Blueberry Honey Bran Muffins

Blueberry Honey Bran Muffins

Mange tak for at være dig. Jeg betød ikke at bekymre mig om mit sidste indlæg. Jeg sætter stor pris på dine forsikringer. Jeg støder stadig på mig selv, men meget realtid med venner i sidste weekend hjulpet. Vi tilbragte ikke én men to eftermiddage ved poolen, festede på chips og guacamole til middag og fejrede en god mand fødselsdag på hans veranda.

Jeg har ikke mange store ideer om mit fremtidige liv, men jeg ved, at jeg vil have en stor veranda. En screenet-in back patio ville være rart også. Og et dæk, mens vi er ved det. Jeg ville ikke noget imod en balkon. Jeg kan ikke tale for dig, men noget magisk sker, når jeg krydser grænsen til et udendørs rum. I mangel af blinkende skærme og mekaniske distraktioner slapper mine skuldre, mit arbejde forsvinder, og jeg føler mig til stede.

Jeg gør en målrettet indsats i sommer for at bremse. Sæsonen kræver det. Lange dage er til aftenvandringer og vin med venner. Jeg har ingen farverige Instagrams til at vise til sidste weekend sjove tider fordi jeg ville være i øjeblikket. Jeg forstår, at ethvert aspekt af mit liv kan udnyttes til indhold, men nogle gange forstyrrer jeg dette koncept. Indramning af begivenheder til socialt forbrug er distraherende. Det er ligesom meta og jeg vil bare være. Ved du hvad jeg mener, mand?

Jeg kunne fortsætte med alle de "børs", der tilsyneladende fører til bloggensucces, men jeg vil hellere fortælle dig om disse klidmuffins. De er så gode. Jeg vidste ikke, at hjertelige klidmuffiner (100 procent fuldkorn, ikke mindre!) Kunne være så fluffy og delikat sødt.

Debs blå himmel klid muffins var allerede på min skal lave liste, da min ven hånd leveret nogle. En smag af de hjemmelavede muffins var motivation til at tilpasse dem til min blog. Jeg erstattede det allroundformede mel med fuldkornsmel. Jeg nedsatte kærnemælk og bagningstemperatur, så jeg kunne sødme muffinsne med honning i stedet for brunt sukker. Smag af honning er dejlig her. Jeg kunne ikke modstå drysning af toppe med råsukker til en glitrende, let crunchy top.

Disse muffins er en morgenmad behandler, som du kan føle sig godt om (det vil sige, hvis du ikke tror at gluten er djævelen). Hvedeklid er det nærende, fibrøse, beskyttende ydre lag af hvedebær, der fjernes, når hvedebærene forarbejdes til almindeligt mel. En af de største fordele ved en hel fødevarebaseret kost er at få masser af fiber uden endog at prøve.

Jeg har nydt disse muffins med almindelig yoghurt til morgenmad. De laver gode snacks også! Jeg kan ikke sige, at de er de smukkeste muffins rundt, men klidmuffins vil aldrig vinde en skønhedskonkurrence. Heldigvis udgør deres smag og tekstur deres beskedne, skævt udseende.

Honning sødet, 100% fuldkorn klid muffins, der er lette, fluffy og lækre! Tilsæt blåbær eller anden frugt, du gerne vil have. Denne opskrift er fleksibel!

ingredienser

 • 1 kop kærnemælk *
 • ⅓ kop olivenolie eller smeltet kokosolie
 • ⅓ kop honning
 • 1 stort æg
 • Zest af 1 citron
 • 1 ½ kopper hvedeklid
 • 1 kop hvidt hvedemel eller almindelig helhvede mel
 • 1 ½ teskefrit aluminiumfrit bagepulver
 • 1 ½ teskefulde bagepulver
 • ¼ tsk finkorns havsalt
 • 6 ounce friske eller frosne blåbær
 • 2 tsk turbinado sukker, AKA råsukker

Instruktioner

 1. Varm ovn til 325 grader Fahrenheit og belæg en 12-kops muffin tin med nonstick spray.
 2. I en lille blandeskål, pisk sammen kærnemælk, olie, honning, æg og zest. I en stor blandeskål, pisker sammen klid, mel, bagepulver, bagepulver og salt. Hæld den våde blanding i den tørre blanding, og bland den til bare kombineret (et par resterende streger af mel er fine). Sæt forsigtigt i bærene.
 3. Arbejder hurtigt, fordel smeten mellem de 12 muffin kopper. Stænk hver muffin top med turbinado sukker.
 4. Bage muffins i ca. 20 minutter, roterende pande halvvejs gennem bagning til selv brunning, indtil et tandstikker indsat i midten af ​​muffins kommer ud med blot et par krummer fastgjort. Lad muffins køle i pande på et trådstativ i 10 minutter, før du fjerner fra tin.

Noter

Opskrift tilpasset Smitten Kitchens blå himmelbranmuffins.
* Lav din egen kærnemælk (med mælkefri mulighed): Hæld 1 spsk eddike eller citronsaft i en flydende målekop. Hæld i din mælk efter eget valg (nødmælk eller fedtfattig kokosmælk skal være fint), indtil du rammer 1-kopslinjen. Lad "kærnemælk" hvile i 5 til 10 minutter og brug derefter som angivet.
Hvorfor købe økologisk? Bær er generelt sprøjtet temmelig tungt af pesticider. Ydersiden af ​​citrusfrugter sprøjtes også med pesticider, hvorfor det er bedst at købe økologisk citrus, når du bruger zest.
Opbevaringsforslag: Disse muffins bør holde sig godt i to til tre dage ved stuetemperatur. Opbevares i en frysesikker taske i fryseren til længerevarende opbevaring.
Skift det op: Deb siger, at du kan bruge enhver form for frugt i denne muffins, bortset fra ananas eller citrusbiter. Hun brugte frugten som en påfyldning i stedet for at folde den ind. Kontroller hendes post for detaljer. Du er velkommen til at erstatte appelsin eller limezest til citronskallet og / eller udelad kanten og tilføj komplementære krydderier i stedet.
Hvis du elsker denne opskrift: Du vil også elske min blåbær ahornkage, blåbær citronmuffins, blåbærscones, citronpoppysede muffins og blåbærfrosne yoghurt.

▸ Ernæringsoplysninger

De viste oplysninger er et estimat fra en online ernæringsberegner. Det bør ikke betragtes som en erstatning for en professionel ernæringseksperts råd.

Like this post? Please share to your friends:
Skriv et svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: