Crustless Zucchini Radish Quiche - Paleo

Crustless Zucchini Radish Quiche – Paleo

Følger du en lav carb måde at spise, men også prøve at følge en Paleo livsstil? Prøv denne yummy Paleo crustless courgette radish quiche.

Da jeg først begyndte på lav carb, plejede jeg at lave en masse quiche. Skålen er så let at sætte sammen. Især hvis det er en skorpefri. Jeg laver sjældent quiche i disse dage, men fandt en fantastisk opskrift af Vivica Menegaz i den nye Ultimate Paleo Cookbook.

Jeg har fulgt Vivicas blog på The Nourished Caveman. Hun har mange fantastiske lav-carb opskrifter. Hun er også Vivica en certificeret ernæringsekspert og skaberen af ​​Healing Foods Method.

Jeg var begejstret, da Vivica spurgte, om jeg gerne vil kigge på Ultimate Paleo Cookbook. Det er en fabelagtig samling af 900 Paleo opskrifter. Vivica er en af ​​bidragyderne. Selv om ikke alle opskrifterne er lave carb, vidste jeg, jeg ville finde en god lavcarbopskrift fra Vivica i kogebogen.

Jeg har forsøgt at flytte til en mere Paleo diæt, men sødestofferne og mejeriet holder mig til en mere primal stil diæt.

Den eneste lavcarbohydridsødder tilladt på en Paleo diæt er stevia, og jeg har bare ikke kunnet få den rigtige søde smag med det alene. Det er altid bedst at tilføje i erytritol.

Mælkeprodukter er heller ikke tilladt på Paleo. Og det er næsten umuligt for mig at opgive ost og tunge creme. Jeg ved, at mejeri kan være inflammatorisk, men det er bare for lækkert at give op.

Jeg tilføjer typisk ost til quiche, når jeg laver det. Men da dette er en Paleo opskrift, er der ingen ost i den. Gæt hvad? Jeg savnede ikke osten! Vivicas opskrift kræver friske urter og jeg brugte rosmarin. Smagen af ​​urten mere end gjort op for ikke at have ost. Så måske må jeg bare op i krydderurterne og krydderierne i mine egne opskrifter!

Vivicas opskrift i kogebogen er en crustless courgettekornet. Jeg kunne ikke finde nogen salatrekner, så jeg brugte nogle vandmelonradise i stedet. Vandmelonradiseerne lavede virkelig farven på skålen. Navnet passer dem godt, da de ligner mini vandmelonskiver, når de skæres.

Hvis du er en veggie elsker, er denne Paleo crustless courgette radish quiche opskrift sikker på at behage! Det er fyldt med yummy grøntsager. Og tjek de smukke farver af disse grøntsager i den færdige quiche!

Jeg besluttede at bage quiche i en kage skål. Vivicas opskrift kræver en 8 × 8 tommer bageplade, og hun anbefaler at skære den i kvadrater. Men jeg gik til den mere traditionelle runde form.

Jeg var virkelig tilfreds med hvordan denne crustless courgette radish quiche opskrift viste sig. Det kommer til at ske ofte fra nu af, og jeg vil ændre krydderier og grøntsager for at give det forskellige smagsoplevelser. Hvem har brug for ost, når urter og grøntsager giver al den smag, du har brug for?

Hvis du forsøger at flytte til en mere Paleo diæt, er The Ultimate Paleo Cookbook en fantastisk måde at komme i gang. Med over 900 opskrifter er der helt sikkert et ton, som du vil prøve med det samme. Selv om det ikke er en lav carb kogebog, er det ret nemt at konvertere de fleste af opskrifterne, hvis du har været lav carbing i et stykke tid.

Opskrifterne i The Ultimate Paleo Cookbook kommer fra Arsy Vartar og ni andre populære Paleo bloggere. Arsy er grundlæggeren af ​​Paleo opskrift og livsstil blog, Rubies og Radishes og har skrevet to andre Paleo cookbooks.

Det var rart at se den lave carb blogger Vivica Menegaz fremhævet i bogen. Hendes opskrifter er nogle af mine favoritter, og derfor ønskede jeg at prøve sin quicheopskrift og få den her.

Like this post? Please share to your friends:
Skriv et svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: