Chokolade Jordnøddesmør Lav Carb Ice Cream Bars

Chokolade Jordnøddesmør Lav Carb Ice Cream Bars

Hvad kunne være bedre end sukkerfri chokolade jordnøddesmør isbarer? Lav carb chokolade dyppet jordnøddesmør isbarer! Så nemt at lave også!

Kan du tro på, at jeg har været en madblogger i fem år og aldrig ejet en popsicle mold? Efter at have kørt over popsicles lavet af andre bloggere, købte jeg endelig et par skimmelsvampe til at lave frosne popsager.

Denne opskrift på chokoladedunkede isbjørbarer var perfekt til at teste mine nye forme. Hvis du ikke ejer nogen form, håber jeg at overbevise dig om, at du virkelig har brug for disse.

Det er vanskeligt at købe førsteklasses lav-carb-barbarer af god kvalitet, så disse vil komme til nytte. Og hvis du finder nogle, der ikke indeholder kunstige ingredienser, har de tendens til at være meget dyre. Du sparer tid og penge, der gør sukkerfrie popsicles og isbarer hjemme!

Jeg begyndte at lave disse chokolade jordnøddesmør isbarer ved at piske op en lav carb jordnøddesmør isbassin. Da isen vil blive frosset i forme i stedet for kæmmet i en ismaskine, er det vigtigt at puste det op med så meget luft som muligt.

Churning tilføjer luft til isen, mens den fryses i en ismaskin. Når flødeblandingen er pisket op, hældes den i forme. For at få mere kontrol påfyldning forme, brugte jeg en Wilton Easy Pour Funnel, som jeg har fundet så mange anvendelser til.

Den første popsicle skimmel jeg brugte er Silikomart Silicone Easy Cream Mini Ice Cream Bar Mold Set. Hvis du ikke er i mini størrelse barer, gør de også en større størrelse skimmelsvamp.

Disse forme giver dig den klassiske isbar bar form, men jeg er dyre i forhold til andre popsicle skimmelsvampe. Denne mug kommer med mini popsicle sticks, så du behøver ikke købe noget, og de kan vaskes og genbruges.

Jeg forsøgte også en Orange HopeFULL Silicone Popsicle Cake Pop Mould Fryseskuffe for at fryse de resterende jordnøddesmør is. Denne skimmel gør dobbelt så mange popper i en lidt større størrelse end mini skimmelsvampene. Formen er også cylindrisk snarere end standard flad isbar.

For mig er isbarer nødt til at blive dyppet i chokolade. Jeg tror ikke, jeg nogensinde har spist en isbar, der ikke har en chokoladebelægning. Jeg brugte en simpel blanding af stevia søde chokolade chips smeltet med kokosolie for at gøre den magiske shell belægning.

Du kan bruge enhver form for lavkarbon chokolade til at gøre den magiske shell dip. Hvis du ikke har sukkerfri chokolade, kan du bruge en blanding af bagningskokolade og sødemiddel i stedet. Du kan også bruge min opskrift på hjemmelavede chokolade chips.

Du kommer til at have nogle magiske shell rester, fordi du har brug for en god dybde af chokolade til at dyppe barerne ind. Det er en fordel ved at bruge en mini popsicle mold. Mini størrelse er meget nemmere at dække i chokolade end en regelmæssig størrelse isbar og du behøver ikke så meget smeltet chokolade for at få den rigtige dybde.

Jeg foretrækker, at chokoladebelægningen er dobbelt tykk. For at få den anden belægning til at klæbe bedre, fandt jeg det bedst at fryse det første lag i flere minutter og derefter belægge med et andet lag. Chokolade lagene hærder hurtigere med på en kold overflade.

Den frosne is i den cylindriske form kom ikke ud så let som den flade form. Selvom det er en silikoneform, måtte jeg løbe udenfor under vand for at løsne isen fra formen. Og de synes at danne et vakuum, når du trækker dem ud.

De cylindriske var også lidt sværere at dyppe i chokolade, da jeg måtte rotere dem, mens vi vinklede beholderen med smeltet chokolade. Hvis du nogensinde har dyppet frosne bananer til chokolade, er det meget ens.

Du kan undre dig over hvilken popsicle skimmel jeg foretrækker. Det er helt sikkert den mindre hvide skimmel. Det er sådan en klassisk form, og selve støbeformen er et meget bedre design. Jeg elsker hvordan det ligger fladt og popsicle-staven er indstillet perfekt centreret.

Mini chokolade jordnøddesmør isbarer var også den ideelle størrelse for min toårige. Selv om de er dyrere, vil jeg købe flere af Silikomart Silicone Easy Cream Ice Cream Bar Forme i de forskellige former og størrelser, de tilbyder.

Like this post? Please share to your friends:
Skriv et svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: