BLTA Chicken Salad Salat Wraps - Mynutritionalpal.com

BLTA Chicken Salad Salat Wraps

Det har været et stykke tid siden jeg har deltaget en salat wrap opskrift, men nu og da kan jeg tilføje dem til vores middag rotation. En af mine favorit salat wrap opskrifter er disse Tyrkiet Taco Salat Wraps jeg delte, og jeg elsker også disse asiatiske kylling salat wraps. Siden jeg har fundet salat wraps er det virkelig en god ting, jeg besluttede at lave en anden – disse BLTA Chicken Salad Salad Wraps, og jeg er så glad for, at jeg gjorde det! Jeg har længe været fan af den klassiske BLTA sandwich, men det kan være en af ​​de ting, du føler dig afvejet efter at have spist, men det er bestemt ikke tilfældet med disse wraps!

Du kan gøre dette lidt sundere end jeg gjorde, hvis du gerne vil bruge lys mayonnaise, jeg ville bare have det mere af den klassiske blt smag, der bruger den ægte deal fuld fedt ting. Og for at skære mere fedt kan du udelade eller kun bruge halvdelen af ​​avocado og bruge 4 af 5 skiver bacon. Men på den anden side, hvis du ikke er ligeglad med de tilsatte kulhydrater, så er dette også meget lækkert serveret i brød for at lave sandwicher (tilføj kun salat). Disse vil være perfekte til en sommer frokost i de varme måneder fremover, eller selvfølgelig bare for en lækker, let middag! Brug rotisserie kyllingebryst (fra en større rotisserie kylling) til en god genvej.

Husk at abonnere på Mynutritionalpal.com nyhedsbrev for at modtage nye opskriftsmeddelelser leveret til din indbakke!

Følg Mynutritionalpal.com på Facebook | Instagram | Pinterest | Twitter til alle de seneste opdateringer, opskrifter og indhold.

Print

BLTA Chicken Salad Salat Wraps

4 fra 1 stemme

Har du lavet denne opskrift? Efterlad en anmeldelse.

Udbytte: Ca. 6 portioner

ingredienser

 • 1/2 kop almindelig fedtfri græsk yoghurt
 • 1/4 kop majones (jeg brugte fuld fedt til rigere smag)
 • 2 tsk frisk citronsaft
 • 2 spsk tyndt skiverne grønne løg
 • 1 spsk hakket persille
 • Salt og friskmalet sort peber
 • 3 kopper krydret kogt og kølet kyllingebryst
 • 6 skiver bacon, kogte og hakket
 • 1 1/2 kopper drue tomater, halveret
 • 1/2 kop tærte selleri *
 • 1 medium avocado (ret fast men moden), terninger
 • Romaine salat blade, til servering

Instruktioner

 1. I en medium blandeskål rør sammen græsk yoghurt, mayonnaise, citronsaft, grønne løg, persille mens du krydder med salt og peber efter smag.
 2. Tilsæt kylling, bacon, tomater og selleri til en stor blandeskål (hvis du vil have nogle af ingredienserne til at vise igennem sæt nogle til side for at drysse over salatets top før servering). Tilsæt i dressing blandingen og kast til frakke. Smid forsigtigt i avocado. Serveres over salatblade (eller i brødskiver).
 3. * Jeg tilføjede ikke selleri første gang, jeg lavede det, hvorfor det ikke er afbilledet, men anden gang besluttede jeg at prøve det, og jeg kan godt lide det meget bedre med selleriet. Jeg kan godt lide den crunch det tilføjer.
 4. Opskriftskilde: tilpasset fra allrecipes
Like this post? Please share to your friends:
Skriv et svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: