Creamy Grape Fruit Salad - Mynutritionalpal.com

Creamy Drue Frugtsalat

Mens jeg nyder vinteren, er jeg helt glad for at flytte sammen til forår og sommer. Jeg elsker alle forårsbloeserne overalt (lugtens lugt gør mig lyst til at bo ude på det seneste), og jeg kan bare ikke få nok af de varme solrige stråler. Åh, og babyen ænder i parken, men siden da var jeg ordentlig? En anden ting jeg virkelig elsker om forår og sommer er overflod af lækre, friske, billige produkter, der følger med det (du ved, jeg ' Jeg skal købe blåbær og hindbær med dusin, når de går i salg.) Derefter har druer endelig været en anstændig pris, så jeg købte en masse af dem og brugte dem til at lave denne frugtsalat, som jeg absolut elsker. Jeg fik for første gang en version af denne Creamy Grape Fruit Salad mange år siden på en fest og blev forelsket ved første bid. Jeg mener, hvordan kunne jeg det ikke? Alt med flødeost eller Neufchatel ost og jeg er solgt!

Den klassiske version af denne salat kræver cremeost og cremefløde, men for at gøre det lidt lettere, kan jeg godt lide at bruge Neufchatel-ost og lette cremefløde. Jeg vil også gerne reducere mængden af ​​tilsat sukker (nogle lignende opskrifter kalder 4 gange sukkeret), men jeg kan godt lide sødme at komme fra frugten, ingen grund til at få dem til at svømme i sukker til en frugtsalat. Lad os gemme det til kage :). Jeg byttede også noget af sukkeret til honning. Og normalt er det opført at bruge lige dele af røde og grønne druer, men jeg kan godt lide rødt bedre, så jeg bruger 2/3 til 1/3 (og sørg for ikke at bruge sure grønne druer – jeg hader, når jeg får et parti af dem). Og selvfølgelig kan jeg også tilføje en hel del nødder, fordi jeg elsker crunch og smag, de tilføjer til denne frugtsalat.

Som sædvanlig brugte jeg mit foretrukne mærke af nødder her – jeg brugte Fisher Pecans til denne opskrift. Fisher er et mærke, jeg længe har tillid til, og jeg elsker at vide, at de er konserveringsmidler gratis! De er en af ​​mine go-to snacks og opskrift ingredienser og denne salat ville bare ikke være det samme uden dem. Gør det selv, og du vil se, hvad jeg mener. Alle de saftige druer og den cremet rige topping har brug for en lidt kontrastfuld knase for at afbalancere det. Det er sådan en simpel salat at lave, men slutresultatet er åh så velsmagende! Føj det til din menu i helgen, og helt sikkert gem opskriften til kommende samlinger og helligdage. Jeg tror, ​​det er bare det, du skal tilføje til din mors dag frokost eller picnic. Vores moms elsker ting som dette :)!

Husk at abonnere på Mynutritionalpal.com nyhedsbrev for at modtage nye opskriftsmeddelelser leveret til din indbakke!

Følg Mynutritionalpal.com på Facebook | Instagram | Pinterest | Twitter til alle de seneste opdateringer, opskrifter og indhold.

Print

Creamy Drue Frugtsalat

5 fra 1 stemme

Har du lavet denne opskrift? Efterlad en anmeldelse.

ingredienser

 • 2 kg frøfri røde druer, vasket og tørret godt
 • 1 lb frøfri grønne druer, vasket og tørret godt
 • 6 oz. Neufchatelost (1/3 mindre flødeost)
 • 2/3 kop lys creme creme
 • 2 spsk honning
 • 1 1/2 spsk granulat
 • 1 tsk vanille ekstrakt
 • 1 – 2 spsk pakket lysebrunt sukker
 • 3/4 kop hakkede pekannøer

Instruktioner

 1. I en medium blandeskål ved hjælp af en elektrisk håndblander pisk Neufchatel-ost til glat og fluffy, mens det lejlighedsvis skraber ned siderne af skålen. Tilsæt i cremefløde, honning, granulat og vanilje og bland godt til godt kombineret.
 2. Placer røde og grønne druer i en salatskål. Hæld i sur creme blanding og omkring 3/4 af pecannerne. Toss for jævnt frakke. Stænk toppen af ​​frugtsalat med brunt sukker og drys med resterende pekannødder. Opbevares kølet, server inden for et par timer.
 3. Opskriftskilde: Mynutritionalpal.com

Dette er en sponsoreret samtale skrevet af mig på vegne af Fisher nødder. Meningerne og teksten er alle mine.

Like this post? Please share to your friends:
Skriv et svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: