Courgetter Drop kiks med ost - Glutenfri

Courgetter Drop kiks med ost – Glutenfri

Ikke sikker på hvad du skal gøre med din sommer courgette afgrøde? Hvorfor ikke give disse low carb courgette drop kiks med ost en prøve? De er så gode!

Dette har været et rigtig godt år for vores courgette courgette. Jeg tror, ​​det kan være det tørre vejr, fordi agurkerne ikke går så godt.

Med overflod af courgette bliver jeg træt af de sædvanlige dampede grøntsager, brød og kagefad. Da courgetter gør en rigtig fugtig kage, troede jeg, jeg ville give det et forsøg i nogle courgette kyllinger.

Basen til kiks er en dej lavet med hovedsagelig mandelmel med et lille kokosmel. Jeg er ikke en stor fan af mandelmel af sig selv, så jeg kan godt lide at blande et lille kokosmel med det.

Til osten brugte jeg en blanding af parmesan og cheddar i zucchini drop kiks. Du kunne sandsynligvis forlade osten og tilføje krydderier i stedet. Men jeg elsker bare ost og det giver kiks en rigtig god smag.

Jeg lavede kagerne ret små i størrelse. Hver blev lavet med en stor cookie scoop, der handler om en spiseske eller så. Ved hjælp af denne størrelse fik jeg 16 små kiks.

Disse kiks gjorde en vidunderlig tilføjelse til mine morgenæg og pølse. De er også gode til snacking, med middag eller på siden af ​​salat.

Det tager ikke lang tid at piske op disse ost courgette drop kiks, enten. Alle ingredienserne er bare rørt sammen for at danne dejen. Derefter bages de i ca. 15-20 minutter. Ca. 25 minutter i alt fra start til slut!

Jeg nød et par kiks næste dag med en kop te om morgenen. De var store lige fra køleskabet. Du kan varme dem op i mikrobølgeovnen eller brødristerovnen, hvis du foretrækker det.

Disse courgette drop kiks er lidt anderledes end min hvidløg ost kiks opskrift. Denne opskrift er lavet med alt kokosmel og det er lidt tørre end dette. Zucchini giver masser af fugt til disse drop kiks.

Jeg kan ændre osten lidt næste gang. Mozzarella og Asiago ville være gode i disse kiks. Du er velkommen til at ændre smagen med din yndlingsost.

Samlet set troede jeg disse courgetter fald kiks var en fantastisk måde at bruge op på nogle overskydende veggies fra haven. Og de ville også fryse ganske godt.

Jeg har en mere medium courgette, der sidder på køkkenbordet og et par mere lige om at være klar til at hente i haven. Sommeren er næsten forbi, så jeg køber courgetter på markedet, når efterårets vejr rammer.

Hvad er din yndlings måde at bruge en kuglepenne af courgetter om sommeren?

Like this post? Please share to your friends:
Skriv et svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: