Crispy Bagt Courgetter Fries Opskrift - Lav karb med Parmehøne

Crispy Bagt Courgetter Fries Opskrift – Lav karb med Parmehøne

Har du nogensinde lavet lavproteinske crispy bagt zucchini frites? Hvis du ikke har … Åh min skat, du skal. De er et meget sundere alternativ, når du ønsker fransk pommes frites.

Hvorfor lave ovne bagt courgette fries?

Måske er jeg lidt forspændt om, hvor spændt jeg er om disse Parmesan-courgettefries, men jeg er temmelig sikker på, at det er mere end det faktum, at jeg har manglet "rigtig mad" i løbet af denne uge. Grunden til det er, min mand og jeg kom lige tilbage fra en vidunderlig strand tilbagetog i Punta Cana, Dominikanske Republik. Det følte fantastisk at bare slappe af! Maden var ganske god, men som det er tilfældet i en primært buffetindstilling, var det ekstremt kedeligt at tage højde for varierende ganer.

Ærligt har jeg svært ved at forstå, hvordan en sådan intetsigende mad kan være alles ide om lækre, men de forbliver sandsynligvis på den sikre side. Tilsyneladende er "noget spiseligt" for alle, hvad de skal til, selvom det betyder "kedeligt" for de fleste.

Af grunden til mad alene, indrømmer jeg, at jeg var lidt begejstret for at komme tilbage. Hvem vidste man kunne savne selv de grundlæggende så meget? Alvorligt er det som om de ikke engang sætter salt og peber på noget. Det er overflødigt at sige, at de sprinkler dem på mad, når det er færdigt, at madlavning ikke engang er det samme. For ikke at nævne andre krydderier.

Min spice rack var en dejlig, varm velkomst hjem.

Den anden ting jeg savnede? Parmesan ost! Af en eller anden grund var de eneste oste, de havde, blid og grødet. Hvem vil have det? Jeg vidste, at jeg straks skulle indarbejde en rig parmesan i en ny ovnbagt courgettefritopskrift.

Carbs i Zucchini Fries

Jeg må indrømme, jeg havde et andet motiv til at lave bagt parmesan courgetter frites. Jeg længte efter noget, der føltes som junkfood, men var stadig sundt.

Selvom jeg sender mange opskrifter, er mine sædvanlige hæfteklammer faktisk meget enkle kød, grøntsager og æg. Selvom jeg laver undtagelser, når jeg er et særligt sted (som Paris!), Bestiller jeg på de fleste ferier den samme slags ting. Og da de normalt ikke kan lave tingene lavt carb, får jeg ikke at have ting som fries.

Så da vi kom hjem fra vores tur, ønskede jeg at lave nogle lavt carb pommes frites! Courgetter var en perfekt måde at gøre det på.

En medium courgette har kun 6 gram total carbs og 4 gram netto kulhydrater. Det betyder, at det var temmelig ubesværet at gøre disse courgetter frites lav carb. Alt, hvad jeg havde at gøre, var at bruge lav carb-opdræt, hvilket var super nemt at gøre ved at bruge parmazan. Den resulterende opskrift har 3 gram netto kulhydrater pr. Portion.

Bare rolig, dog. Selvom disse er lavcarcucin frites, smager de lækkert! Min hele familien elskede dem, herunder min 11 måneder gamle datter.

Bagt Parmesan Courgette har den bedste Crispy Coating

Som jeg nævnte i mit sidste indlæg, ved jeg, at sommer squash ikke er lige nu i sæsonen lige nu. Men min lokale Costco har stadig en frisk batch, så jeg udnytter mig, når jeg kan. Jeg vil heldigvis lave en simpel courgette nudler opskrift og disse bagt courgette fries igen og igen.

Til zucchini fries opskrift, fik jeg courgette ekstra sprød ved at breading det i parmesanost blandet med hvidløgspulver og sort peber. Derefter færdiggjorde slagtekyllingen det for at gøre det sprødt. Det er den bedste slags belægning, jeg har prøvet hidtil!

Jeg må sige, jeg har lavet sunde low carb courgetter frites med alle former for breading, men denne parma er en min absolutte favorit. Belægningen bliver super sprød i ovnen, hvilket er fantastisk. Hvem ville ikke elske sprøde zucchini fries? Desuden er parmesanostens smag at dø for.

Hvis det ikke var grund nok til at lave denne courgettefritopskrift, kan jeg ikke gå uden at nævne, hvor utrolig simpelt det er. Du har brug for bare fem ingredienser! Du kan endda få dem til rådighed lige nu.

Dipping Sauce til Parmesan Courgetter Fries

Min favorit dipping sauce til disse low carb bagt zucchini fries er økologisk marinara. Parmesanost og tomatsauce er sådan en klassisk kombination. Kan ikke gå galt med det. Jeg tror også, de er fantastiske med Dijon sennep, men måske er det bare mig. Enhver dipping sauce virker, virkelig.

Alt er bedre med dipping sauce!

Når det er sagt, er disse Parmesan Courgetter frites så gode, at dyp sovs er helt valgfrit. Ost- og hvidløgspulveret giver så meget smag, at intet andet er nødvendigt. Men hvis du kan lide en creamier sauce, tror jeg, at disse går perfekt sammen med min krydrede appetitvækkersauce eller keto ranch dressing.

Hvordan kan du lide dine low carb courgetter frites? Almindelig eller dyppet i en sovs? Lad mig vide!

Og hvis du ikke er sikker på, hvordan du laver sprøde bagt courgettefries, skal du ikke bekymre dig. Det er så nemt! Her vil jeg vise dig …

Low Carb Parmesan Zucchini Fries Opskrift:
Pin den for at gemme til senere!

Klik på knappen ovenfor for at åbne stiften, og klik derefter på "Gem" for at gemme den til et bræt. Du kan også følge mig her!

RECIPE CARD

4.67 fra 18 stemmerLæg en anmeldelse eller et spørgsmål Print RecipePin Share

Crispy Bagt Courgetter Fries Opskrift – Lav karb med Parmehøne

Skarpe ovnbagte courgetter fries lavet med kun 5 ingredienser! Alle vil elske denne nemme og sunde low carb Parmesan courgette opskrift. Kursus Forretter, Snack Cuisine Amerikansk Søgeord bagt, Fries, Glutenfri, Keto, Lav carb, Nutfri, Sukkerfri, Vegetarisk, Courgetter Kalorier 213 kcalPrep Tid 10 minutterKog Tid 20 minutterTotal Tid 30 minutterAuthor Maya Krampf fra WholesomeYum.comServings 4 portioner

ingredienser

Klik på den understregede tekst nedenfor for at købe ingredienser!
Sørg for, at Safari-læsertilstand er OFF for at se ingredienser.

  • 2 medium Courgetter
  • 3/4 kop Ristet parmesanost
  • 1 stort æg
  • 1/4 tsk Hvidløgspulver
  • 1/4 tsk Sort peber (valgfrit)

Enhedskonvertering for ingredienser:US Customary – Metrisk

Instruktioner

Flere tips om denne opskrift i posten ovenfor!
Tjek nedenfor for opskriften video (hvis nogen) og ernæringsinfo.

  1. Forvarm ovnen til 425 grader F (218 grader C). Linje og smør let bageplade. (Pergamentpapir fungerer bedst, men folie kan være okay, hvis du smør det meget godt.)

  2. Skær hver courgette i halv længde 4 gange (for at lave otte lange pinde fra hver squash). Derefter klippes stifterne en gang i tværs, hvilket gør 16 pinde fra hver squash, ca. 4 i (10 cm) lang og 1/2 i (1 cm) tyk. Hvis courgettepinden føles "våd", klap dem tørt med papirhåndklæder.

  3. Forbered to overfladiske skåle – et med slagne æg og en med en blanding af revet parmehseost, hvidløgspulver og sort peber. Dip hver squashstok i ægget, skak overskydningen af, og tryk derefter ind i parmesanblandingen, belæg alle sider. (Brug en hånd til æg og den anden til parmesan, for at undgå at få for meget æg i parmesanet, hvilket gør det klumpet.) Placer på det tilberedte bagværk i et enkelt lag uden at røre ved.

  4. Bages i ca. 20 minutter, flipper fries og roterer panden halvvejs igennem, indtil det er ret mørkt guld.

  5. Placer under kyllingen i 2-3 minutter, indtil mørkere gylden og sprød.

LAV CARB & KETO UGE MÅLPLAN

LAV CARB & KETO UGE MÅLPLAN

FRA HELLIGE YUM

Spare tid. Spis lækker mad. Tabe sig. Prøv det uden risiko.

Få din gratis prøve

Opskrift Noter

Portionsstørrelse: 8 bagt zucchini fries, ca. 4 "lang hver

Video viser, hvordan man laver bagt courgettefries:

Klik eller tryk på billedet herunder for at afspille videoen. Det er den nemmeste måde at lære at lave Bagt Zucchini Fries!

NÆRINGSOPLYSNINGER PER SERVICE

Hvor kommer næringsinformation fra? Ernæring fakta leveres som en høflighed, hentet fra USDA Food Database. Du kan finde individuelle ingredienser carb tæller vi bruger i Low Carb & Keto Food List. Carb-tæller udelukker sukkeralkoholer. Netto carb-tæller udelukker både fiber- og sukkeralkoholer, fordi de ikke påvirker blodsukkeret hos de fleste mennesker. Vi forsøger at være præcise med disse oplysninger, men vær så velkommen til at lave dine egne beregninger.

Ernæring FaktaAmount per portion. Servering størrelse i opskrift noter ovenfor. Calories 213Fat 15gProtein 21gTotal Carbs 4gNet Carbs 3gFiber 1gSugar 2g

Ønsker du mere lave carb & keto ressourcer?

Hvis du vil vide mere om, hvordan man starter en lav carb diæt, eller undrer sig over at erstatte sødestoffer, skal du tjekke disse vejledninger:

Low Carb & Keto Diet Plan
Starter Guide Sweetener Conversion Calculator

Alle tekst og billeder © Copyright Maya Krampf for Sund Yum.

Aktier opmuntres og meget værdsat! Du er velkommen til at dele denne opskrift ved at dele et link, ikke et skærmbillede.

Kopiering / indsætning af fuld opskriftstekst til websteder eller sociale medier er forbudt. Du kan dele et uddrag og / eller et enkelt foto, forudsat at fuld og klar kredit er givet til Sund Yum med link tilbage.

Har du brug for lave karb essenser?

SE ALLE MIT KØKKEN MÅ-HAR

Like this post? Please share to your friends:
Skriv et svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: