Courgetterkorn og Quinoa Skåle med Grillet Kylling og Citron - Mynutritionalpal.com

Courgetterkorn og Quinoa Skåle med Grillet Kylling og Citron

Vi gik lige på en mini 4-dages ferie til Las Vegas, og hvis du følger min Instagram-konto, så du, hvor dårligt jeg spiste i fire dage i træk, og jeg lagde ikke engang det hele. Jeg fortsatte med at sige, så snart jeg kommer hjem, jeg går på en sund kost, godt her er det, og i slutningen af ​​dagen lavede jeg lastede s'mores :). Jeg varer aldrig. Det er bare hvordan jeg gør det selvom jeg holder fast med en sund morgenmad, frokost og for det meste sund middag, så jeg har en lille dessert hver dag, jeg kan bare ikke bryde vanen eller det vil jeg virkelig gerne.

Jeg fik ideen herfor fra min svoger. De kom med os på ferie, og han var klog og tog med alle disse sunde frokoster. En af dem var bare quinoa, kylling og majs, og det så faktisk så godt ud for min kalkunsandwich. Jeg troede, jeg ville jazz det lidt, og jeg tilføjede lidt citron og courgette og lidt grøn løg og hvidløg til mere smag. Åh, og du kan aldrig gå galt med feta, ikke? Det er en simpel Hovedretter, og det giver en god frokost eller middag. Min mand kunne ikke komme over hvor godt det var, og han sagde, at han ønskede det til sin frokost hver dag. I løbet af sommeren er jeg sikker på, at jeg vil gøre det hyppigt med alle zucchini og majs i sæsonen. Jeg har brug for mere sunde skåle i mit liv, og denne er en god start! Husk på, at dette er en alsidig opskrift, du kan gøre dette til en mexicansk inspireret tallerken ved at tilføje nogle friske koriander og erstatte feta med cotijaost, eller du kan gøre det italiensk ved at erstatte den grønne løg med frisk basilikum og persille og tilsæt lidt rødløg, hvis det ønskes.

Husk at abonnere på Mynutritionalpal.com nyhedsbrev for at modtage nye opskriftsmeddelelser leveret til din indbakke!

Følg Mynutritionalpal.com på Facebook | Instagram | Pinterest | Twitter til alle de seneste opdateringer, opskrifter og indhold.

Print

Courgetterkorn og Quinoa Skåle med Grillet Kylling og Citron

Har du lavet denne opskrift? Efterlad en anmeldelse.

Udbytte: Ca. 4 portioner

ingredienser

 • 1 lb kylling, grillet, afkølet lidt og terninger
 • 1 1/2 kopper tør quinoa
 • 3 kopper lavnatrium kylling bouillon
 • Salt og friskmalet sort peber
 • 3 spsk olivenolie, opdelt
 • 1 tsk citronskal
 • 2 spsk citronsaft
 • 2 fed hvidløg, hakket
 • 2 medium courgette (1 lb) skåret i 4 stykker gennem længden og derefter skåret
 • 2 kopper frisk majs
 • 1/3 kop hakkede grønne løg
 • 3 oz fetaost smuldret

Instruktioner

 1. Kog quinoa i kylling bouillon i henhold til anvisninger anført på pakken, sæson let med salt og peber. Lad afkøles lidt, når de er kogte og smør med 1 spsk olivenolie og 1 tsk citronskal.
 2. Varm 2 spsk olivenolie i en stor stegepande over medium høj varme. Tilsæt hvidløg og sauter i 10 sekunder, tilsæt derefter kucchini og majs og saut, kaster kun lejlighedsvis, så grøntsager let brune, ca. 8 minutter.
 3. Hæld quinoa i en stor skål (eller individuelle skåle og fordel kun alle ingredienser blandt skåle), top med grillet kylling, courgette og majsblanding, grønne løg og fetaost. Drys citronsaft over toppen og kaste blandingen. Server varm.
 4. Opskriftskilde: Mynutritionalpal.com
Like this post? Please share to your friends:
Skriv et svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: