Coconut Flour Tranebær Orange Cookies

Coconut Flour Tranebær Orange Cookies

Fruity coconut mel cranberry orange cookies der er lavt carb og gluten fri. En perfekt godbid, der parrer godt med en kop kaffe eller te.

Da jeg gik igennem mine computerfiler i sidste uge, opdagede jeg en opskrift, jeg lavede i efteråret, der aldrig blev sendt. Opskriften blev gjort for en kollega blogger at medtage i en lav carb opskrift eBook til ferien. Det skete dog aldrig.

Da opskriften aldrig blev offentliggjort, har jeg besluttet at dele den på bloggen. Selvom de oprindeligt blev lavet som en ferie cookie, kan disse coconut mel cranberry orange cookies nydes enhver tid af året.

At arbejde på heltid og køre to separate blogs kan blive meget trættende. Derfor har jeg forsøgt at tage det let i sommer. Det er svært at komme med nyt indhold til bloggen hver uge, så jeg var meget begejstret for at finde denne skjulte opskrift perle.

Der synes at være nogle variationer med kokosmel. Så vær ikke bange for at tilføje mere kokosmel, hvis din cookie smør forekommer tynd. For mig, når jeg bager med kokosmel, er smeten altid super tyk. Hvis din ikke er, skal du foretage en justering, så det er.

Mange mennesker har fortalt mig, at min grundlæggende kokosmælkekageopskrift ikke har funktet ud for dem. Det eneste jeg kan tænke på er, at deres kokosmel ikke var det samme, hvorfor min var. De fleste klagede over, at kagerne er olieagtige og smeten tynd. Det kokosmel, jeg bruger altid, synes at opsuge al væsken som en svamp, så jeg har ikke haft det problem.

Det mærke jeg bruger er Nutiva, og jeg har aldrig haft problemer med det. Jeg køber min fra Amazon. Andre kokosmøller kan faktisk være mere af en grundtørret kokos i stedet for et fedtet mel. Det er svært at sige.

Hvis du har problemer med nogen af ​​de lave carb coconut mel opskrifter, så prøv at skifte det mærke du bruger, eller justere mængden af ​​anvendt mel. Du vil måske også langsomt tilføje væske ind og reducere mængden af ​​væske, hvis det er nødvendigt for at få en tyk dej.

Slagten til disse glutenfri kokosmælk cranberry orange cookies er temmelig tyk. Jeg fladder typisk lavcarcookkager lidt lidt inden bagning, da de ikke altid flader ud som smørret smelter i ovnen.

Jeg har også en vane at tage fat på min silikonemåtte, når jeg bager cookies. Det kan eller ikke være nødvendigt. Så bekymre dig ikke, hvis du ikke har en. Pergamentpapir er en god erstatning, men du kan bare være i stand til at bage direkte på din pande.

Jeg vil nok lave disse lavcarbon kokemel mel tranebær orange kage igen når ferien bagning sæson er i fuld gang. Men jeg kan også lave dem senere i sommer, fordi jeg har en stor pose usødet tørrede tranebær, der tigger til at blive brugt i min skafferi.

Like this post? Please share to your friends:
Skriv et svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: