Rør kun indtil kombineret, og rør derefter chokoladechipsen op.
 6. Hæld smeten i din forberedte pande.
 7. Bages 30-35 minutter eller indtil et tandstikker indsat i midten kommer ud rent (min blev færdig bagning efter 30 minutter). Lad afkøle helt.

Noter

Tilpasset fra A Dash of Sash.
Gør det fri for mælk: Brug dine yndlingsfri chokoladechips i stedet for almindelige chokoladechips!
Klargøringstips: Jeg har forsøgt at lave disse brownies med agave nektar i stedet for honning, men de smagte bittersød. Honning er bedst.
Betjeningsforslag: Mine venner raved over disse brownies, da de var friske fra ovnen. Jeg foretrak dem ved stuetemperatur eller afkølet, så chokoladen er ikke gooey, men en rig, tæt kontrast til den super fugtige smul. Uanset hvad vil du elske dem!

▸ Ernæringsoplysninger

De viste oplysninger er et estimat fra en online ernæringsberegner. Det bør ikke betragtes som en erstatning for en professionel ernæringseksperts råd.

Like this post? Please share to your friends:
Skriv et svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: