Crustless Spinach Cheese Pie - Glutenfri

Crustless Spinach Cheese Pie – Glutenfri

EN skorpefri spinat ost tærte er en simpel skål, der er perfekt til dem, der lige starter på en lav carb diæt. Den kan bages i en tærtepande eller firkantet skål.

I den sidste ferieuge besluttede jeg at nyde nogle af de fødevarer, jeg typisk holder sig væk fra i løbet af året. Nu hvor nytår er her, er det tid for mig at komme tilbage på sporet med min normale lave carb diæt.

Har du faldet væk fra den lave carb kostvogn og forsøgt at komme tilbage på sporet? Du kan finde nogle Low Carb Diet Tricks at holde styr på alle naturlige ideer.

Selvom jeg havde et par af mine yndlingskager og nogle regelmæssige eggnog, holdt jeg portionerne inden for moderering. Mine vigtigste måltider blev stadig holdt lave i carbs, men det er rart at have et par godbidder efter at være godt hele året.

Denne low carb glutenfri skorpefri spinatostpai er en opskrift, som jeg ikke har lavet i lang tid. Det er en meget enkel skål, der er fantastisk til dem, der lige starter med en lav carb diæt. Og det er en perfekt skål at lave under lav carb induktion.

Selvom jeg kan lide at lave den i en tærtepande, kan den bages i en firkantet skål eller fordobles for at passe ind i en 9 × 13 pande. Du ønsker måske at gøre denne skorpefrie spinatpai fremad for nemme morgenmad eller snacks i løbet af ugen.

Hvis du ikke har noget imod de ekstra kulhydrater, kan du bage det i en salig tærskorps for mere quiche. Men jeg kan lide at spise dette som en meget lav carb crustless spinat ost kage.

Jeg formoder, at du kunne kalde denne opskrift en skarpsikker quiche. Men det er fyldt med spinat og ost, så jeg valgte at kalde det en skorpefri tærte.

Hvis du leder efter mere af en quiche opskrift, har jeg fået nogle af dem på hjemmesiden. Du vil måske tjekke min bacon cheddar quiche eller min asparges quiche.

Du kan også fryse denne skorpefri spinatostkage, hvis du vil lave en stor batch på forhånd. Frysning i enkelte portioner gør det også nemt at få fat i et stykke til opvarmning i mikrobølgeovnen.

Jeg indrømmer, at jeg sjældent har tid til at lave fryser måltider. Normalt laver jeg det meste af min madlavning i weekenden og spiser rester i den travle arbejdsuge.

Jeg nyder at lave mad og prøve nye retter. Forhåbentlig får jeg mere tid til at eksperimentere i køkkenet, når jeg endelig forlader mit regelmæssige 9 til 5 job.

Lige nu blog og lav carb opskrift udvikling er bare en hobby. Men jeg kan måske sparke det hurtigt, da mine børn vil komme ind på college snart, og vi er ikke forberedte på den ekstra udgift.

Jeg sendte næsten ikke denne super nem spinatcake opskrift. Det er en af ​​de opskrifter, du kunne vinge på egen hånd uden vejledning.

Men jeg kan huske, at der var en tid i mit liv, da jeg ikke engang ved, hvordan man hårdt kogede æg. Så jeg besluttede at dele denne enkle opskrift til dem, der har brug for den ekstra hjælp, når de laver mad med lavt carbindhold.

Har du nogen gamle standby opskrifter, du kan lide at gøre, der hjælper dig med at holde styr på? Det er de opskrifter, der kræver meget lidt forberedelsestid, der har holdt mig igennem årene.

Like this post? Please share to your friends:
Skriv et svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: