Cookies og Creme Cheesecake - Glutenfri

Cookies og Creme Cheesecake – Glutenfri

Dette yummy lavkarbinkager og fløde cheesecake er lavet med glutenfri biscotti cookies. Smager godt toppet med flødeskum.

Min datter har kvæget ned på kager og flødeis på det seneste. Det er en smag, jeg plejede at elske at spise. Da de fyldte chokolade sandwich cookies ikke er tilgængelige i en lav carb version, måtte jeg komme med en ide for at få en lignende smag.

Efter at have tænkt på det i et stykke tid, kom jeg op på ideen om en lav carb kage og fløde cheesecake opskrift. Jeg havde dog brug for noget til at erstatte chokoladekagedelen. Low carb chokolade biscotti cookies jeg lavede for nylig var perfekt!

Jeg skulle oprindeligt lave en pie. Men jeg troede jeg ville prøve en bagt cheesecake i stedet. Jeg brugte min fødevareprocessor til at lave cookiecrumbs.

Hvis du ikke har en food processor, ingen bekymringer! Du kan også knuse en stor plastpose med noget tungt at bryde dem op.

Kagerne krummer er nødvendige for både glutenfri skorpe og påfyldning af denne low carb cookies og fløde cheesecake opskrift. Jeg formoder, at du kunne bruge en anden lav carb chokoladekage, hvis du foretrækker det.

Jeg lavede en basisk vaniljesmaket ostekage dej med masser af æg, tunge creme og en 8 ounce blok flødeost. Smag af cheesecake-smagen skal efterligne en vanillecreme som sandwichkagerne.

Jeg brugte masser af fløde og ikke så meget flødeost til at få den vanillecreme smag. Halvdelen af ​​cookiekrummerne er drysset i midten af ​​smeten for at få cookies og cremepåfyldning.

Når man hælder over anden halvdel af smeten, bliver chokoladekrummerne blandet ind i smeten, fordi de er så lette. Jeg er ikke sikker på, om det er muligt at koncentrere krummerne i et midterlag.

Jeg antager, at hvis det andet lag af smør spages over krummerne, ville de ikke begynde at flyde så meget som når smeten hældes på toppen. Men jeg troede, at krummerne var pænt fordelt inden for kager og fløde cheesecake efter bagning.

Dette er en rigtig flot udseende lav carb keto cheesecake når skåret. Og det er ikke så sødt som cookies og fløde er som regel.

Hvis jeg skulle bringe dette til en fest for at dele med ikke-lave carbers, kan jeg sødes lidt mere. Splenda kunne bruges i stedet for stevia og erythritol. Men jeg nød virkelig det lige som det er.

En dag kan jeg komme rundt for at lave en lav carb kage og fløde pie eller is. Det er virkelig ikke så svært, så længe du har gode chokoladekager til at bruge i opskriften.

Selv om denne yummy low carb keto cheesecake var stor, som jeg fandt det endnu bedre toppet med flødeskum. Har du en god lavkarbon chokolade wafer cookie opskrift?

Like this post? Please share to your friends:
Skriv et svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: