Cheesy Broccoli Spaghetti Squash Gryderet

Cheesy Broccoli Spaghetti Squash Gryderet

Prøv denne varme, lave carb og glutenfri cheddar broccoli spaghetti squash gryderet som en side eller hovedret skål. Det tager lidt tid at forberede fadet!

Har du nogensinde købt produkter og så fik du ikke tid til at lave mad? Jeg synes at gøre det hele tiden. Det har været et stykke tid siden jeg lavede spaghetti squash, så jeg hentede en lille i løbet af min ugentlige købmandstur.

Vejret den uge endte med at være varmt, muggy og tæt på 90 ° F. Det var overflødigt at sige, at jeg virkelig ikke var i humør til at lave mad spaghetti squash, selvom vi har arbejdet med central aircondition til vores hus.

Vi er ret konservative med at bruge klimaanlægget og kun tænde det, når det bliver virkelig ubehageligt. Bare lukker vinduerne og trækker ned de cellulære persienner, især på vestvendte vinduer gjort underværker for at holde varmen ud.

Spaghetti squash går ikke tilbage hurtigt, så det var stadig godt efter at have været på disken i over en uge. Jeg fik endelig til at bakke det i weekenden, da temperaturen udenfor var meget køligere.

Jeg foretrækker at stege spaghetti squash i crock potten, da det er den nemmeste metode jeg har prøvet. Du kan finde instruktionerne til denne metode i min Crock Pot Spaghetti Squash opskrift post. Det tager lidt mere tid end at bruge ovnen, men jeg finder det meget mere praktisk.

Spaghetti squash kan frigive en masse vand under stegning, især hvis du bruger crock pot-metoden. Da jeg ikke ønskede, at min gryde skulle være løbende, lod jeg spaghetti squash-strengene sidde i en håndklædeforet skål for lidt at absorbere det meste af vandet.

Efter at have fjernet håndklædet, tilføjede jeg de resterende ingredienser til min grydebassin. Jeg køber sjældent bløde oste, der er blevet forrevne, fordi de indeholder mere kulhydrater end at gitter osten frisk

Det anti-kagepulver, der er nødvendigt til forrevnet ost, tilføjer altid nogle kulhydrater. Jeg bruger denne kasse gitter lavet af Farberware.

Selvom dette er en broccoli spaghetti squash gryde, tilføjede jeg også en lille blomkål. Jeg havde nogle, der skulle bruges, og jeg regnede med, det ville være en god tilføjelse. Det var i alt ca. 1 1/2 kopper af broccoli og blomkål blandet.

Low carb gryderetter er kendt for overskydende ost, og denne er ikke anderledes. Jeg lagde yderligere fire skiver skarp cheddarost oven på gryden. Grydsens base havde hvid skarp cheddar og jeg brugte en gul skarp cheddar til toppen. Du er velkommen til at bruge din yndlingsost til din egen smag.

Osten brænder sig fint i ovnen og fortæller dig, hvornår man skal tage gryden ud. Jeg gjorde med vilje denne cheddar broccoli spaghetti squash gryde på den lille side. Du kan nemt fordoble opskriften, hvis du vil have den traditionelle størrelse på 9 × 13 gryderet.

Dette ville være en fantastisk gryderet at lave i gryderetten crock potten og tjene til en fest eller familie sammenkomst. Selv om osten måske ikke er brun også i crock potten, er crock ovnen sikker, så du kan brune osten i ovnen, hvis det er nødvendigt.

Jeg kan gøre denne spaghetti squash gryderet til vores familie Thanksgiving. Det er en lækker sideskål til Tyrkiet. Jeg er altid på udkig efter nemme gryderetter at lave til ferien, og det er en, der vil blive gemt på min liste.

Kan du tro det er allerede den årstid igen, hvor vi skal tænke på feriefødevarer? Jeg begynder faktisk at lave lidt ferie shopping, selv om vi stadig er et par måneder væk. Du kan aldrig begynde tidligt.

Kørsel hjem fra arbejde hidtil jeg hørte DJ nævne, at nogle mennesker har deres ferie shopping færdig. Hvem får det gjort tidligt? Jeg er langt fra en procrastinator, men jeg har aldrig afsluttet min ferie shopping i midten af ​​september. Det er bare vildt!

Jeg var fristet til at afhente en anden lille spaghetti squash på en nylig tur til Trader Joe's, men så huskede jeg, hvor længe det tog mig at lave mad, så jeg afstod. Jeg er klar til at lave en anden spaghetti squash skål, men det må måske vente nogle få uger.

Det plejede at være lidt svært at finde spaghetti squash i dagligvarebutikkerne, hvis det ikke var i sæson, men de fleste butikker synes at have år lange leverandører nu. Jeg er sikker på, at den store glutenfri trend har noget at gøre med det, da spaghetti squash-strengen er en billig erstatning for pasta.

Like this post? Please share to your friends:
Skriv et svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: