Crispy Baked Chicken Trommestikker og lår (ben)

Crispy Baked Chicken Trommestikker og lår (ben)

Prøv det let sprøde bagt kylling drumsticks og lår til en hurtigt forberedt weeknight måltid. Læg kun kyllingens stykker med krydderier og sæt dem i ovnen.

Jeg har renset fryseren for at få plads til at fylde op på nogle bacon. Så jeg tilføjer til min lave carb kylling opskrifter med en anden skabelse.

Da jeg har svært ved at finde noget sukkerbacon lokalt, har jeg bestilt det online. Bestilling af minimalt behandlet bacon på nettet er meget dyrere, men jeg synes det er værd at ekstra omkostninger. Den bacon jeg køber indeholder kun svinekød og salt.

Vores fryser er normalt fyldt med hjortekød, men vejret var usædvanligt mildt, hvilket resulterede i en dårlig jagtsæson. Og min søn har taget meget af kødet med ham til college for at spare på hans madregning. Det har været lang tid siden jeg har set bagsiden af ​​vores fryser.

I slutningen af ​​sommeren fik min mand en aftale på kyllingens ben, så han købte en stor kasse af dem. Jeg fandt en ekstra pakke bag på fryseren, som jeg savnede og tog dem ud for at gøre over en travl weekend.

Så jeg lavede en simpel bagt kyllingrecept til at bruge dem op. Og den metode jeg brugte gør udvendig flot og sprød.

Ingredienser anvendt i opskriften

Der er virkelig ikke meget til denne bagt kylling. Jeg brugte fem hele kyllingeben, som jeg skar i lår og tromler. Derefter dumpede jeg dem i en stor lynlås taske til at belægge hvert stykke med krydderier.

De krydderier, jeg brugte, var en Cajun-blanding, hvidløgspulver, røget paprika, løgpulver, timian, cayennepeper, kosher-salt og sort peber.

Jeg finder ud af, at kosher saltpinde til kødet er bedre end almindeligt salt. Men hvis du ikke har det, kan der bruges et almindeligt bordsalt i stedet.

Hvordan bage sprød kylling ben

Da jeg ikke havde meget tid, skar jeg bare dem op og krydrede dem for at gøre disse sprøde bagt kyllingstrumpestrik og lår. Jeg tænkte på at lave min lave carb shake og bage kylling, men ønskede at prøve en ny krydderi blanding.

Som med de fleste af mine opskrifter tager det ikke meget at lave mad i disse sprøde ovnbagte kyllingeben. Jeg kan godt lide at bruge en stor lynlås taske til at belægge krydderierne på kyllingen, men du kan bare gnide krydderierne på kyllingen, hvis du foretrækker det. Jeg finder bare det nemmere at bruge shake og bake metoden.

For at gøre kyllingen sprød, bager jeg den på en høj temperatur (450 ° F) i begyndelsen. Dette klipper op udenfor huden. Du skal dog være forsigtig, hvis du ikke brænder den. Jeg har en konvektionsovn, og havde nok dem lidt længere, end jeg skulle have.

Derefter reducerer jeg ovntemperaturen (375 ° F), indtil kødet er færdigt. Den bedste måde at afgøre om kødet er fuldt kogt er at bruge et kødtermometer. Dette sikrer også, at du ikke overkoger kødet, der kan gøre det tørt.

Min ovn har en temperatursonde, så jeg sætter den i et tykt stykke nær benet. Kødet er udført, når temperaturen registrerer 165 ° F.

Krydder de sprøde skinkebagte kyllingestokke

Bagning ved en høj temperatur først og derefter sænkning af temperaturen for at afslutte madlavning er, hvad der er vigtigt i denne sprøde bagt kyllingdrumsticks opskrift. Det er ikke kryddersammensætningen. Jeg tilføjer ofte en lille smule af dette og det når det kommer til krydderier uden virkelig at måle ting ud.

Du er velkommen til at justere krydderierblandingen, så den passer til din smag. Jeg elsker krydret mad og mængden af ​​cayenne i opskriften var for meget til min mand og søn, men ikke nok for mig.

Røget paprika giver et strejf af sødme samt en dejlig farve. Jeg brugte en cajun krydderi blanding fordi jeg havde det, men du kan erstatte det med krydderier efter eget valg.

Opskrift på Crispy Baked Chicken Drumsticks

Nogle gange keder jeg mig med den samme gamle kyllingeskål. Gør du ikke Det er dejligt at krydre tingene lidt op eller ændre det rundt. Den eneste kyllingeskål, som min familie spiser hver gang, er min filippinske kylling adobo. Det er en klassiker i vores hjem. Min ældste datter var min pickiest æder, og hun gav denne sprøde ovn bagt kylling ben opskrifter to tommelfingre op!

Like this post? Please share to your friends:
Skriv et svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: