Broccoli Ham Grillet Ost Sandwich - Mynutritionalpal.com

Broccoli Ham Grillet Ost Sandwich

Jeg er næsten tabt for ord for at beskrive denne Broccoli Ham Grillet Ost Sandwich, det er bare at godt! Jeg tror jeg vil sige, lad billederne fortælle dig alt hvad du behøver at vide om denne sandwich.


For flere måneder siden havde jeg, jeg antager ordet er "pinspiration", da jeg så dette helt utrolige billede af en Broccoli Grillet Ost sandwich over på BS i køkkenet. Det efterlod mig salivating og jeg glemte det aldrig. Jeg var rent inspireret til at lave min egen gengivelse.
Hvis du har prøvet min sunde grillet ost sandwichopskrift, vil denne opskrift og madlavningsmetode være kendt for dig (selv om denne version ikke er helt så sund =). Nogle kan sige, at hvis du vil have en grillet osteband sandwich, kan du lige så godt læse på smørret, bruge hvidt brød og bare gå alt ud. Jeg siger ellers ikke kun fordi det er bedre for dig at stege med olivenolie og bruge fuldkornsbrød, men jeg synes det smager bedre. Jeg håber du tilpasser denne madlavningsmetode til alle dine grillede ostebandwicher, det er et lille og simpelt skridt til en sundere grillet ost. God fornøjelse!

ahh, den første bid …

Husk at abonnere på Mynutritionalpal.com nyhedsbrev for at modtage nye opskriftsmeddelelser leveret til din indbakke!

Følg Mynutritionalpal.com på Facebook | Instagram | Pinterest | Twitter til alle de seneste opdateringer, opskrifter og indhold.

Print

Broccoli Ham Grillet Ost Sandwich

Har du lavet denne opskrift? Efterlad en anmeldelse.

Udbytte: 1 Sandwich

ingredienser

 • 2 skiver Dobbelt Fiberbrød eller Hele Hvedebrød
 • 1,5 oz Medium Cheddarost, revet (ca. 1/3 kop pakket)
 • 1/2 oz parmesanost, fint revet (ca. 2 spsk)
 • 1/4 kop finhakket kvalitets skinke *
 • 6 små broccolifloretter, dampet og derefter terninger i små stykker **
 • 1/8 tsk løgpulver
 • 1/8 tsk hvidløgspulver
 • Salt til smag
 • Friskmalet sort peber til smag
 • 1 spsk ekstra jomfru olivenolie, opdelt

Instruktioner

 1. I en skål kombineres revet Cheddarost, Parmesanost, skinke, dampet broccoli, løgpulver, hvidløgspulver, salt og sort peber. Lagblanding over en skive brød, så toppen med ekstra skive brød forsigtigt nedtrykning. Varm en non-stick stegepande over medium lav varme derefter dyser 1/2 Ts. Olivenolie i pande og vippes pendel frem og tilbage til jævnt frakke. Sæt straks sandwich i panden (jeg forvarmer ikke olien, fordi ydersiden vil mørkne før indvendig koger igennem), dæk pan med låg og kog 2 – 3 minutter, indtil bunden bliver gyldenbrun. Løft forsigtigt sandwichen ud af gryden med en spatel og tilsæt derefter resterende 1/2 spsk olivenolie for at panorere og vippe til frakke. Vend forsigtigt sandwich tilbage til pande, dæk pan med låg og kog modsat side, indtil bunden er gyldenbrun, og osten er smeltet omkring 2 – 3 minutter. Server varm.
 2. Opskriftskilde: inspireret af BS i køkkenet, opskrift Mynutritionalpal.com

Opskrift Noter

* Jeg lagde kvalitet skinke, fordi jeg brugte overladet spiral skiverne, som jeg havde lagt i fødevareprocessoren og derefter behandlet adskillige sekunder indtil hakket i meget små stykker (jeg gør det altid med efterladt skinke og fryse det. Det er fantastisk til salater, sandwicher, æg og mange andre entrees. Denne opskrift er en stor fordel for den resterende spiral skiver skinke denne kommende påske). Hvis du ikke har overladt ham, kan du også bruge deli skinke, skåret i stykker.

** Jeg bruger en simpel dampning metode, jeg placerer 1/4 kop vand i en mikrobølgeovn sikker skål derefter tilføje broccoli blomster. Mikrobølgeovn på høj effekt 1 minut 30 sekunder til 2 minutter indtil øm, dernæst dræne vand og terninger i mindre stykker.

Like this post? Please share to your friends:
Skriv et svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: